Ta min hand, vi ska åt samma håll

Hade en jättemysig dag igår tillsammans med fina vänner. Först en promenad följt av lunch hemma i Alexandras och Andreas nya lägenhet, sen en mysig fika på Viskan tillsammans med Evve, för att sedan åka tillbaka till Alex och Andreas, äta tacos och titta på Harry Potter. En bra dag!

Idag är det grått och trist ute, typiskt svenskt sommarväder, haha. Men vad passar då bättre än att fira midsommar tillsammans med dem bästaste av dem bästa senare ikväll, tjejerna! Men först ska jag träffa Alex. Ha en fin dag alla!

I just came to say Hello


Foto; jag

Ja, vart har jag hållit hus? Det kan man verkligen fråga sig. Ser nu att uppdateringen här på bloggen har varit ganska dålig det senaste, ja rent ut sagt helt värdelös! Haha. Har helt enkelt inte haft tid, eller något att skriva om. Men jag lovar, nu ska det bli ändring.


There's been a long time since I had some fun

Vilken helg jag har haft! Helt fantastisk! Åkte till Varberg i fredags kväll och mötte direkt upp Sofia och Elin för lite vin och prat på klipporna vid havet. Mysigt! I lördags var det Falkenberg som gällde och West Coast House Festival, GRYMT! Rebecca och Fiona stod på scen och vi dansade tills våra kroppar gjorde ont, haha. Söndagen blev ganska lugn, jag och Sofia åkte tillbaka till Varberg på eftermiddagen och la oss på damernas för att sola någon timme innan vi gjorde oss i ordning för lite mys på klipporna tillsammans med Elin och Bea. Grillning, jordgubbar och melon, mums!

Carry on smiling and the world will smile with you

Tänk att vi redan är inne i juni månad! Idag fyller min bror dessutom 18 år! Usch vad tiden går fort. Vi har haft kalas här hemma under eftermiddagen/ kvällen och för en liten stund sedan gick de sista gästerna. Nu ska jag sätta igång att packa inför helgen.

Grattis igen lillebror!


Foto; jag


Grattis lillebror på 18-årsdagen!


RSS 2.0