I wonder if I ever cross your mind



Efter att ha latat oss större delen av dagen bestämde vi oss för att åka en sväng till Ullared och göra av med lite pengar. Sagt och gjort, några timmare senare var vi hemma igen, lite tröttare, lite hungrigare och lite fattigare. Nu har vi precis ätit tacos, följt av jordgubbar och glass. Jag hade mjölk till mina. Underbart gott! Nu ska vi titta på Farsan och äta godis. Idag firar jag att jag klarat båda mina tentor jag gjorde innan sommaren. Känns härligt!

If we ever meet again I wont let you go away

Tänk att jag alltid har en tendens att prata när jag egentligen borde hålla tyst. Nej nu går jag och lägger mig, jag orkar inte med mig själv.

Godnatt!


Solig dag på Västkusten



Det har varit en solig dag här i Varberg. Vi anlände till Västkusten strax efter 9 imorse, jag gick och lade mig och mamma och pappa åkte till volvo för att lämna in bilen. Vid halv 11 väckte de mig och och vi åt frukost tillsammans innan jag bytte om till bikini och la mig ute i solen för några timmars schtek. Framåt eftermiddagen åkte vi in till stan för några ärenden, innan vi åkte vidare till Träslöv för att äta god glass. Mums!

Nu regnar det ute och åskan ligger på lur lite längre bort. Men ska jag vara ärlig så är det ganska mysigt, bara det går över tills imorgon.

Måndag 28e juni



Kan meddela mina glada vänner att jag på obestämd framtid är utan mobiltelefon. Detta på grund av en liten olycka som jag också en dag kan skratta åt. Nu är jag bara arg. Men, för att nå mig krävs då alltså facebook, att man vet hur man kommenterar blogginlägg eller på något sätt kan mina föräldrars mobilnummer.

Förutom att bli bli utan mobil har dagen varit bra. Träffade Alex i stan för lite shopping, vilket slutade i en ny garderob till Alex och mat och glass på det. Dessutom är det nu bestämt att jag och min kusin ska på KENT den 7 augusti i Göteborg. Biljetterna ligger nu på min tv-bänk och jag bara längtar! Klockan 4 var jag på jobbet för några timmars hårt arbetande innan jag åkte hem till ännu ett kalas för pappa. Så mycket tårta som jag ätit nu de senaste dagarna behöver jag banta i ett helt år för att bli av med allt. Sluta göra så goda tårtor mamma! I morgon bitti åker jag ner till Varberg igen för några dagars sol och kanske till och med bad. Nu väntar räkningarna på att betalas och sen blir det sängen och One tree hill.


En midsommarnattsdröm




Midsommarhelgen

Midsommarhelgen är över och jag har packat väskan för att åka hem igen. Dock blir jag inte långvarig hemma eftersom jag åker tillbaka till Varberg imorgon kväll igen. Jag har lite saker som måste fixas hemma, bland annat ska jag lämna in min telefon som krånglar, igen. Dessutom ska jag träffa Alexandra.

Helgen har för övrigt varit bra, och vilken tur vi hade med vädret! Mycket mat, som vanligt, god dricka och bra sällskap gjorde denna midsommarafton och pappas 50 årskalas minnesvärd. Dock kanske inte för alla, då de efter några drinkar och öl redan glömt vad som hände. haha.

Midsommarafton

Maten är uppäten, musiken rullar på för fullt och de vuxna börjar bli rätt så kanakas. Det är midsommar och pappa fyller 50 ÅR! Grattis pappsen♥


24e juni 2010



Nu sticker jag till Varberg för att fira midsommar. Hörs i helgen!


Från Make up store



När mamma handlade i deras personalbutik på jobbet idag fick hon med sig en liten goodiebag hem från Make up store innehållande en ögonskugga, ett läppglans och deras senaste tidning. Allt detta gav hon sedan till mig när hon kom hem. Tidningen kommer jag att bläddra i flitigt. De brukar alltid ha häftiga sminkningar och fina färger, vilket jag tycker är jätte roligt! Dock brukar jag inte använda blå ögonskugga, men vem vet, någon gång måste ju bli den första.

Onsdag

Igår jobbade jag hela dagen, började kl 7 och slutade inte försen kl 20, så när jag kom hem orkade jag inte göra någonting mer än att lägga mig i soffan och titta på One tree hill. Men idag är jag utvilad och har precis ätit lite frukost. Ska strax fixa lite grejer innan jag åker ner till Viktoria för en lång promenad. Tanken var att vi skulle sola lite också, men som det ser ut nå så får vi glömma det. Det skulle vara sol och fint väder idag, det enda jag ser är ljusgråa moln.

Blått är flott


I don't believe you



Har precis ätit grillat med pastasallad tillsammans med la familia. Mycket gott! Nu tänkte jag lägga mig i sängen, plocka fram godispåsen jag köpte tidigare idag och titta på några avsnitt av One tree hill. Bra avslut på helgen och denna söndagen.

Ohh my gosh



Bild från gårdagens förfest hemma hos Olivia. Jag, Jessica och Viktoria.

Hjärtat slår ett slag för var förlorad dag



Detta har jag på mig idag: Linne från Gina, jeans från G-star.

Kom precis hem från en sväng i Knalleland tillsammans med Viktoria. Jag har sett några klänningar på Gina Tricots hemsida som jag gärna vill ha och tänkte därför kolla om de finns i butik. Självklart är de slut, vad annars liksom? Det blev även lite bakismat på Donken, och godis från Hemmakväll innan vi åkte hem igen.


Nattens bravader

Det blev varken kubb eller brännboll igår. Ingen grillning heller för den delen då jag och Viktoria nöjde oss med flingor och mjölk. Jag var hos Viktoria klockan 4, och jag måste säga att det är nog första gången som jag är i tid. Haha. Hos Viktoria dock fick vi klädpanik båda två och rotade igenom hela hennes garderob efter något att ha på oss. Efter förfesten drog vi till Harrys för att skaka lite rumpa, och vid två var jag helt slut och beslutade mig för att åka hem. Och det är nu det roliga kommer. Jag får skjuts av en kompis och är inte hemma försen runt tre. Vad gör jag då? Jo jag ställer mig och lagar pytt i panna med ägg! Haha. Det var riktigt gott och jag somnade som en stock efter min fina middag (frukost).

Eftersom jag åt pytt i panna i natt innan jag somnade var jag inte alls hungrig när jag vaknade i morse, bra va?! Haha. Törstig är jag däremot och springer och fyller på mitt vattenglas hela tiden.

Under my umbrella ella ella eh eh eh



Vi var bortbjudna på middag igår kväll, fyra rätters helt fantastiskt god middag! När vi åkte hem var magen så full att jag trodde den skulle spricka! Så den där promenaden jag missade igår skulle sitta fint nu, om det bara kan sluta regna!

Ikväll är det tänkt att vi ska grilla och spela lite kubb och brännboll, för att sedan gå ut. Men fortsätter det att regna blir man ju inte jätte sugen på att vara ute. Hoppas att det går över tills dess.


Shoppinghumör



Jag var på shoppinghumör märkte jag när jag träffade Viktoria nere i stan och vi gick in på Gina. Klänningen, linnet och tröjan kommer alla därifrån och hänger nu i min garderob!


Morgontrött

Ni anar inte vad trött jag var när klockan ringde i morse. Tanken var att jag skulle ta en promenad innan frukost och sen åka ner till stan, men  huvudet låg så skönt mot kudden så den där promenaden får bli en annan dag. Om en liten stund åker jag iallafall ner till stan för en fika med Viktoria innan hon börjar jobba. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, jag har några idéer och saker som måste fixas. Hejsvejs så länge!

Sommartider






Har haft en bra dag tillsammans med Josse. Vi tog med oss våra kameror ut för lite fotografering, och passade även på att sola ute i det fina vädret. Nu ska jag strax åka till min kusin för en myskväll. Ha det bra så länge!


Sex and the City



Kom precis hem från stan. Har varit på Sex and the City 2 tillsammans med Alexandra och jag måste säga att jag tycker filmen var riktigt bra. Efter en riktigt dålig recension hade jag inte så stora förväntningar, men vem skrev recensionen? En kille? Haha. Helt klart en film värd att se, och samla på sig i filmsamlingen hemma.

2010-06-16

Solen skiner och det börjar kännas som riktig sommar ute. När jag vaknade stod temperaturen på 20 grader! Underbart. Dessvärre ser det ut som jag måste vara inne några timmar då jag lovat att städa på mitt rum. Hemskt vad ni får höra att jag ska städa på mitt rum, men tro mig, jag får höra det precis lika många gånger om inte mer. Städa är inte riktigt min grej och jag har en tendens att aldrig bli klar innan jag stökar ner igen. Men eftersom pappa fyller år nästa vecka blir det kalas och då måste det vara fint. Bäst att sätta igång så man blir klar någon gång!

2010-06-15

Istället för att gå upp när det började bli ljust i morse gick jag och min bror och la oss. Hela natten satt vi i soffan och kollade på avsnitt efter avsnitt av One tree hill, samtidigt som vi smaskade i oss glass och ugnsbakade chips. Hade köpt rabarberglass eftersom jag var nyfiken på hur den smakade. Dock blev jag bara besviken. Hade väntat mig att den skulle vara lite syrlig som rabarber kan vara, istället smakade den kardemumma. Haha.

I morses var vi dock lite sega och gick inte upp försen klockan 11. Men för det har vi inte varit lata hela dagen. Efter frukosten (som egentligen borde blivit lunch) tog vi bussen ner till stan för att leta present till pappa som fyller 50 år på Midsommarafton. Snacka om kalas! Efter det gick vi förbi Nellys utförsäljning på Åhaga och sedan traskade vi hemmåt igen. Nu sitter jag på balkongen och njuter av solen. Över mig är himlen blå och det ser ut att bli en fin kväll.

Syskonkärlek

Ikväll ska jag och min bror ha en riktig myskväll och peppa varandra. Vi var tidigare nere på Hemmakväll och köpte säsong 4 och 5 av One tree hill (äntligen) och sedan åkte vi förbi Coop för att köpa dricka och glass. Som sagt, en riktig myskväll med bästaste lillebror.


2010-06-14

Gött att vara på jobbet och få betalt, men egentligen inte behöva göra någonting! Det är precis vad jag har gjort idag. Det var något möte som skulle vara i 1,5 timmar, dock var vi klara redan efter en halvtimme och vi fick gå därifrån fortfarande med fullt betalt. Förutom det har min dag inte varit så speciell. Hade en frisörtid klockan 9 imorse så det blev till att gå upp tidigt, och nu sitter jag här och funderar på vad man ska göra. Har egentligen ingen lust att göra någonting. Drog på mig en förkylning under Kretaveckan som satte igång ordentligt nu när jag kom hem. Jag har tagit på mig myskläderna, mina varma duntofflor och går runt här hemma och snörvlar och nyser. En hög med näsdukar kommer bli min bästa vän i några dagar framöver, det är jag rätt säker på. Näsdukarna, och min bror♥


Kreta 4-11 juni







We no speak americano


 
Gårdagens låt och min nya partyfavorit
Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano

What a night

Efter en vit maj månad följde jag igår kväll med tjejerna ut för att skaka loss ordentligt. Kvällen började med en trevlig, om än något sjuk förfest. Ölspelet bidrog med att vi bland annat skulle dricka med armen runt och under ena benet, samtidigt som man då stod på ett ben. Där gällde det att vara både vig, smidig och ha bra ballans. Jag kuggar på alla tre! Haha. Efteråt åkte vi ner till stan för att avsluta kvällen på Harrys. Jag och Viktoria trotsade det regniga och blåsiga vädret och bestämde oss för att dissa strumpbyxorna, vilket resulterade i shorts och bara ben. Inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, och definitivt inte något som jag märkte av framåt morgonen då jag promenerade hem.


2010-06-12

Varje morgon på Kreta var det som en automatisk väckarklocka ringde klockan 7 varje morgon och väckte oss. Tyvärr följde den med bakåt en timme hem till Sverige, och klockan 6 imorse vaknade jag och var pigg som en nötkärna. Nu sitter jag påklädd och i ordning för en tur till Knalleland med mamma. Den enda som saknas är just mamma, som är och handlar mat till ikväll.

När jag packade resväskan igår för att åka hem hade jag hoppats på att lite av solen och värmen också följde med. Tyvärr var molnen vi hade första dagen det enda som tycktes vilja följa med mig hem för ute är himlen grå och det blåser storm. Lite annat mot värmen jag är van vid nu. Brr!


HEMMA



Hemkommen från en riktigt bra semestervecka på Kreta, och jag lägger vikten på semester, för det var det verkligen! Sol och bad, värme och god mat! Det kunde helt enkelt inte bli så mycket bättre och en riktigt bra start på sommaren. Men som sagt, nu är jag hemma och det första vi blev ombedda att ta fram på planet var regnkläderna! (Ja för dom hade vi nog med oss!) Vi kom alltså hem till regn och rusk och så mycket som 14 grader! Svensk sommar så det skriker om det, haha. Men det är ändå skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga, och visst är det så.

Dock hann jag bara vara hemma en timme innan jag åkte ner till stan för att fika med Hanna (nej vi har inte slått ihjäl varandra än) och Jossan. I stan mötte man glada och något fulla studenter vilket väckte glada minnen. Jag måste säga att jag är avundsjuk och jag hade faktiskt gjort vad som helst, eller nästan iallafall, för att få ta studenten en gång till. Det var så sjukt roligt! Ni som tar studenten i år, ta vara på dagen, om ett år tänker ni tillbaka och undrar vart tiden tar vägen. Haha. Grattis alla ni till studenten!

SOMMAR



Jaha, då var sista tentan gjord, skolan slut för den här gången och sommaren här. Underbart! Efter tentan blev det lite firande med klassen med god mat och god dricka ute i solen. Men vad jag har bränt mig! Mitt ben! Haha. Och imorn bär det av till Kreta, gött att man bränt sig redan innan man satt sig på planet. Solskyddsfaktor 50?!

Nej nu får jag nog packa ner det sista innan jag ska lägga mig. Planet går 08:20 i morgon bitti, vilket betyder att det blir en tidig morgon, trots sommarlov. Men det är det helt klart värt! Självklart tar jag med kameran och fotar minsta lilla rörelse vi tar under veckan.

Kreta - Here we come!


1a juni 2010

Ny dag, ny månad. Tänk att det redan är första juni! Tiden går så sjukt fort att jag har svårt för att hänga med.

Dagen kommer att spenderas framför mina marknadsföringsanteckningar. Det är inte roligt, men definitivt nödvändigt. Tänkte plugga ordentligt nu på förmiddagen så att jag kan sticka ner till stan en sväng i eftermiddag innan jobbet. Min lilla bror fyller nämligen 17 år i morgon och jag behöver en present. Något förslag?

Jo just det, min mobil är helt utan täckning. Endast nödsamtal! Så det går varken att skicka eller ta emot samtal eller sms, ifall ni skulle undra.


RSS 2.0