What do you say when words are not enough?


Allt var svävande men nu så ser jag klart


Foto: Jag

Måndag 31:a januari



Då var det måndag igen och starten på en ny vecka, som för övrigt börjar med fallande snö från himlen!! Varför?! Varför kunde inte gårdagens vackra vårväder fått fortsätta ett tag till?

Veckan som kommer är fullspäckad med plugg och resor till Varberg, men jag ska också försöka hinna med att träffa fina vänner och träna. Jag behöver det för att orka med allt skolarbete.

I know it's not much but it's the best I can do



LÖRDAG

Vad härligt med lördag! Pappa väckte mig tidigt imorses, men trots det så blev jag snabbt pigg och hoppade upp ur sängen. Vi skulle nämligen åka och köpa färska frallor och fina tulpaner för att överraska mamma inför frukosten. Nu står tulpanerna och blommar fint på köksbordet, mamma har öppnat sitt paket och jag tänkte snart ta fram min andra överraskning, cheesecaken jag bakade igår. Men först ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Lite senare ska min bror spela match och jag har lovat att hjälpa till i kiosken.

MUMS!

Maten blev väldigt uppskattad från såväl pappa som bror. Huvudrätten fick till och med 9 av 10 glada ansikten av bror min, och det kallar jag att lyckas eftersom han vanligtvis annars bara äter sånt som han känner igen. Huvudrätten bestod av kycklingfilé i currygryta, och till efterrätt gjorde jag glass med smak av Amarulalikör. MMM! Utöver kvällens middag bakade jag dessutom en cheesecake som vi ska hugga in på imorgon. Mamma fyller nämligen år idag, men eftersom hon inte är hemma ikväll så ska vi fira henne med en liten överraskning imorgon istället.


FREDAG

Nu är jag hemma igen efter ett dygn nere på Västkusten. Imorses var det skola alldeles för tidigt, lyckligtvis var vi klara redan klockan tio och då gick jag och Sofia en snabb sväng på stan för att sedan gå hem till henne och slappa i soffan framför tvn. Har fått köpt mig lite nya kläder, ska se om jag kan lägga ut dem här någon dag.

Kvällen blir lugn för min del. Jag håller på att göra en liten överraskning för min pappa och bror som är på väg hem från Stockholm. Jag kom precis hem från affären och tänkte nu sätta igång. Det blir en, förhoppningsvis god middag och efter det, en förhoppningsvis lika god glass. Mitt nyvunna intresse för matlagning gör att jag vill testa på recept och mat som jag aldrig tidigare har lagat, vilket samtidigt är otroligt roligt! Jag uppdaterar senare för att berätta hur det gick.


Det bor en het vind i mitt hjärta

Sitter hemma hos Sofia och ska strax sätta igång med maten. Sofia är och tränar så medan hon svettas på gymmet så fixar jag maten så att den är klar när hon kommer hem. Vilken hemmafru jag är! haha. Jag ska laga en jättegod tacopaj som Sofia har lärt mig, mums! Ikväll blir det lugnt, vi ska se på film och slappa i soffan. Imorgon är det skola tidigt.



Yours are the sweetest eyes I've ever seen



Tycker att Ellie Gouldings version av Elton Johns låt Your Song är jättefin.


A brand new day

Vilken strålande torsdag! Det är underbart väder ute, svinkallt dock, men jätte fint. Solen skiner på en klarblå himmel och snön glittrar på marken av solens strålar. Det är såna här vinterdagar vi vill ha! Just nu håller jag på att göra mig i ordning, jag ska packa och sedan sticker jag till Varberg för att tillbringa dagen med Sofia. Det är tydligen lika fint väder i Varberg så vi ska fota och ta en lång promenad längs strandpromenaden, härligt! Den här gången är batteriet i min kamera fullt laddat också, bra. Den missen gör jag inte om en gång till.


I see your true colors shining through

Kvällen har spenderats tillsammans med Viktoria. Vi möttes upp på badhuset för att sedan simma 46 längder i bassängen, bada i bubbelpoolen och basta. Det är en härlig känsla att simma, samtidigt som det är grymt bra träning. Att dessutom göra det tillsammans med en fin vän gör det hela ännu bättre. Nu tänkte jag strax lägga mig i sängen, men först ska jag köra några övningar på min pilatesboll så att det bränner gött i mage och lår.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


NEW BRACELET




Från MQ.


MUMS!



Åt precis en grymt god lunch lagad av ingen mindre än mig. Lax med grönsaker i ugn, till det hade jag bakpotatis och en sås gjord på kesella och sweet chili. Mums!

Onsdag 26:e januari

Igår gick det trögt att blogga. Skrivkramp har jag fått lära mig att det heter, man vill skriva men av olika skäl så kan man inte. Idag ska jag försöka att uppdatera lite bättre, försöka alltså. Jag behöver skriva av mig lite.

Igår sparkade vi igång examensarbetet på allvar. Jag, Sofia och Marcus satt hemma hos Sofia och planerade inför den kommande våren och bollade ideér. Än så länge är vi bara i början av arbetet, men jag tror att slutresultatet kan bli bra. Om inte annat ska vi ha jäkligt roligt på vägen dit. Nu väntar en fullspäckad dag med plugg, men ska även försöka hinna med en tripp till stan för att fixa lite grejer. Lite senare ska jag även träffa Viktoria.


Aut Viam inveniam aut faciam



Jag ska finna vägen eller skapa den.


Träning

Följde Josses råd och köpte tidningen Cosmopolitan Zest för några dagar sedan. I tidningen finns ett träningsprogram som man kan köra hemma, vilket jag precis har gjort. I drygt 45 minuter har jag hoppat runt, kört styrka och hoppat lite till, och nu är jag trött. Inte helt slut, men lagom trött. Träningsprogrammet täcker alla veckans dagar, så tänkte fortsätta att köra det veckan ut och några veckor framöver. I tidningen finns förutom ett träningschema och olika övningar, även bra tips och råd om kost och hälsa.


Hej måndag!

Trots att jag sitter med en lång föreläsning och har flera föreläsningar som står på tur att titta på, så är humöret på topp. Härligt! Har tagit en liten pluggpaus för tillfället för att laga mat, nu står kycklingen i ugnen och doften av curry och indiska kryddor fyller hela köket. Till kycklingen blir det bakpotatis och grönsaker i ugn, mums! Nu ska jag återgå till föreläsningen, hörs senare!

SÖNDAG

Jag har varit dålig på att uppdatera nu under helgen, anledningen till detta är helt enkelt att jag har haft fullt upp. Jag har tagit vara på veckans lediga dagar precis som man ska göra och umgåtts med fina vänner och en underbar släkt och familj. Nu är jag redo för en ny vecka fullspäckad med plugg och förhoppningsvis också lite träning, men först ska jag träffa Josse innan hon åker tillbaka till Olofström. Det blir ett bra avslut på den här helgen.


En dag på Västkusten




Varje gång är som den första gång vi sågs



Idag har jag spenderat min dag nere i Varberg tillsammans med Sofia. Vi har pluggat, beställt lite grejer från H&M och varit ute på en fotorunda. Olyckligtvis dog batteriet i min kamera, typiskt, men några bilder hann jag allt att få och resten tog jag med Sofias kamera. Lägger ut dem imorgon, nu blir det sängen. Godnatt!


YEAH !


Mysig måndag

Här kommer lite bilder från i måndags då jag var hemma hos Sofia nere i Varberg. Vi gjorde fruktsallad, drack varm choklad och tittade på film, bara tog det lugnt helt enkelt och laddade inför de nya kurserna som nu har satt igång.



Måndag 17:e januari

Då var det måndag igen och vårterminen sätter fart. Tänk att det bara är en termin kvar av utbildningen, en termin med grupparbeten, tentor och inlämningar och sedan är vi klara! Helt underbart, frågan är bara vad man ska göra sen?

Inledde dagen med att titta på en föreläsning, och har sedan beställt några böcker till de nya kurserna. Nu är det städning i mitt rum som gäller. I eftermiddag tar jag tåget till Varberg för att tillbringa kvällen med Sofia. För en gångs skull kan vi umgås utan att sitta med varsin kursbok och förhöra varandra inför någon tenta. Ska bli riktigt roligt!

I can't help falling in love with you



Lite smått och gott från H&M.

SÖNDAG

Det var riktigt trevligt igår med Josse, Anna, Jessika och resten av gänget. Kvällen avslutades på Harrys och när de andra drog på efterfest gav jag upp och åkte hem. Jag kände helt enkelt att sängen lockade mer, haha. Idag är jag rätt seg och tänkte därför ta det väldigt lungt. One tree hill och Solsidan går lite senare på tvn vilket jag definitivt inte tänker missa! Fram tills dess tänkte jag slå på en bra film.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night



Ikväll blir det party party! Jag och Josse åker till Norrmalm för att sluta upp med Anna och company, sedan blir det krogen. Tror det kommer bli riktigt bra.

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE

Har haft en bra fredag i Göteborg där jag faktiskt tillbringat större delen av den här dagen. Åkte dit med Anna imorses eftersom jag skulle följa med henne till hennes skola idag igen. Idag var det jag som fick vara elev och Anna agerade lärare, vilket betydde att Anna sminkade halva mitt ansikte och jag andra halvan samtidigt som hon berättade för mig hur jag skulle göra, och inte göra. Väldigt lärorikt och sjukt roligt måste jag säga! När vi var klara mötte jag upp pappa för en lunch, för att sedan ta bilen till Ikea där jag strosade runt i väntan på att pappa skulle sluta jobba. Jag älskar verkligen att gå runt inne på Ikea och låta inspirationen och ideérna flöda. Fick köpt mig lite bra att ha saker också, kan visa dem lite senare.

Vill även passa på att gratulera Anna som nu är diplomerad makeup artist! Har ni inte redan kollat in hennes hemsida, gör det HÄR. Hon blir bara duktigare och duktigare.


Lycka

Jag är inne i något slags lyckorus för tillfället. Jag har ingen skola, Josse är hemma över helgen och jag fick precis reda på att tentan vi gjorde i Juridik strax innan jul gick bra. Mer än bra till och med, är grymt nöjd över mig själv!

Sitter just nu på pappas jobb i Göteborg och väntar på att han ska sluta för dagen så att vi kan åka hem. Berättar mer om min dag när jag är hemma. Hej så länge!


Från H&M



Mitt senaste inköp. Scarf från H&M för endast 59,50 kronor!


Everybody get in your positions, pay attention and listen



Hemma igen efter ett dygn nere på Västkusten. Äntligen är tentan avklarad och jag kan andas ut ordentligt igen. Efter tentan gick jag och Sofia och åt lunch på stan, thaibuffé fick det bli idag, mums! Mätta och belåtna tog vi en runda i affärer innan vi gick hem till Sofia och kollade på film.

Det känns riktigt skönt att inte behöva ha någon tenta att tänka på, eller något annat i skolan heller för den delen. Fram till måndag är jag helt ledig, och det ska jag verkligen ta vara på och göra saker som jag själv vill och som jag tycker om.

Onsdag 12:e januari

God Morgon!
Har ännu en dag med tentaplugg framför mig, det är sista dagen idag så jag hoppas att allt går vägen. Igår gick det väldigt trögt, ögonen läste, hjärnan bearbetade det jag läst men tappade sedan det direkt och allt var som bortblåst. Haha, bra där. Vi får hoppas på bättre framgång idag. Lite senare tar jag tåget till Varberg och Sofia, där jag också kommer att stanna över natten för att vara i god tid till tentan imorgon bitti. Jag litar fortfarande inte på att tågen går exakt den tid som tabellen visar, så därför är jag på den säkra sidan och åker ner redan idag. Nej, nu ska jag sätta igång med plugget. Ha en bra dag!

When we all give the power, we all give the best



Idag har jag fått känna på hur det känns att vara fint sminkad med sotade ögon och lösögonfransar. Jag följde med Anna till Göteborg eftersom hon behövde ha med sig en person till skolan för att sminka. Roligt roligt! På fredag är det dags igen, men tills dess har jag en tenta att ta tag i.

I make wishes, I have dreams



Hela dagen har jag ägnat all min energi åt säljteknik och butikskommunikation. Nu har jag dock lagt undan mina anteckningar för idag i förhoppning om att jag har lite bättre koll på läget. Efter tentan på torsdag avslutas höstterminen och vi intar vår sista termin på Campus i Varberg med en ny kurs och examensarbete. Våren kommer vara fullspäckad med föreläsningar och arbete, men jag tror också att det kommer bli förbannat roligt. Dessutom börjar vi gå mot ljusare tider, vilket för mig är väldigt uppskattat.

Kling



Elin Kling och H&M. Tror det kommer bli hur bra som helst.


I'm lost without you



Vi är mitt inne i vintern och det är troligen flera månader kvar innan vi kan skymta det första vårtecknet. Trots detta så längtar jag så oerhört tills den är över. Jag längtar tills vitsippan och alla de andra vårblommorna tittar fram i skogen. Jag längtar efter vårsol och tunna jackor, efter den friska vårluften och grönt gräs. Jag är så otroligt trött på all snö och den kalla kylan som tränger in under jackan och gör så att kropp och själ skakar. Ändå kommer det bara mer och mer snö, räcker det inte nu?!

SÖNDAG

Idag mår man precis som man förtjänar, trött och förbannat seg. Men vilken kväll!!
Nu väntar flera timmars tentaplugg. Hörs!

News



Köpte en blus och en mysig tröja när jag var i stan tidigare idag. Även ett par jeans fick följa med hem. Alltihop hittade jag på Gina.

LÖRDAG

Sitter och mumsar på godiset som blev över från gårdagens biobesök, jag borde egentligen inte äta men skitsamma. Det är gott! Var i stan tidigare med Josse och uträttade några ärenden, tanken var att jag (bara) skulle köpa en ny foundation eftersom min gamla nu sjunger på sista versen. Men som vanligt när jag går i stan, jag kan inte bara hålla mig till sånt som jag behöver utan måste även köpa sånt som jag inte behöver, vilket resulterade i lite nya kläder också.

Vill även passa på att gratulera min fina vän Elin som fyller 21 år idag! Ikväll slår vi klackarna i taken, höjer glasen och utbringar en stor skål. Ikväll blir det party med bästa vännerna!

HELG

Dagen har bara sprungit iväg, men trots det har jag haft en bra fredag. Startade dagen med några timmars arbete på Ellos för att sedan bege mig till träningen. Kvällen har jag spenderat med ingen mindre än Josse. Vi var på bio, The Tourist, ni vet den med Johnny Depp och Angelina Jolie. Efter att filmen var slut hörde vi många som kritiserade den, men jag kan inte riktigt hålla med dem. Själv tycker jag att filmen faktiskt var ganska bra, iallafall helt klart godkänd, och som alltid är Depp strålande!

Nu blir det sängen för min del. Imorgon har jag massor att fixa och en bra kväll att se fram emot.


I wonder where you are tonight

Till och från i flera timmar har jag suttit isolerad från omvärlden och försökt lära mig säljteknikens alla knep. Har jag lärt mig något? Tveksamt. Istället känner jag bara hur det rör till sig i huvudet på mig, som en enda stor soppa. Det tillkommer hela tiden fler ingredienser men ingen av dem samspelar med de som redan ligger i grytan och allt blir istället till ett enda stor misslyckande. Nu lägger jag undan böckerna för idag, rensar tankarna och laddar inför nya tag imorgon istället. Imorgon blir det dessutom jobb på Ellos i några timmar.

Bjuder på en bild från nyår som avslutning på denna torsdag.


Torsdag 6:e januari

Jag tog en lite för lång sovmorgon idag, är hemma själv eftersom resten av familjen befinner sig i Göteborg och tittar på när min bror spelar någon cup i innebandy, så ingen finns hemma som kunde väcka mig. Men va fan, sova ska man göra! Nu har jag fått i mig en god frukost, läst lite bloggar och tänkte sätta igång med pluggandet. Så kul ska jag alltså ha det idag och jag hoppas att ni får det betydligt mycket roligare. Hörs senare!


Pschht over and out!

Jag har haft en bra femte januari, hoppas att ni har haft det också. Jag fick träffat Jenny på Viskan imorses för en lång och väl behövlig frukost. Det var riktigt längesen det bara var vi två och därmed hade vi också en massa att ta igen. Efter timmarna på Viskan uträttade vi några ärenden på stan innan vi skiljdes åt och gick hemmåt. Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag sa ju innan att jag skulle plugga men tyvärr (?) så har jag inte hunnit med det. Men jag är inte ledsen för det (snarare glad), och får helt enkelt sitta hela dagen imorgon istället.

Ikväll blir det lugnt, jag vet att det är trettondagsafton och en dag då många går ut och svingar sina höfter till bra och högljud musik, men jag är alltså inte en av dem. Inte idag. Istället ska jag lägga mig i sängen och slå på en bra film. Det får avsluta min onsdag.


Onsdag 5:e januari

God Morgon!
Jag har hunnit vara uppe ett tag, gått en promenad runt kransmossen och nu håller jag på att göra mig i ordning. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv som tog mig upp fasten klockan kändes som mitt i natten. Lite senare ska jag träffa Jenny för frukost på Viskan, vilket ska bli väldigt mysigt. Resten av dagen blir det plugg, jag har en lång väg kvar innan jag kan kalla mig redo för vad som komma skall.

Hoppas alla får en fin dag!


Inspiration



Kikade in på H&Ms hemsida som en paus i pluggandet och hittade dessa klänningar och smycken. De ger mig verkligen riktiga vår- och sommarkänslor, och bara för det vill jag ha alltihop!

Tisdag 4:e januari



Idag byter jag ut min kärleksroman mot den så intressanta (läs ointressanta) kurslitteraturen och en massa föreläsningar. Om drygt en vecka är det tenta igen och jag har en hel del kvar att lära mig innan jag är redo för den.


This love I feel for you goes on and on



Det har varit en lång dag, klockan ringde tidigt imorses och hela dagen har jag varit på jobbet och slitit och sprungit runt. Mina fötter känns just nu som cement och mitt huvud tror att klockan är runt tolv när den egentligen bara är nio. Vem tror ni kommer decka inom den närmsta timmen? haha. Tror faktiskt att jag ska bädda ner mig i sängen och titta på någon bra film eller fortsätta att läsa i min bok. Ni får ha en fin kväll!

Där regnbågen slutar

Lägger mig och läser en stund innan jag släcker lampan för natten. Håller just nu på att läsa boken Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern, faktiskt en ganska bra bok om kärlek och vänskap.


Enjoy

Städningen är klar, jag har tittat på en föreläsning och tänkte nu bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det jobb från sju till fem, det är nya arbetstider från och med årsskiftet vilket betyder att jag kommer jobba en timme längre än vanligt imorgon. Jaja, det ska nog gå bra det också. På fredag slutar jag dessutom kvart över ett, vilket jag absolut inte klagar över!

Jag slängde ihop en efterrätt till middagen idag, glass gjord på kesella och hallon. Busenkelt, jättegott och dessutom relativt nyttigt. Det enda du behöver göra är att mixa frysta hallon och kesella, vill man kan man även ta i lite vaniljsocker för att få en mer söt smak, och sedan är det klart! 


Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Hejhej!
Hoppas ni mår bra en söndag som denna. Själv börjar jag piggna till efter fredagens festligheter, tog mig en lång sovmorgon idag vilket uppenbarligen också behövdes. Annars har min dag hittills varit ganska lugn, jag och mamma var ute på en lång promenad i det fina vädret tidigare, lika bra att börja med nyårslöftet med en gång, haha. Nu ska jag ta ett röj i mitt rum innan jag sätter igång med pluggandet. Musiken spelas på högsta volym och jag hoppas att det ska få mig lite pepp inför städandet.


När vinterisen ligger klar, kom ihåg mig då

Var med Josse häromdagen och tog några fina kort. Josse har ju dessutom blivit rödhårig vilket vi var tvungna att föreviga genom några bilder. Jag vet inte vad ni tycker, men den tjejen passar i allt!



Det är nu som livet är mitt

Nytt år, nya möjligheter. Det är väl så man brukar säga va? Själv är jag glad över att vi lämnat 2010 bakom oss och ser förväntansfullt på det nya året som ska komma. För trots att 2010 varit ett bra år med mycket skratt och fina vänner, härliga utomlandsresor, vilda partynätter, många fikastunder på Viskan, oslagbara sommarkonserter i Göteborg och ytterligare partykvällar som fortsatt långt in på småtimmarna, så tror jag att 2011 bara kan bli bättre. Möjligheterna jag får ska jag verkligen ta vara på och göra till bästa möjliga. Jag ska leva livet, mitt liv.


RSS 2.0