Lördag 30:e april

Hade en mysig fredagskväll tillsammans med Josse. Vi gjorde vår riktigt goda kycklingsallad, åt jordgubbar och tittade på film. En bra start på helgen! Idag började jag dagen med en timmes promenad i morgonsolen, följt av ett träningspass på grannens motionscykel. Nu har jag ätit frukost och ska strax börja göra mig i ordning. Har en del att göra denna fina lördag.

You played with my heart

Hej torsdag!

Vart har veckan tagit vägen egentligen, var det inte nyss måndag? Och vad har jag gjort? Ingenting känns det som. Idag har jag iallafall hunnit med att plugga lite, har tittat på den sista föreläsningen i kursen trender så äntligen kan jag sätta igång med att börja tentaplugga till tentan nästa vecka. Har dessutom varit nere i stan en sväng, färgat håret och impulsshoppat en söt klänning.


Nixon tidigare idag, så söt bland alla vitsippor. Foto; jag

You looked me in the eye and swore you weren't lying

Vi var ute i Hofsnäs igår, mamma, pappa, Nixon och jag, och hade lite picknik i vårsolen. Jätte mysigt! Det är så fint när alla vitsippor börjar slå ut, och underbart när man endast kan gå runt i linne och shorts utan att frysa. Självklart glömde jag min kamera hemma, så mobilen fick duga.



foto; jag

I gave you all I had and you tossed it in the trash

Hej mina vänner!

Påskhelgen är över och veckan är i full gång. Fyra veckor kvar till det att skolan slutar, och det känns. Samtidigt ska det bli skönt med sommar så ska verkligen försöka ligga i nu med allt, både med skolan och träningen. Dagen har spenderats i Varberg tillsammans med Sofia och Marcus. Även imorgon blir det en lång dag med massa plugg, så ska faktiskt gå och lägga mig ganska snart.


Infect me with your love


foto; jag


Söndag 24:e april



Årets första grillning är nu avklarad! Alex kom med idén att grilla och jag tyckte det lät jätte mysigt. Sagt och gjort, vi gick och handlade, hämtade Alexandras pojkvän och åkte sedan ner till Kype. Mysig kväll! Annars har dagen varit väldigt lugn. Gårdagens utekväll satte verkligen sina spår, haha. Men det var det värt, hade jätteroligt med underbara vänner!

Påskafton

Vilken dag! Nästan så att sommarkänslorna börjar komma, underbart! Började dagen med en härlig promenad längs havet. Har även hunnit sola lite och ätit en jättegod fruktsallad med jordgubbar, ananas och melon. Nu har jag lämnat Varberg och är återigen hemma, ska göra mig i ordning inför kvällen och sedan åka ner till stan för att träffa Viktoria och Jessica. Ikväll blir det party!

Glad Påsk allihopa!


GLAD PÅSK!


foto; jag

En plats i solen


foto; jag

Sitter i stugan och njuter av kvällssolen och den friska havsluften. Grillen är tänd och maten är alldeles strax klar. Älska våren!


Can we all slow down and enjoy right now?



Jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera, men denna veckan skyller jag på mycket plugg och jobb.

Idag tycks hela min umgängeskrets vara ute och dansa i dimman. Hade mer än gärna gjort alla sällskap, men istället sitter jag hemma med en snorig näsa och är vrålförkyld. Lagom till påsk, typiskt! Aja, kan ju iallafall trösta mig med att jag garanterat kommer må bäst imorgon bitti, haha. Ha en bra kväll allihopa!

Tisdag 19:e april

Godmorgon!

Jag har varit uppe en stund. Började dagen med en härlig promenad ute i det fina vädret och har sedan ätit en god frukost. Nu ligger Nixon och sover vid mina fötter och jag ska sätta igång med pluggandet. Ha en fin tisdag!


foto; jag

Måndag 18:e april

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, så tänkte därför köra allt i ett nu och sammanfatta min helg lite kort. I fredags hade jag en lugn kväll hemma med familjen, åt gott och tittade på film. Lördagen spenderades först nere i stan tillsammans med Viktoria, efter det var det lite fix innan kvällen drog igång. 25-års fest med rocktema, goda drinkar, mycket skratt och krogen sammanfattar min lördagskväll, vilken också blev väldigt lyckad. Under söndagen låg jag, kanske inte helt oväntat, och bara slappade. Tog mig en rejäl sovmorgon och fortsatte sedan att sova en stund ute i solen. Vad underbart det är när våren är här och värmer!

Idag har jag jobbat, hela dagen lång vilket betyder att jag inte kunnat njuta av den underbara vårvärmen så mycket som jag kanske hade velat. Men hann iallafall med en promenad innan solen gick ner så jag är nöjd. Nu väntar sängen!


Fredag 15:e april

Vaknade imorses i Varberg, åkte ner till skolan för ett kort seminarium och gick sedan hem till Sofia för lite häng och prat i soffan. Efter det tog jag bilen hem och har sedan dess tagit det ganska lugnt. Var och handlade med mamma innan, hade sällskap av hela Borås inne på Maxi och stod emot behovet av att köpa en stor, fet godispåse för bara 3,95 kronor hektot. En klapp på axeln där, bra jobbat! Nu blir det lugnt i soffan tillsammans med resten av familjen.

Ha en fin kväll!


Promenad i vårsolen

Kom precis hem efter en lång och härlig promenad ute i solen tillsammans med Sofia. Ibland undrar jag varför jag inte bosätter mig här nere i Varberg, för nu trivs jag verkligen jättebra! Aja, det får vänta till sommaren då jag kan bo här så mycket jag vill.

Nu ska jag göra iordning min kvällsmat, melon och jordgubbar (!) och krypa upp i en fåtölj och läsa i min bok. En lugn kväll är precis vad jag behöver efter en lång dag med plugg.


Solen i ögonen

Det är en bra dag idag! Solen skiner på en klarblå himmel, vi har klickat hem lite kläder från H&Ms Conscious Collection och bokat biljetter till Lars Winnerbäcks höstturné. Att vi har massor med plugg att ta tag i som måste bli klart under dagen gör inte så mycket, jag är på strålande humör!

Varberg

Sitter just nu i farmors lägenhet i Varberg, åkte ner hit tidigare under kvällen för att spendera de kommande dagarna och nätterna här. Ja inte i farmors lägenhet då, men i Varberg, hehe. Det mesta av tiden kommer jag att tillbringa tillsammans med Sofia och Marcus, vi ska plugga på examensarbetet men även börja på inlämningsuppgifterna i butikens administration så att de blir klara. Nu blir det sängen, klockar ringer tidigt imorgon och då måste jag vara pigg och glad.

Godnatt!


foto; jag

En doft av vår





foto; jag

Vi är änglar med blickarna högt i det blå

Fick precis ett sms från Sofia: Exakt sex veckor kvar i skolan! Hämtar min kalender och räknar veckorna, och ja, det stämmer. Det är bara sex veckor kvar till vi slutar skolan och till det att sommaren börjar, sex veckor kvar och sedan är jag klar i Varberg! Helt sjukt.

Nu blev jag iallafall riktigt motiverad och tänker köra järnet fram till det att vi slutar. Heja!

Tisdag 12:e april

Är hemma efter en minst sagt lång dag nere i Varberg. Först plugg tillsammans med Sofia och Marcus, och sedan seminarium och redovisning av ett arbete vi lämnade in för över en månad sedan. Riktigt skönt att det är över så att man kan fokusera på sådant som är aktuellt nu.

Idag har jag en kväll fri från plugg. Satt uppe till elva igår så känner att jag behöver en lugn kväll att spendera till någonting annat. Är dessutom grymt trött så kommer nog att lägga mig ganska så tidigt.


foto; jag

Dear summer


När vi var på MQ imorses för att intervjua butikschefen hittade jag denna otroligt söta klänning som jag bara inte kunde motstå. Nu hänger den i min garderob och jag är supernöjd!

Måndag 11:e april



Möttes av en glad liten Nixon när jag kom hem idag ♥

Är hemma efter en heldag med plugg nere i Varberg. Nu ska jag fortsätta att plugga en stund till innan jag ska följa med mamma och handla. Ska försöka hinna med en promenad också innan solen går ner.

Söndag 10:e april



foto; jag

Vilket väder vi har haft idag! Nu kan man verkligen säga att våren är här, underbart! Idag har jag njutit av solen och vårvärmen och både gått en promenad och tagit en löprunda. Har även hunnit med lite plugg. Nu ska jag strax lägga mig så att jag förhoppningsvis vaknar pigg och utvilad imorgonbitti. Har en fullspäckad vecka framför mig med massa plugg och resor till Varberg.

Godnatt!

Lördag 9:e april

Hade en jättemysig fredagskväll tillsammans med bästa vännerna hemma hos Elin. Vi satt på hennes balkong, åt god mat och pratade om allt möjligt. Idag skiner solen över Borås och temperaturen är uppe på åtta grader. Har en hel del plugg som måste göras under dagen, men ska även försöka ta mig ut i det fina vädret på en promenad.

Hoppas ni får en fin lördag!


foto; jag

I need some fine wine, and you, you need to be nicer

Är hemma efter ytterligare två pluggdagar nere på västkusten. Idag var det seminarie på morgonen och efter det planerade vi den kommande avslutningen i slutet av maj. Tror det kommer att bli jätteroligt! Klockan tolv var vi på lunch boost som de kallade det. Samtidigt som vi fick god mat lyssnade vi på Laila Bagge och vad hon hade att säga om hennes resa till där hon är idag. Riktigt roligt och inspirerande!

Nu blir det sängen. Ska försöka att gå upp ganska så tidigt imorgon, ja försöka alltså. Det brukar gå sådär. Godnatt!

Happy



Lasse ska ut på turné till hösten! Det gjorde min dag, som jag längtat.


Vi är dom som kan skratta åt allt med varann



Bästa Josse och jag. Längtar till sommaren!

Say goodbye to my heart

Har varit i Varberg måndag-tisdag. I två dagar har vi haft fullt upp, pluggat examensarbete varvat med den nya kursen butikens administration, haft ytterligare en fokusgrupp och intervjuer. Nu är jag hemma igen, packar om väskan och drar tillbaka till Varberg igen imorgon vid lunch för ytterligare flera timmars plugg. Har man mindre än två månader kvar i skolan så finns det inte så mycket mer tid över för annat än just skolan, och det har jag verkligen blivit medveten om nu. Vi har massor!

Men tänker inte tappa humöret för det. Ska se till att umgås med fina vänner så mycket som möjligt och fokusera på sådant som får mig att må bra. På så vis ska nog de sista månaderna fram till det att skolan slutar gå hur bra som helst.

Relax, take it easy

Jag känner mig som en helt ny människa full med energi! Bastun hade definitivt en positiv inverkan på kropp och själ, det hade även hårinpackningen, body scruben från The Body Shop och ansiktsrengöringen från Nivea. Löparrundan gjorde nog också sitt till. Nu väntas en lugn söndagkväll med god mat och film. Imorgon är det måndag och jag är redo för en ny vecka full med utmaningar.

Ta hand om dig

Är nyss hemkommen efter fem kilometer ute i löparspåret. Förbättrade min tid med cirka två minuter från förra gången så jag är nöjd. Nu väntar en varm bastu, hårinpackning och body scrub. Härlig söndag!


Lördag 2:a april

Vädret har varit grått och trist hela dagen med lätt duggregn hängandes i luften. Men det har faktiskt inte gjort mig så mycket. Träffade finaste Viktoria i stan vid lunchtid för lite shopping och modevisning från klädaffärerna här i Borås. Köpte en jumpsuit från Gina som jag tror kan bli riktigt snygg till sommaren med brunbrända ben. Längtar!

Nu, Tacos.

Fredag 1:a april

Det är första april vilket betyder att vi idag får lura skiten ur människor i vår närhet, haha. Har ni blivit lurade idag, eller kanske lurat någon? Själv har jag varken blivit utsatt eller utsatt någon annan för något aprilskämt. Är så dålig på att hitta på något bra och trovärdigt. Dock är jag förvånad över att ingen försökt lura mig eftersom att jag i princip går på vad som helst..

Jag har idag, med en stor klump i magen, motvilligt trotsat min tandläkarrädsla. Nu har jag en visdomstand mindre i munnen och känner den där konstiga känslan när bedövningen börjar släppa. Men nu dröjer det ett tag innan jag måste sätta mig i tandläkarstolen igen, så det känns bra. Kvällen blir lugn, vi ska äta hemmagjord pizza och riktigt njuta av att det är fredag och helg. Precis vad jag behöver.


RSS 2.0