La la la



Skulle egentligen hämtat min bror ute på almenäs lite senare, men då han nu fixat skjuts på annat sätt funderar jag på att lägga mig istället. I morgon förmiddag kommer Sofia och då måste jag ha städat, dammat och dammsugit på mitt rum, jag ska ha hunnit plocka ur diskmaskinen och även ha dammsugit i hallen och trappan. Dessutom vill jag hinna ta en promenad! Bäst jag går och lägger mig så att jag vaknar i någorlunda vettig tid imorgon. Dessutom kommer det att vara fredag när jag vaknar, underbart! Jag tror på en bra fredag, det känns så. Valborg, kortege, fiesta och utgång med tjejerna. Som sagt, en bra fredag och början på en bra helg.

En dag i parken - minnen



Bläddrade igenom bilderna på min externa hårddisk och hittade mappen med bilder från sommaren'09. Jag och Anna packade väskan med fika och varsin kamera och begav oss till djurparken. Haha. Men det var en mysig dag som jag gärna gör om ♥

Paus i pluggandet

Vad som såg ut att bli en fin dag slutade i regn och rusk. Nu har jag dock inte tittat ut på ett tag då jag sitter vid datorn på undervåningen och inte har tillgång till några fönster för tillfället, men det kanske har slutat regna? Hoppas det. I morgon vill vi ju ha fint väder.

Har just sett klart en föreläsning i marknadsföring och skrivit klart det sista av min del i inlämningsuppgiften, så nu tar jag en kort paus. Det är konstigt hur en föreläsning på lite mer än en timme kan ta i stort sett en hel dag. Ni förstår att man tappar motivationen. Tyvärr har jag ganska många föreläsningar kvar att titta på så min paus blir inte långvarig.

2010-04-29

Jajjamän! Klockan ringde halv 8 i morse och vid 8 var vi ute och sprang. Och vilket väder! Hade enkla träningsbyxor, t-shirt och en tjockare tröja över men det var nästan för mycket. Härligt med lite värme. Nu sitter jag med fötterna i ett varmt och skönt fotbad och tänkte samtidigt titta på en föreläsning. Är så otroligt shoppingsugen och vill bara åka ner till stan för att släppa loss med mitt bankkort, men det får vänta till i morgon istället. Idag är det plugg som står på schemat.

Don't look back in anger

Kvällsfikan med Josse är avklarad och jag hann precis hem till Greys Anatomy klockan 21:00. Nu är det tyvärr slut och jag sitter och funderar på om jag ska lägga mig i någorlunda god tid för en gångs skull. Imorgon blir det att gå upp tidigt, jag har nämligen bestämt med min bror att vi ska ut och springa 5 km på Kransmossen. Vad tänkte jag på egentligen?! Haha. Nej men det ska faktiskt bli skönt. Efter helgens intag av godis och framförallt massa choklad så behöver jag ut och röra på mig. Så klockan 07:30 ringer det imorgon bitti. Kan sätta ganska mycket på att jag kommer ångra mig när väl klockan ringer. Tur att min bror fått order om att dra upp mig om jag inte vaknar! Haha.

Det blev inget pluggande idag. Jag fann helt enkelt inte tiden, den bara sprang iväg. Är det inte konstigt hur fort tiden går nu för tiden?! Man hinner ju knappt reagera på morgonen när man vaknar innan man ska gå och lägga sig igen på kvällen. Ibland är det skönt att tiden går snabbt, som nu till exempel vill jag bara ha fredag. Men ibland går den alldeles för fort. Det är snart ett år sedan vi tog studenten och jag har snart gjort mitt första år på högskolan. Det är helt sjukt! Till sommaren fyller jag 20 och får gå till Systemet helt själv, också helt sjukt. Fast å andra sidan, hur bra är inte det?!


Kvällsfika

Nu ska jag fixa mig och sen ta mig ner till stan för en kvällsfika med Josse. Hörs senare!

En tjuvtitt




Testade precis högtalarna i vårt nya badrum. Ohh vad bra det kommer bli när det blir klart. Bastu, en mega spegel, ett mini kylskåp till att kyla ner drickan och bäst av allt - högtalarna! Det är inte alla som kan ha förfester i badrummet, men det kan ni ta er fan på att jag tänker ha!

2010-04-28

När klockan ringe halv 8 i morse ville jag inte alls gå upp. Det var inte så att jag var extremt trött eller något, utan jag kände bara NEEEJ, jag vill inte! Gick istället upp runt 10 och fick i mig lite frukost. Har börjat köra på den riktigt onyttiga varianten, kalas puffar och Pålslimpa med ost. Kan inte påstå att det är världens godaste, men idag var det gott och precis vad jag behövde. Nu borde jag egenltigen sätta igång med pluggandet, har en del som måste göras idag, men jag orkar verkligen inte. Har inte alls någon lust. Jag vill ha fredag och helg!

Dessutom kom jag på i morse när jag satt och bläddra i tidningen att jag inte har deklarerat ännu! Måste göras snarast innan jag glömmer bort det igen.

Party like a rockstar

Mötte upp Viktora på stationen och vi tog några varv runt Ramnasjön. Skönt att få prata av sig lite. Dessutom planerade vi lite inför helgen. Ni har väl inte missat att det är Valborg? Nej jag tänkte väl det. Till helgen får jag dessutom finbesök från Varberg. Sofia, på fredag ska jag visa dig runt i vår vackra stad Borås! Dessutom är det Kortege och festande så det står härliga till. Var beredd på det!


LOVE



Nu har jag ätit mina första jordgubbar för året. Jag bara älskar jordgubbar!

2010-04-26

Helgen har varit bra. Lugnt, men samtidigt skönt. Idag skiner solen ute, tyvärr kan jag inte gå ut i det fina vädret då jag sitter innelåst utan nycklar. Bra! Å andra sidan kan jag ju passa på att plugga när jag ändå inte har något annat att göra. Så får det nog bli, har några föreläsningar att ta igen.


You can see my heart beating


Minnen

Mamma och pappa bokade en weekendresa till Tyskland för några veckor sedan, men på grund av askmolnet har det varit väldigt osäkert om de kunde åka eller inte. Men eftersom landvetter nu har öppet igen (för tillfället iallafall) så körde jag dem tidigare idag. Planet lyfte som planerat. Nu får vi se om de kommer hem som planerat.

Idag börjar Kortege bygget för alla kära teknister i Borås. Vad jag längtar tillbaka! Kortegen var ju helt klart årets höjdpunkt på skolan och så otroligt roligt. Jaja, jag får lämna över den tiden till min bror som går där nu och istället får jag väl nöja mig med att stå och titta på nästa fredag, som resten av Borås gör. Att våra föräldrar vågar åka bort en sån här helg och lämna min bror, det gjorde dom aldrig när jag gick på skolan. Haha. Undra varför! Jag undrar fortfarande vart vinet tog vägen förra året, Hanna har du någon aning?! haha.

Måste också bara tillägga den klockrena kommentaren från Hanna dagen efter att vi krupit, kanat och satt oss i skogen bland buskar, jord och massa annan skit.
Hanna - min overall är brun.
Mickan - NÄHÄ?!

Länge lefve teknis, ty wi äro bäst!


Everybody's looking for love

Jason Derulo - In my head

Nytt i garderoben



Från gina tricot.

Det går bra nu

Kom precis hem från en snabb visit i Knalleland. Var ute efter en ny datorväska då min nya dator är för stor för min gamla väska. En väska hittade jag, och även lite andra grejer som jag inte kunde låta bli.

Pluggandet har gått helt okej idag ändå. Har sett två, snart tre föreläsningar i juridik. Marknadsföringen har jag inte vågat mig på än då jag har en svag aning om att det kommer förstöra den lilla lilla studiemotivationen jag har kvar. Läraren är alltså helt otroligt tråkig. Läraren i juridik är lite bättre, trots att hon är dansk.

Nej nu ska jag se klart slutet av den tredje föreläsningen innan Vampire Diares börjar. Ni missar väl inte det!

Torsdagen den 22 April

Eftersom jag la mig redan klockan 10 igår kväll så var jag ganska pigg när klockan ringde halv 8 i morse. Dock gick jag ändå inte upp utan halvsov fram till 20 över. Nu har jag fått i mig frukost i form av en god smoothie gjord på hallon, mango och banan, och jag har dessutom hunnit röja lite på mitt rum. Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra mer för att dra ut på pluggandet, så det är väl bara att sätta igång.


Do you remember the time

Do you remember
How we used to talk
We'd stay on the phone
At night till dawn
Do you remember
All the things we said like
I love you so
I'll never let you go


Heldag med jobb

Idag har jag haft en heldag på Ellos med massa jobb. Slutade klockan 4 och åkte direkt hem, för att sedan igen åka ner till stan för att färga håret. Utöver det har jag inte gjort så mycket mer.

I morgon ska jag försöka sätta igång med pluggandet på allvar. Seriöst, just nu vet jag inte vad jag håller på med. Har hamnat i någon slags svacka där jag inte pluggar för fem öre! Däremot vet jag inte vad tiden går åt till för jag tycker inte att jag gör något annat heller. Det är 6 veckor kvar till sista tentan och därmed börjar sommaren. 6 veckor! Börja plugga och stå ut! Snart är sommaren här.



På Ellos för tre år sedan. Kalsonger i stl 50, rätt stora!

Som bara Sven och Ulla kan

Det har varit en händelserik och rolig dag, som alltid när man umgås med Jenny. Ändå har vi inte gjort något speciellt, bara varit allmänt töntiga och roat oss. Vi har bland annat bakat en vit choklad cheescake vilken var lika god som den låter! Sen var det ju dags för oss att löjla oss lite grann om saker som jag inte tänker nämna. Jag vet inte vad som är värst, pinsamheten ellet töntigheten! Det måste vara töntigheten. Jag tror vi tar det priset! När vi insåg att vi var hungriga gick vi ner till pizzerian och beställde lite mat. Tryckte i oss en pizza och en kebabrulle, tätt följt av vår cheescake. Så jaa, jag är mätt! Har nog ätit för hela veckan nu tror jag.




Vad hände?

Jag är hemkommen från 5 kilometarn runt Kransmossen, jag har fått mat i magen i form av färsk pasta med tomat och basilikasås och nu sitter jag och tar det allmänt lugnt. Funderar på vad jag gjorde i lördags när vi var ute. Har nämligen sett att min lilltå är alldeles blå! Undrar om det blev så när jag gick hem (ja jag fick för mig att gå hem från stan klockan tre på natten i högklackat) men kan heller inte minnas att jag hade ont, vilket jag borde haft. Aja, det blir till att tänka på detta ytterliggare. Tror däremot inte att jag kommer komma fram till något bra svar, men försöka duger ju alltid.

I morgon blir det en heldag med min tvilling Jenny*. Eftersom hon gör lumpen nu och jag pluggar så blir det inte att vi ses så ofta då vi hela tiden springer om varandra. Men i morgon är vi lediga båda två, vilket ska bli väldigt roligt!

*Egentligen är vi inte tvillingar, vi bara kallar oss för det då vi fyller på samma dag, föddes ungefär samtidigt, heter nästan likadant och är oerhört lika till sättet.


Hemma

Äntligen hemma efter en lång dag i Varberg. Intervjun med butiken är avklarad och sammanställd, så nu är det bara att sätta igång med arbetet. Har även hunnit med lite träning innan jag tog tåget hem, vilket känns väldigt skönt. Dock är jag inte helt nöjd än, ska ut och promenera med mamma nu. Solen har inte hunnit gå ner än så förhoppningsvis hinner vi gå en stund innan den försvinner. Det ser lite mörkt ut ute.

Just don't give up

Det blev ingen vinst i bingolotto, så jag får hoppas på bättre lycka nästa gång.

Jag känner nu att huvudvärken som legat och lurat hela dagen börjar komma tillbaka, sjukt jobbigt! Tror faktiskt att jag ska kolla tågtiderna till imorgon och sen lägga mig och titta på en film. Har ju hämtat hem min tv och dvd från Varberg nu så äntligen kan jag se på tv i mitt rum igen utan att behöva sitta vid datorn.

Imorgon åker jag till Varberg igen. Intervju med butikschefen på Davids klockan 10 och sen blir det antagligen att plugga eller något annat roligt. Tror att jag ska passa på att träna också.

07:29 går tåget i morgon bitti. Det blir en tidig morgon. Godnatt!

Prat vid matbordet

Om mammas brödbullar som blev lite för fasta och hårda.

Pappa: Kan vi sälja dom till Al Qaida så kan dom använda dom till att kasta på amerikanerna
Fredrik: Eller skänka till Vitryssland
Pappa: Nej, då stämmer dom mamma för att dom tappar alla sina tänder

25x2

Kände på mig tidigare idag (efter att jag kommit ur min morgonkoma och blivit av med min kräksjuka) att detta är en bra dag. Solen skiner och jag är glad. Därför bestämde jag mig för att ta en liten promenad och köpa en bingolott. När jag stod i kassan tänkte jag, va fan ta två trisslotter också! Och som jag kände på mig tidigare så är det min dag idag. Det är inga stora summor det handlar om, men jag blir glad för det lilla. Nu får vi bara hoppas att jag har rätt lott i bingolotto också!


Söndag 18/4

Gårdagens utekväll blev mycket lyckad. Först förfest hemma hos Viktoria med lite olika drinkblandningar och sedan drog vi vidare till xoy för att skaka loss. Dock var min morgon inte fullt lika rolig. Vaknade med en sprängande huvudvärk som gjorde att jag inte kunde somna om. Huvudvärken blev värre och övergick i något som pappa så fint kallade som vinterkräksjukan. Haha. Nu mår jag däremot bättre och tänkte att jag skulle ta en promenad i solen för att piggna till ytterliggare. Jag tror att det behövs.


Girls just want to have fun




Uppdatering från igår



Gårdagen bjöd på mycket skratt och flummighet. Faktum är att jag inte kommer ihåg när jag skratta så mycket sist. Tårarna rann och magen gjorde ont, till och med kinderna värkte. Det var ett tag sedan kan jag säga.

Anna hämtade mig runt klockan 1 och vi åkte ner till stan för en fika. När vi var klara ungefär 3 timmar senare åkte vi till Maxi för att köpa drinkmixar till mig och sedan bar det hem till Anna för lite  fotografering. Det är här den flummiga delen kommer in i bilden. Oerhört charmiga bilder måste jag säga. Ni ska få se sen!

Dina ögon var så blå



Dagens outfit, för tillfället iallafall. Jag kan byta om flera gånger och riva ut vartenda klädesplagg jag har i garderoben tills jag till slut hittar något som gör mig nöjd. Nu har jag dock vikt in alla kläder som jag hade på mitt golv så riva ut dom igen tänker jag inte göra.

Nu ska jag äta något innan jag drar ner mot stan för att träffa Anna. Känns som jag precis åt frukost men det var några timmar sedan, tiden går fort och jag är hungrig!

Solen fortsätter att skina utanför mitt fönster

God Morgon!

Ännu en dag med strålande sol och klarblå himmel. Fantastiskt! En hel vecka med sol och inte en skymt av regn - i Borås! Idag hoppas jag på en bra dag, vilket jag också tror att det kommer bli. Förutom att det är fredag (bästa dagen på hela veckan), ska jag träffa Anna efter en hel evighet, och vem vet vad vi hittar på! Men nu ska jag först städa klart och sedan göra mig i ordning.

Hörs senare.


I'm still trying


Hissar och dissar


Föreläsningarna
i de nya kurserna är nog de mest dryga jag varit med om. Lärarna gör det inte bättre direkt. Nu är det snart sommar, vi blir inte mer studiemotiverade med en lektion i veckan, snarare tvärtom, vi skjuter upp allting istället.

Allt hundbajs som nu tittar fram utmed vägkanterna efter snön som smält. Bara för att hunden bajsar i snön betyder inte det att bajset försvinner när snön gör det. Det är äckligt och luktar illa. Plocka upp efter din hund!

Regnet ska tydligen ta över solen framåt helgen. Vi som haft så bra väder i en vecka nu, kan det inte få fortsätta så här? Regn? Nej fy det blir bara blött. Sol vill vi ha!

Solen måste vara det bästa som hänt under hela veckan! Varma dagar och ljusa kvällar. Det känns verkligen nu som att vi går mot rätt årstid, sommaren! Kan inte beskrivas som annat än underbart!

Alla promenader ute i solen är också ett stort plus. Själv eller tillsammans med vänner. Man får träning samtidigt som man får frisk luft och rosiga kinder. Också väldigt bra om man behöver prata av sig!

Spotify måste jag helt klart säga var guds gåva till alla musikintresserade. Istället för att ladda ner varenda skiva som man kanske egentligen bara hade lyssnat på en gång är det ju busenkelt att bara söka efter låtarna. Nu till sommaren till exempel kanske man vill lyssna på lite sommarmusik för att få upp stämningen lite grann. Hur bra som helst!


Det kallas tvivel

Förutom alla tankar och funderingar om framtiden har dagen varit bra. Kan den vara mycket annat med ett väder som detta?! Efter frukosten tog jag mig en långpromenad och njöt av solen. När jag kom hem satte jag mig på balkongen med nosen upp mot solen och jag satt där en bra stund. Vilket syns nu. Är röd som en tomat i ansiktet. Okej, kanske inte som en tomat, som en räka kanske, en bränd räka. Haha. Jaa iallafall, ni förstår vad jag menar. Efter lunch träffade jag Josse för ytterligare en promenad i solen. Härligt, man kan bara inte få nog av alla dessa promenader!

Annars har kvällen varit lugn. Fick åka till ICA Maxi och handla skrivarpapper då jag behövde skriva ute lite (?) papper till skolan. Och med lite menar jag egentligen ganska många. Alldeles för många rättare sagt! Sen missade ni väl inte att titta på Greys Anatomy? Det gjorde inte jag heller. Tyvärr ska det ha uppehåll nu på hela två veckor och kommer inte tillbaka försen den 28 april! Men som dom sa, den som väntar på något gott ...

Imorgon blir det en resa till Varberg igen och jag hoppas på ytterligare en dag med sol. Nu väntar sängen. Godnatt!

Studera?

Jag kom just på en sak. Idag är det den 14 april och det betyder att det är den 15 imorgon (ganska logiskt) och det är sista dagen för ansökning till högskolan! Jag känner att utbildningen i Varberg är oorganiserad och egentligen ingenting för mig. Fast egentligen, så länge jag inte vet vad jag egentligen vill så är ingenting för mig. Men nu kommer den stora frågan, ska jag gå kvar i Varberg till hösten?! Jag vill inte plugga, men vad ska jag annars göra? Jag har studielån och förlorar jobbet om jag slutar skolan då jag bara jobbar som skolungdom. Fyy! Ibland hade det varit enklare ifall någon bara gjorde alla valen åt en. Då hade man inte behövt alla dessa tankar cirkulerandes runt i huvudet. Som om jag inte har nog att tänka på!

14 April 2010



Idag fyller min vän Alexandra 20 år. Grattis till dig! Nu har du gjort hälften, bara 20 år kvar till 40! Skönt att du kommer dit före mig, kan du berätta hur det är. Grattis gumman!


Don't close your heart to how you feel



Var bara tvungen att åka ner till havet innan jag skulle åka hem från stugan och Varberg idag. Härligt att andas in frisk luft och känna doften av hav. Nu är sommaren inte långt borta. Läängtar!

Sammanfattning av dagen

Varberg, sol, föreläsningar, sola, varmt, träna - Passar mig perfekt. Möjligen att man är utan föreläsningarna då, men förutom de har dagen varit hur bra som helst.


Rädslan den går över, men oron stannar kvar

Även idag sken solen på en klar himmel och temperaturen visade hela 18 grader! Kan det verkligen stämma? Det var riktigt skönt ute i solen iallafall och jag kunde lätt ha mina nya jeans shorts (gamla jeans som jag klippte av i lördags) utan att frysa (självklart hade jag strumpbyxor till, man ska svettas in våren). Åkte ner till stan vid lunch och träffade Alex för en fika/lunch. Det var roligt att träffa henne igen, känns som det var typ evigheter sedan vi sågs, vilket det faktiskt nästan var. På onsdag fyller hon 20 år vilket jag ska fira med en låång beställningslista på Systemet, haha.

Imorgon åker jag till Varberg för att se på föreläsningar i Marknadsföring och Juridik. En redovisning ska vi också hinna med. Vad skönt det känns nu när skolan drar igång ordentligt (eller inte) så att man har något att göra på dagarna. Ska hämta hem min kära TV och DVD från lägenheten också så att jag slipper titta på film från datorn varje gång. Om ni inte visste det så har jag flyttat ur lägenheten i Varberg och tagit hem alla mina grejer igen. Finner ingen anledning med att betala hyra för lägenheten när vi knappt har en lektion i veckan och jag nästan aldrig är där, utan väntar till det blir lite varmare så att jag kan bo i stugan istället. Förresten, bra att jag kom på det nu, stugan ska jag kolla till imorgon med!

Godnatt!


Hallon och svartvinbärspaj



Efter de otroligt tråkiga minuterna jag såg av föreläsningen beslutade jag mig för att göra något helt annat, nämligen att baka! Jag bestämde mig för att göra en smulpaj av hallon och svartvinbär och det blev faktiskt ganska gott. Om inte annat mycket roligare än att lyssna på någon snubbe i Marknadsföring.

Gör så här
4 dl vetemjöl
2 dl socker
100 g Smör

Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en form och fyll den med hallon och svartvinbär eller något annat gott. Sockra bären så att pajen inte blir för sur. Blanda mjölet, sockret och smöret i in bunke och häll sedan över bären. Ställ i ugnen i cirka 20 - 25 minuter eller tills pajen fått en fin färg.

Smaklig måltid!

Måndag

Kände att det var dags att börja titta på några föreläsningar i dom nya kurserna som började för två veckor sedan. Nu har jag sett ungefär 10 minuter och har redan tröttnat. Läraren är nog den mest dryga personen jag någonsin lyssnat på. Trodde innan att vi haft dom sämsta lärarna och att det nu bara kunde bli bättre. Men det här tog fan priset! Orkar inte lyssna en minut till på han och hans allmänt sega och dryga uttalanden. Nej nu går jag ut i det härliga vädret och fångar in det sista av solens strålar för idag.


Hjärter Dams sista sång

Vilket väder vi har haft idag. Helt underbart! Solen har lyst på en klarblå himmel och lätta vindar har blåst så man lätt kunde känna en svag doft av vår. Idag har jag invigt min nya vårjacka jag köpte för någon vecka sedan. Har alltid haft sådan otur då jag bestämt mig för att ta vårjackan istället för min härliga vinterjacka eftersom det då alltid blivit så jäkla kallt att jag ångrat mig. Men idag gjorde jag inte det. Nu hoppas jag till och med på att kunna hänga in min vinterjacka i garderoben och inte ta fram den försen till hösten.

Kvällen har varit lugn med mys i soffan tillsammans med pappa och Fredrik. Vi såg på filmen 50 first dates som gick på 3an och åt popcorn. Gott! Dock var det smörpopcorn så jag hoppas på att morgondagen bjuder på lika fint väder som idag så man kan gå ut på en promenad, eller varför inte en löprunda!

Godnatt!

Maskerad







Gårdagen bjöd på mycket skratt och glada miner. Det var roligt att alla verkligen gått in i rollen att klä ut sig. Det var bland annat Hjärter Dam, Alice i underlandet, Catwoman, Grannen i Beck, Zorro, självaste Jack Sparrow, Björnligan och Anna Bergendahl som sjöng sin vinnarlåt för oss. Som sagt, mycket trevligt.

You rock my world

Kom precis hem från stan där jag och Hanna fixat det sista inför kvällen. Så nu är jag redo, låt det bli kväll.


Äntligen fredag

Jag måste nog säga att fredagar är helt klart bästa dagen på hela veckan. Då har man gjort ytterligare en arbets- eller skolvecka och har två hela dagar framför sig med en härlig ledighet. Fredagar är helt enkelt underbara!

I morgon blir det party och maskerad hos Jossan. Tror det kommer bli mycket roligt. Nu är outfiten nästan helt klar också, åtminstone är den planerad. I morgon blir det därför ytterligare en runda på stan med Hanna för att hitta det sista. Jag måste säga att vi är väldigt effektiva när vi letar efter något, eller inte! Tredje gången gillt blir det imorgon.

Nu väntar sängen. Efter en hård arbetsdag och 40 längder simning är jag ganska trött i benen och känner att jag behöver ladda krafterna inför morgondagen. Godnatt!


Och glädjen fortsätter

Vaknade halv 6 och förstod inte riktigt varför jag vaknat, varför klockan ringde så tidigt, tills jag kom på att jag skulle jobba. Så det var bara att gå upp, göra sig i ordning och sätta sig i bilen ut till Ellos. Efter jobbet träffade jag Hanna. Vi åkte till Knalleland där vi tänkte att vi skulle leta efter något att ha på oss på lördag. För på lördag är det fest, och inte vilken vanlig fest som helst. Jossan har fyllt 20 år och det firar hon med maskerad! Okej, maskerad är jätteroligt - när man vet vad man ska klä ut sig till! Iallafall gick vi runt i affärerna, fram och tillbaka för att se om vi kunde hitta det perfekta. Tyvärr är det som att leta efter maskrosor om vintern. Det fanns ju ingenting! Dessutom har vi kommit på att rött tydligen inte är vårens och sommarens färgmode, för ingenting rött finns det att köpa i butikerna. Typiskt. Vi har en idé om Knatte, Fnatte och Tjatte, därav behöver vi en röd T-shirt, och en grön! Det var inte heller det lättaste att hitta ska jag tala om för er. Så som ni kanske förstår blir det mer letande i morgon efter rött och grönt.

Here comes the sun

Dagen har varit bra, plus i kanten måste jag faktiskt säga mot vad jag förväntade mig att den skulle bli. Klockan ringde tidigt imorse, alldeles för tidigt för att egenligen gå upp. Hade mycket hellre bara stängt av klockan och somnat om, men det gick tyvärr inte idag. Klockan 11 var jag i stan på "läkarbesök" och sen tog jag tåget vidare till Varberg för att plugga med nya gruppen. Snabbt och effektivt skrev vi klart inlämningsuppgiften och jag kunde ta tåget hem igen. Höll på att somna på tåget och tror faktiskt att jag gjorde det också, för helt plötsligt var vi i Kinna! Väl hemma kollade jag tentaresultatet i ekonomistyrning och tror att jag höll på att smälla av. Helt klart en positiv överraskning! Så jag har inte mycket att klaga över denna dag. Imorgon blir det jobb på Ellos. Ännu en tidig morgon, halv 6 ringer min klocka.

Godnatt!♥


JAG ÄR GLAD

Jaa, jätteglad!


Vad vore jag utan dina andetag



Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu


Underbara våår!






Femte April Tvåtusentio

Påskhelgen har vart grymt bra med massa party och underbara vänner. Igår träffade jag Robin och vi tvättade och vaxade min bil (pappas bil). Jag var helt slut när jag kom hem på kvällen så orkade inte med att blogga nånting. Istället blev det mys i soffan med Bingolotto (vann igen- denna gången 2 Sverigelotter) och sedan film och glass.

Nu är dock mitt påsklov på eget initiativ slut och därmed börjar allvaret igen - skolan. Vad jag längtar till sommaren!


Lev som om morgondagen vore den sista

Gårdagen blev mycket lyckad. Förfest hemma hos Elin med lite spel och bra musik. Sedan vidare till Harrys för att skaka loss ordentligt. Somnade nog inte försen klockan 5 på morgonen så det är förklaringen till varför jag vaknade för en stund sen, och då var det Robin som ringde och väckte mig. Nu ska jag fixa mig sen träffa bästaste Robin!



Påskafton

Ledsen för en riktigt dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft något roligt att skriva om då jag vart sjuk större delen av veckan och mest legat i soffan. Det blir ganska tråkigt att både skriva och läsa om efter ett tag. Men nu är jag på banan igen och ska försöka uppdatera lite mer.

Nu: Storstädning i mitt rum
Ikväll: Partyyy med brudarna!

Glad Påsk!

RSS 2.0