Happy New Year

Då var dagen här, nyårsafton. Som alltid på nyårsafton så ska vi strax ta på oss och gå ut i kylan. Vi har som en tradition att gå till Tjurabacken och åka pulka och grilla korv under dagen, vi är flera familjer så det är faktiskt riktigt roligt. Dock kan jag inte stanna så länge idag eftersom Jossan kommer hit klockan två. Då beger vi oss mot Varberg för att ikväll fira in det nya året med fina vänner. Får se om jag hinner blogga något innan jag åker, gör jag inte det så önskar jag er alla ett Gott Nytt År, så hörs vi igen nästa år!


I just want to find a way to compromise



Vart tog dagen vägen? Det undrar jag varje dag nu förtiden, för visst går tiden fort? Om två dagar lämnar vi 2010 bakom oss och välkomnar ett nytt år, helt sjukt! Å andra sidan längtar jag som tusan till 2011, jag tror att det kommer bli ett bra år, bättre än på länge. Vi får hoppas att jag har rätt.

Jag vaknade tidigt imorses efter en näst intill sömnlös natt, två nätter i rad nu har jag haft riktigt svårt för att sova. Så klockan halv sex imorses dukade jag fram frukost, kände ingen mening med att ligga kvar och vrida och vända på mig om jag ändå inte kunde somna. Resten av dagen har jag försökt att plugga, tittat lite på tv och tränat basket. Imorgon bär det av till Göteborg för lite shopping, så det är väl bäst att jag försöker mig på att sova några timmar nu.

Sabo, Hunter & Daisy

Några av mina fina julklappar jag fick under jul.


Canada Snow



Skorna jag åkte ner till stan för att köpa tidigare idag.
Det fanns ett par kvar, till mig!!
Skorna är av märket Canada Snow och finns att köpa på Scorett.


I'm gonna love you like I've never been hurt before


Jeans från Replay, tröja från MQ, halsband från Thomas Sabo.

Sticker ner till stan för att tillbringa några timmar i affärer tillsammans med Hanna. Förhoppningsvis hittar vi också det vi söker, en nyårsoutfit till Hanna och ett par skor till mig. Ha en bra dag!

Jag ser ut över den vita snön, där månen och stjärnorna glimmar

Passade på att fota några fina vinterbilder i det vackra vädret under julafton. Bilderna är tagna i skogen runt mina kusiners hus.



Monday



Idag är jag mycket piggare
än vad jag var under gårdagen, kanske beror det på att jag sov hela 12 timmar också och gick inte upp försen klockan 11. Vad jag älskar att vara ledig! Nu har jag gjort mig i ordning och ska strax åka ner till stan för att möta upp tjejerna för en fika på Viskan. Vi ska diskutera planerna inför nyår, vilket jag tror kommer bli hur bra som helst.


Annandag jul



Gårdagens utekväll blev minst sagt lyckad med god dricka och bästa sällskapet! Idag mår man dock precis som man förtjänar, inte det minsta bättre. Min dag har alltså varit väldigt lugn och det kommer den fortsätta att vara. Ska lägga mig och titta på någon film tänkte jag, så mycket mer än det orkar jag inte att göra och förhoppningsvis är jag back on track imorgon igen.

Raise your glass

Är mätt och belåten och ska börja göra mig i ordning inför kvällens festligheter. Min fina vän Hanna fyller hela 20 år idag och det ska såklart firas! Kvällen kommer att börja hemma hos Hanna för att sedan fortsätta på Harrys där vi bokat bord för att äta, och sedan så klart skaka loss på dansgolvet. Jag tror att det kommer bli en bra kväll.

Grattis Hanna!


Juldagen

Hoppas ni hade en bra julafton! Själv tillbringade jag och min familj dagen hemma hos mina kusiner, mormor och morfar var också där. Även denna julafton blev minnesvärd med bra sällskap, god mat och fina julklappar!

Idag fortsätter julen hemma hos oss
, farmor och farfar kommer hit och vi ska äta ännu mera julmat och dela ut ännu fler julklappar. Senare ikväll blir det partyyy! 





GOD JUL



Hoppas ni alla haft en bra dag!


It's christmas time



Vad jag älskar den här tiden på året
, det är så himla fint med all snö som ligger på marken och alla tända ljus och lampor i fönstren och nere på stan. Granen är färdigklädd och julklapparna inslagna, julgodiset är bakat, och det bästa av allt, jag är ledig och har tid att njuta av alltihop också! Igår var jag på bio, Tron Legacy i 3D, faktiskt rätt bra film, riktigt bra gjord om inte annat! Ikväll blir det mys med familjen och uppesittarkväll med Bingolotto. Jag har tänkt att vinna en miljon nu såhär innan jul, eller kanske en bil, det skulle inte vara helt fel det heller.

Ny väska!



Köpte mig en ny väska idag, man kan väl säga att det är en julklapp till mig själv. Har länge gått och funderat på att köpa väskan men inte riktigt fått tummen ur näven och gjort det, men idag så kände jag att det var dags. Väskan kommer från Puccini.

I don't shine if you don't shine

Bjuder på lite bilder från i söndags då vi var hemma hos Jenny på lite julmys med julfika och julklappsrace, en jätte mysig kväll med mycket skratt och glada ansikten. Perfekt avslut på veckan och en bra början på julveckan.




JULLOV



Då var sista tentan skriven, hur den gick har jag ingen aning om, men det känns skönt att ha den gjord iallafall. Nu väntar några veckors jullov innan nästa tenta ska skrivas i början av januari, med andra ord behöver jag plugga en hel del under jul också, tyvärr. Men det får vänta, nu tänkte jag lägga pluggandet åt sidan i några dagar och bara njuta av julen, en underbar familj och fina vänner.


Måndag 20:e december

Befinner mig just ni i farmors lägenhet i Varberg, kände att det var säkrast att sova här i natt så man med all säkerhet kommer i tid till skolan imorgon. Kvällen har spenderats hemma hos Sofia, vi har ätit lussekatter och rocky road, druckit julmust, och myst framför tvn med te smak av polka. Och så har vi försökt att plugga. Imorgon skriver vi vår sista tenta för året! Godnatt.

Fjärde advent



Dagen har varit lugn och skön, precis som en söndag ska vara. Har skurit min chokladfudge jag bakade igår i små bitar och lagt dem i små söta paket av bakplåtspapper, och klätt granen. Dessutom har jag hunnit med att plugga lite, jag kände väl att det var dags, nu två dagar innan tentan. Haha. Men snart är det lite jullov och det tackar jag för.

Strax beger jag mig till Jenny, ikväll blir det julmys med fina vänner ♥

LÖRDAG

Ändrade planer. Det blir inga pepparkakor idag, tiden räcker helt enkelt inte till. Istället blev det chokladfudge som jag tror kommer smaka smaskens när de är klara, ska lägga ut receptet på dem lite senare. Fick inhandlat mina sista julklappar idag också, känns skönt att vara klar på den fronten iallafall.

Nu ska jag göra mig i ordning, ikväll ska vi äta på Thai Silk hela familjen, ska bli riktigt mysigt.

I was so blind I never saw the signs



Hejhej!
Jag ligger lite efter i min planering över allt jag vill hinna med att göra idag, men det ska nog lösa sig ändå. Nu väntar jag på att resten av familjen ska bli klara och sen sticker vi ner till stan en sväng för att förhoppningsvis hitta de sista julklapparna. Lite senare blir det också pepparkaksbakning här hemma, och dessutom ska vi se om vi hittar någon fin julgran.

Ha en fin lördag!


What are you waiting for?



Det har varit en bra dag, sen är det ju också fredag och en vecka kvar till julafton. Vad jag längtar efter den dagen, den är så mysig och man får spendera tid med nära och kära, sen kommer ju tomten också. Haha. Det blev inget pluggande för min del idag heller. Istället städade jag mitt rum, lagade mat och gjorde en massa andra onödiga grejer. Sen har jag ju i och för sig tränat också, vilket inte var helt onödigt och så mycket roligare än att plugga.

Nu tänkte jag faktiskt göra mig i ordning för natten och inta sängen. Jaa jag vet att klockan inte är så jätte mycket för att vara fredag, men imorgon har jag massor som jag vill hinna med att göra, så det gäller att vara uppe i god tid.


Fredag 17:e december



Det blev en mysig torsdagkväll med god mat, film och en massa godis. Vi tittade på Baksmällan, jag köpte den när vi var på Maxi och handlade igår, jätte rolig film!

Idag började jag dagen med en timmes promenad. Det var jätte skönt att komma ut och få lite friskt luft, trots att kylan trängde på. Vädret har minst sagt varit lurigt den senaste veckan. Varannan dag har vädret växlat från några ynka minusgrader till mellan tio och femton minus. Idag är det cirka tolv minus ute, snön ligger i stora vallar runt gatorna och det är riktigt fint. Nu har jag precis slått in lite julklappar och tänkte sätta igång med att röja lite på mitt rum. Har kommit på att det inte är någon idé att sätta mig och plugga eftersom jag ändå inte gör någonting, och därför tänkte jag att jag ska göra lite nytta på annat håll istället.

Don't you let my heart die boy

Pluggandet går minst sagt trögt, har med andra ord inte ens kommit igång än. Istället har jag lagat mat, tittat lite på tv och skottat uppfarten fri från all snö som fallit under dagen. Jag känner redan att axlar och armar värker, så vi får se om jag kan röra mig imorgon, haha. Ikväll är jag och min bror själva hemma, därför tänkte vi lyxa till det med hamburgare, godis och film. En mysig kväll helt enkelt.


För en tid som bara går och aldrig kommer igen



Sitter och lyssnar på Lasse samtidigt som jag försöker hitta motivationen till att plugga. Eller nej, egentligen inte. Jag vill helt enkelt inte plugga. Lite senare kanske, men inte nu.


Tentaplugg

Pluggandet igår gick minst sagt trögt. Jag var till och med tvungen att ta en promenad till farmor och farfar, så att farmor kunde förklara alla svenska ord och uttryck som min hjärna inte var mottaglig för. Jag satt som ett stort frågetecken och hjärnan var som gelé. Känns bra, nu när tentan närmar sig allt mer. Idag blir det ännu mera plugg, och jag hoppas att det farmor försökte trycka in i huvudet på mig under gårdagen också fastnade. Det ger sig snart.

You know I'd do anything for you



God Morgon!
När jag vaknade imorses kände jag att jag drabbats av halsont under natten, därför blir det lugnt idag utan några som helst ansträngningar. Sjuk är det sista jag hinner vara just nu. Jag har fyllt köksbordet med papper och böcker för att lösa några juridiska case inför tentan nästa vecka, det känns som att det är dags att sätta igång och plugga till den snart. Men först laddar jag med lite musik, Bruno Mars - Grenade, min nya favorit!

En hungrig björktrast

När jag var ute och fotade för några dagar sedan fick jag några riktigt bra vinterbilder, bland annat på en björktrast som letade efter mat. En av bilderna skickade jag för skoj skull in till Borås Tidning, där de varje söndag publicerar ett urval av läsarnas bilder, och idag kan man hitta min bild i tidningen!


Hang with me

Det fick bli en liten spontanutgång igår. Tanken var att jag egentligen skulle stannat hemma i soffan och bara ta det lugnt, men efter att ha pratat med Elin så bestämde jag mig för att gå ut med tjejerna istället. Så från att ha legat i soffan i mjukis till partyoutfit på fem röda, så åkte jag ner till Elin och tjejerna i stan. En mycket bra kväll.

Idag är det en underbar vinterdag med strålande sol på en klarblå himmel. Jag har fått order om att julstäda i mitt rum, vilket jag håller på med för tillfället. Strax ska jag dock ta en paus i städandet och möta upp Josse för en liten promenad i det fina vädret. Kameran får också följa med.

Nytt i garderoben


Från MQ.


Hjärtan

Inte helt oväntat vann Jay årets final av Idol, bra! Det är ju tvåan som för det mesta alltid lyckas bäst.

Nu är det dags för mig att inta sängen. Imorgon väntas mer jobb på Ellos vilket betyder att min klocka ringer alldeles för tidigt! Jaa jag vet att det är lördag, men jag gillar att jobba på lördagar. Dessutom är det bara till klockan 12 och Ellos bjuder på frukost. Sist jag jobbade fick dessutom all personal ta chokladaskar vid portvakten som leverantören bjöd på.

Hoppas alla haft en bra fredagkväll!


The little black dress



Klänningen som jag köpte förra veckan och som just nu står överst på listan över val av nyårsklänning.
Föll för klänningen direkt när jag såg den och var bara tvungen att ta med den hem!


It's friday I'm in looove



Åkte till Varberg imorses för att plugga några timmar med gruppen. Strax innan klockan tolv var vi klara och jag gick för att möta upp Sofia i väntan på att mitt tåg skulle gå. Det fick bli lite julklappsshopping till mig själv (egentligen från föräldrarna, jag bara hjälper till) och sedan en snabb lunch hemma hos Sofia innan jag var tvungen att rusa till stationen.

Fredagskvällen blir lugn för min del, vi ska äta tacos och efter det ska jag antagligen se på finalen av Idol. Heja Minnah!

It's a beautiful day

Det är underbart väder ute. Solen glittrar mot snön på en klarblå himmel och temperaturen är nere på minus sex grader, en riktigt härlig vinterdag med andra ord och perfekt väder för att fotografera!

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sticka till jobbet. Jobbar till åtta ikväll, ciao!


I wanna be a billionaire so fuckin' bad



Dagen har spenderats på Ellos med en massa jobb, även igår var det jobb och det blir jobb imorgon kväll också. Det är en del att göra nu innan jul vilket är bra, behöver lite extra cash! Efter jobbet stack jag direkt hem för att sedan åka till träningen. Tyvärr upptäckte jag ganska snart att träning idag inte var att tänka på eftersom mitt knä fortfarande gör grymt ont. Istället fick det bli lite skott och övningar för att bygga upp och stärka knäet, ska jobba på det nu så att jag förhoppningsvis kan vara med på träningen på fredag.

Förresten, ni missade väl inte kvällens avsnitt av Greys Anatomy?! Som jag har väntat, Lexie och Mark! Äntligen, haha.


Ljudet av ditt hjärta



Tänkte avsluta kvällen med att drömma mig bort till tredje filmen av Twilight, eclipse. Köpte filmen igår på Media Markt för endast 99 kronor. På alla andra ställen har jag sett att den kostar minst 199, så ska ni köpa filmen kan jag rekommendera er till att åka till Media Markt!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

I'm holding my breath until you come back again

Dagen har bara rusat iväg. Åkte till stan vid lunch för att uträtta några ärenden, bland annat skulle jag fixa lite julklappar och så beställde jag ju en iPhone som jag tjatat om så länge. Upp till fyra veckor tar det innan jag får den, men det får det väl vara värt. Lite surt bara eftersom killen framför mig i kön köpte den sista butiken hade kvar, typiskt! Köpte dessutom en vas och ett ljus som jag tänkte skulle dekorera vårt hem. När vi var på julmarknad i söndags köpte jag ett hjärta som jag band fast på vasen, lite sten i botten och det blev en mysig ljuslykta. Är riktigt nöjd faktiskt!




Jag har beställt en iPhone 4 !!


LÖRDAG

Hemma igen efter några timmar på stan. Fick bland annat köpt mig en ny tröja/tunika och en jätte söt svart klänning som jag tror står överst på listan just nu över val av nyårsklänning. Fick faktiskt köpt en julklapp också, jag säger inte till vem eller vad det är, men det känns skönt att kunna checka en bland alla julklappar som måste köpas.

Ikväll blir det girls night tillsammans med Viktoria och Josse. Vi ska titta på film, ta oss några glas vin och prata om allt möjligt. Tror att det kommer bli en bra lördagskväll.


2010-12-04



God morgon!
Kan inte direkt påstå att jag sovit gott i natt. Under träningen igår kände jag av mitt gamla knä som självklart skulle börja krångla igen. Enveten som jag är så fortsatte jag ju träningen ut, vilket så klart straffar sig. Idag är trappor min värsta fiende och varje gång jag ska gå upp eller ner för en trappa så håller jag mig i räcket för att över huvudtaget klara av att gå, haha. Jag är verkligen ur basketform!

Jag vaknade imorses av att magen kurrade, inte kunde jag somna om heller så gick upp för att hjälpa mamma med frukosten. Nu har jag fått i mig lite frukost och tänkte ta ett röj i mitt rum, damma, dammsuga och sånt där annat roligt. Lite senare ska jag träffa Hanna som är hemma över helgen och ta en mysig runda på stan. Tänkte se om jag hittar lite julklappar också. Ha en fin lördag!


Freedag

Det har varit en förhållandevis lugn dag. Tog mig en promenad tidigare för att sola lite, hur skönt som helst! I vanliga fall brukar jag inte sola solarium utan jag brukar nöja mig med solen man får om sommaren, men efter att jag följde med Josse för två veckor sedan så var jag bara tvungen att gå dit igen. Ett tag var jag till och med tillbaka i Turkiet och kunde för ett kort ögonblick släppa den stressiga vardagen, skönt. 

Ikväll blir det lugnt. Jag har förberett en jätte god kycklingsallad som vi strax ska hugga in på. Till salladen blir det min egengjorda röd pesto och creme fraige dressing samt bröd, mums!


Kan det va försent att säga som det är

Sitter och lyssnar på lite skön musik och bara tar det lugnt, just nu strömmar Lasse och Melissa Horn - som jag hade dig förut, ut ur högtalarna. Älskar den låten!

Det har varit en lång dag, inte så konstigt kanske med tanke på att klockan ringde mitt i natten. Känner att min ögonlock blir allt tyngre så jag ska strax gå och lägga mig, sömn är definitivt något jag behöver just nu. Ska nog ta med mig min iPod också och fortsätta att lyssna på Lasse en stund till. Lite KENT får det nog bli också.
Tänk att musik kan få en så lugn.


Lars Winnerbäck Sommarturné 2008


Förberedelser



Har ni hittat någon nyårsklänning än? Jag tror att jag har hittat min (bilden) men har ännu inte bestämt mig. Tyckte iallafall att denna var väldigt fin med rosorna runt halsen, och tror att den kan bli ganska bra med en fin håruppsättning till. Får fundera vidare på detta.

Halsbandet är också nytt, köpt på Åhlens för 129 kronor.

Från kylan in i värmen

Klockan ringde tidigt imorses, närmare bestämt 04.45! Och då undrar ni, vad fasen gjorde hon uppe så tidigt?! Jo, halv sju satt jag på tåget ner till Varberg och frös häcken av mig. Antingen är det så kallt på tåget att man sitter och skakar, eller så är det så varmt att man inte kan skilja på om man sitter på ett tåg eller i en bastu. Imorses var det svin kallt, vilket gjorde att vantar och halsduk fick sitta på under hela tågresan. Då förstår ni också att jag frös ännu mer när jag kom ut i kylan. Man kommer liksom in i en ond cirkel, när det är kallt ute tar man ogärna av sig jackan när man är inomhus. Lite dumt eftersom man vänjer sig vid värmen och inte har något "extra" att ta på sig när man väl ska gå ut. Iallafall, halv nio hade vi en intervju inbokad med butikschefen på ICA Kvantum i Varberg, en trevlig prick som gladeligen berättade för oss hur de arbetar med exponeringar och liknande i butiken. En givande och rolig intervju. Väl på tåget hem hade de fått upp värmen, rejält! Då var det så varmt att jag även denna gången frös när jag steg av tåget i Borås och skulle vandra till bussen, haha. Ond cirkel säger jag bara. Jag längtar till värmen.

Onsdag 1:a december



Jag vaknade tidigt imorses, så tidigt att jag till och med hann se solen gå upp på en klar himmel. Tanken med att gå upp så tidigt var att jag skulle få så mycket som möjligt gjort innan jag börjar jobba klockan fyra. Dock sprack det, som vanligt, och istället för att göra så mycket som möjligt har jag gjort så lite som möjligt. Fortfarande, trots att klockan snart är tre, sitter jag i samma gamla t-shirt som jag sover i och har inte alls någon ork att göra mig i ordning. Snart är jag dock tvungen, har ingen lust att åka och jobba sådan som jag ser ut nu. Tror inte att det är så välkomnande heller.

RSS 2.0