A day without you is like a year without rain



Denna söndagen har nog varit den slappaste dagen på väldigt länge. Har i stort sett bara njutit av att vara ledig och inte behöva göra någonting, skönt. Tittade på filmen Valentines Day igår kväll. En helt okej film ändå, om man gillar den sortens filmer, men inte den bästa jag sätt. Nu tänkte jag lägga mig och titta på den sista av de tre filmerna vi hyrde i torsdags, Pippa Lees hemliga liv, ett bra avslut på denna veckan. Godnatt!


Filmdags!



Har fortfarande lite filmer kvar att se som jag och Sofia hyrde häromdagen. Killers såg vi i torsdags, så ikväll tänkte jag se antingen Valentines Day eller Pippa Lees hemliga liv, eller kanske båda? Ja, varför inte. Jag har ju tid.

NEWS


Från Gina Tricot.

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Hade en grym kväll tillsammans med tjejerna igår! Först blev det lite mat, vin och massa tjöt hemma hos Elin innan vi begav oss till Harrys för att skaka loss på dansgolvet. En kanonkväll, helt enkelt! 

Dagen har spenderats i Göteborg. Dock blev det ingen shopping för min del då jag känner att jag i princip köpt allt jag kan tänkas behöva ett bra tag framöver, haha. Ikväll blir det en lugn hemmakväll tillsammans med föräldrarna. Vi ska äta gott, se på film och så ska jag bläddra igenom ELLE tidningen jag köpte förra veckan, har inte hunnit göra det än.


FREDAG

En tur i knalleland, ett besök på systemet och fotografering förklarar min och Sofias dag den här regniga fredag. Men just det, det är FREDAG och tentaveckan är över, vilket så klart ska firas! Nu har Sofia åkt hem till Västkusten igen och jag ska hoppa in i duschen. Ikväll blir det mat och vin hemma hos Elin med tjejerna, sedan utgång. Jag är taggad!


Bilden bjuder jag på, den är gammal, men oj vilka minnen ♥


Happy face



Äntligen är tentaperioden över för den här gången, nu håller vi bara tummarna att det också gick bra. Efter tentan gick jag och Sofia för att äta lunch innan vi tog bilen hem till Borås. Lite shopping i knalleland, bastubadning och god mat förklarar resten av vår eftermiddag och kväll, och nu har vi placerat oss i soffan där vi förmodligen också stannar resten av kvällen. Vi har dessutom hyrt tre filmer som vi ska titta på och bara njuta av att vi är L E D I G A!! Imorgon är det fredag och mitt humör är på topp.
Kan det bli bättre?!


Onsdag 27:e oktober

En tenta avklarad, en återstår. Efter att tentan var skriven igår gick jag och Sofia till gymmet för att köra ett träningspass. Mitt mål var att få träningsvärk till idag, vilket jag har! Bra. Jag ska verkligen försöka komma igång rejält med träningen nu, behöver något att lägga all min överskottsenergi på. Nu däremot är det dags för plugg. Hela dagen blir det plugg. Imorgon är det tenta igen och jag har fortfarande en hel del kvar att trycka in i huvudet.


Har kokat mig en stor mugg med Chai te som jag hoppas ska få mig pigg.

Hundens och Kattens dagbok

Lägger in ett klipp från Rix Morgonzoo - Hundens och kattens dagbok. Har ni inte hört det, lyssna på det! Sjukt kul och riktigt bra när man behöver lite uppmuntran i pluggandet. Det hjälpte oss många sena kvällar under gymnasiet. Haha. Vilka minnen!


Måndag 25:e oktober

Då var den här måndagen över. Imorgon väntar tenta i Företagsledning och efter det ännu mera plugg. Inte försen på torsdag eftermiddag är jag fri. Men då minsann, är det roliga grejer på gång. Jag längtar!


Dagens ordspråk


It wouldn't be my world without you in it




"Your world would be easier if I didn't come back.
That's true. But it wouldn't be my world without you in it."

Från förra veckans avsnitt av Gossip Girl. Ni missar väl inte att se kvällens avsnitt?!


Söndag 24:e oktober



Söndagsångesten säger allt. Jag vill ha torsdag eftermiddag nu!

Det är visst nån som är tillbaka

Glöm allt plugg och varför konsumenten beteer sig som den gör, nu sticker jag för att träffa JOSSE som är hemma under helgen. Hur många veckor sedan var det? Fem tror jag. Alldeles för länge sedan.

Fredag 22:a oktober


Bild tagen från vår balkong.

Äntligen fredag! Dock kan jag inte känna den underbara känsla fredagar ger, tentorna hänger fortfarande i luften och jag behöver plugga. Så ja, där har ni min helg! Gårdagens och nattens snöoväder lämnade sina spår efter sig, så nu ligger det ett vitt lager på marken som glittrar i solen. Själv kan jag tycka att det är alldeles för tidigt med snö, så jag hoppas att det hinner smälta bort under dagen.

Från kylan in i värmen

Vilket väder det är ute! Det underbara höstvädret vi hade i morses har fått lämna plats för blåst, kyla och SNÖ! Kom precis hem från en promenad med mamma ute i det hemska vädret. Kan ju lova att jag aldrig hade gått utanför dörren om jag vetat att det var sånt väder ute, nästa gång ska jag kolla ut genom fönstret innan jag tar på mig skorna och går ut. Nu är jag iallafall hemma i värmen igen och ligger i soffan och väntar på att Vampire Dairies ska börja. Tror att jag ska göra mig en stor kopp te också.

Höst



foto; jag


Torsdag 21:a oktober



Det är ett strålande väder ute. Solen lyser på en klarblå himmel och temperaturen är nere  på -3 grader. En underbar höstdag! Gick ut på en liten fotorunda när jag vaknade, kunde helt enkelt inte låta bli. Dessutom är luften så frisk, så förhoppningsvis kan jag fokusera på plugget nu i några timmar.

Jag kan inte skilja på

Hemma igen efter kalas hos kusinerna, alltid lika roligt att träffa dem. Då ses vi ute på lördag då Viccan! Äntligen, Haha. Nu sitter jag i sängen och funderar på vad som händer härnäst; plugg, sängen eller One tree hill? Att plugga kan jag utesluta med en gång. Ett avsnitt av One tree hill lockar däremot starkt innan sängen. Men först ska jag sitta uppe en stund till och lyssna på Lars Winnerbäck och Melissa Horn, de får mig alltid att må bra ♥


Grattis Victoria på 18-årsdagen


foto; jag

Idag fyller kusin vitamin 18 bast! Grattis Victoria. Nu sticker vi på kalas.

Ny design



Att börja göra om bloggen mitt under tentapluggandet var väl kanske inte det smartaste jag gjort, för just precis, en ny bloggdesign är på gång. Inte för att jag direkt var trött på den gamla, utan det var något jag fick för mig här i mitt pluggande. Vi kan väl säga att jag inte är så motiverad till att plugga helt enkelt. Dock kommer bloggen att vara "under renovering" ett tag framöver, som sagt, jag har två tentor att plugga på också.


Onsdag 20:e oktober

Klockan ringde alldeles för tidigt imorses, närmare bestämt 04.30. Det är ju mitt i natten! Idag stod seminarium och ännu en redovisning på schemat nere i Varberg. Skönt att alla redovisningar är över, nu återstår bara tentorna och sedan får Företagsledning och Konsumentbeteende lämna plats för de två nya kurserna, vilka de nu var..

Nu är jag iallafall hemma i Borås igen och väntar på att min bror ska bli klar. Lyckosten hade alla sina lektioner inställda idag och är därför ledig. När han är klar ska vi åka ner till stan för att äta lunch, thaimat tror jag att det blir. Hörs senare!


Pancakes



Mästaren på att steka pannkakor (min bror) står just nu i köket och steker vår kvällsmat - pannkakor. MMM, efter en lång dag med massa plugg är det precis vad jag behöver. Dessutom börjar Desperate Housewives om ungefär en timme. En bra tisdag, helt enkelt.

Drip Drop


foto; jag

Tog en liten paus i pluggandet tidigare idag för att fota lite. Är så grymt sugen på att ta med mig kameran ut på en fotorunda, att det är det första jag ska göra efter att sista tentan är skriven på torsdag nästa vecka. Tills dess, får jag helt enkelt hålla ut.


Tisdag 19:e oktober

God Morgon!

Jag är förvånad över mig själv. Klockan är strax efter nio, jag är vaken och har redan ätit frukost. Helt otroligt! Nu väntas ännu en dag med tentaplugg och ångest över det som komma skall. Gårdagens pluggande gick minst sagt trögt och jag hoppas verkligen på att det går bättre idag. Vädret har jag iallafall med mig på min sida. Det är trist och grått ute och regnet öser ner, perfekt väder för att stannat inomhus och plugga.

Från MQ



Helgens inköp och det senaste i min garderob. Allt kommer från MQ.

Måndagen den 18:e oktober

Då var det måndag igen och en ny vecka, vilket i sin tur betyder tentaplugg. Jag har spritt ut alla mina papper och böcker över hela köksbordet för att försöka få någon koll och ordning på vad det är jag ska kunna. Tyvärr går det sådär och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att lära mig allt. Om någon vet någon bra studieteknik, säg till! Jag tackar iallafall för att solen inte skiner idag utan att det är trist och grått ute. Hade det varit fint väder hade mitt pluggande varit dödsdömt. 


Aldrig mer lita på en GPS!

Lita aldrig på en GPS! Jag skulle hämta min bror och hans flickvän i Mölnlycke i natt och eftersom jag inte visste vart i Mölnlycke de var, så skulle GPSen visa vägen. Motorvägen var inga problem, däremot blev det problem genom Mölnlycke. Trehundratusen rondeller som jag bara vill spy på, och damen i GPSen sa åt oss att svänga åt ett håll fast vägen gick åt ett annat. Så klart! När GPSen sedan sa åt oss att köra rakt fram och rätt in i skogen, fastän vägen stoppades av en vägbom, så fick jag nog och ringde pappa. En timme och 45 minuter efter det att vi lämnade Borås var vi framme, jag var sur och framförallt väldigt trött. Aja, det är inte varje natt man kör vilse i Mölnlycke.

Annars har helgen varit bra. Har hunnit med många fikastunder med fina vänner och dessutom shoppat loss en hel del. Nu ska jag försöka komma igång med pluggandet.
En vecka kvar till tentorna.


Recept på goda chokladmuffins



Den vackraste stunden i livet var den när du kom



Sitter och smaskar på en av mina chokladmuffinsar som jag bakade igår, de blev så grymt goda att jag har svårt att tro att det är jag själv som bakat dem. Haha. Tyvärr är de så goda att man inte kan sluta äta dem, och jag tror bara det är en tidsfråga innan de är slut.

Dagen har spenderats i Varberg med redovisning och plugg med gruppen. Hämtade även ut min individuella uppgift som jag redovisade i förra veckan och blev positivt överraskad. Riktigt skönt att slippa komplettering.


Innan mörkret faller




Chokladmuffins!



MMM, det luktar chokladmuffins i hela köket!
Blev sugen på att baka och bestämde mig för att göra chokladmuffins med marschmallows. Nu står de färdiggräddade på spisen och bara väntar på att få ätas upp!

Onsdagen den 13:e oktober

Den där förkylningen jag befarade kom inte helt oväntat, nu sitter jag här med ont i halsen. Toppen! Bilderna jag lovat lägga upp från min och Annas lilla fotodag kommer idag istället, gårdagen bara sprang iväg! Idag ska jag inte gå utanför ytterdörren en endaste gång.


Bild över Annas damm. Foto; jag


Måndagen den 11:e oktober

Dagen har bjudit på underbart väder, strålande sol och en temperatur på 6 grader. En riktigt fin höstdag med andra ord. Jag tog med mig min kamera ut till Anna i eftermiddags för att fota lite vid deras damm, och kom hem alldeles för en stund sedan. I flera timmar har vi alltså varit ute och fotat, löjlat oss och skrattat så att magen gör ont och mascaran runnit. Alltså är det inte omöjligt att jag vaknar med en förskylning imorgon bitti, det är inte direkt varmt ute! Bilder från vår lilla fotografering kommer imorgon.


Bild från när jag och Anna fotade i våras.


10-10-10

Lördagskvällen blev lugn. Var hemma och åt med familjen, spelade Med Andra Ord och tittade på P.S I Love You som gick på tv 4. Det är konstigt, men ju mindre man gör desto tröttare blir man. Haha. Klockan elva var jag redan död och ville sova.

Idag är det plugg som gäller och jag sitter och äter upp det godis som blev över från igår. Dessutom kom jag att tänka på att det endast är två veckor kvar och sedan börjar tentaveckan. Åhh så roligt, eller inte.


LÖRDAG

Tanken var att jag skulle tillbringat denna undebara lördag inomhus för att plugga. Dock lockade det inte speciellt mycket, så jag frågade istället Anna som jag inte träffat på evigheter om vi inte skulle ta en fika nere i stan istället. I över tre timmar satt vi på Franks och bara malde på om allt som hänt sedan sist vi sågs. Ytterligare en timme stod vi och pratade på parkeringen när vi egentligen skulle åka hem. Vi hade tydligen en del att prata om, haha.


HELG!

Har haft en bra dag nere i Varberg. Redovisningen imorses gick bra och jag är glad att den är över. Efter skolan bytte jag och Sofia om till träningskläder och tog en power walk runt strandpromenaden bort mot Apelviken och tillbaka. Egentligen skulle vi kört ett träningspass på gymmet men eftersom vädret var underbart så bestämde vi oss för att en promenad var mer lockande. Efter promenaden tog vi ett stopp på Espresso House och en fika i parken innan jag tog tåget hem igen.

Ikväll blir det lugnt. Vi ska äta tacos och antagligen se på Idol. Äntligen är det helg!


Torsdagen den 7:e oktober

Var uppe tidigt imorses, klockan åtta skulle jag nämligen träffa Viktoria nere i stan för att äta frukost på Orion innan hon började jobba. Finns det inte tillräckligt med tid för att ses så får man helt enkelt ta och ses den tiden som finns, oavsett vilken tid på dygnet det är. Och trots att det blev en tidig morgon så var det en väldigt bra start på dagen. Nu ska jag begrava mig i plugg och inlämningsarbeten. Imorgon är det redovisning på den individuella inlämningen och våra grupparbeten måste dessutom bli klara. Skönt att det snart är helg!


My room



Nämnde för några veckor sedan att ja köpt en ny matta och tänkte nu visa hur det blev. Även gardinerna är nya.

I am not a robot

God morgon!

Eller god förmiddag kanske jag ska säga. Vaknade inte riktigt som planerat idag utan klev upp några timmar senare, behövde uppenbarligen sova. Nu sitter jag och äter frukost i form av ägg, keso, skinka och tomat och funderar på vart jag ska börja min dag. Jag ska städa, plugga, ta en promenad och sedan ta mig ut till Ellos för några timmars jobb.



Kanelbullens dag


Depend gelenaglar



LÖRDAG

Min klädkris inför cocktailfesten ikväll har lugnat ner sig och jag sitter just nu och fixar mina naglar. Försöker för första gången på att göra egna gelénaglar och än så länge ser resultatet riktigt lovande ut. Bild kommer upp när jag är klar. 

Ikväll slår vi klackarna i taket och firar Viktorias 20-årsdag!


Mitt senaste inköp, en kavaj med leoparddetaljer som jag letat efter jättelänge. Finns på H&M. Halsduken kommer från Gina.

Fredagen den 1:a oktober

Freeedag! Hör ni hur det sjunger i öronen?! Freedag, lalala. Haha.

Äntligen är den individuella inlämningen färdig och inskickad. Om den är rätt skriven vet jag inte, men det märker vi. Nu ska jag strax åka ner till stan för att fixa lite grejer. Dock blir det bara en snabbvisit eftersom jag har massor att fixa här hemma. Idag fyller Viktora 20 år och det ska firas imorgon med cocktailfest. Det betyder alltså fin klädsel, och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig!


foto; jag

RSS 2.0