På jobbet

Glädjen över min iPod blev kortvarig. Alla låtar spelas inte alls, och vissa bryts efter en stund. Kul! Det är 3,5 timmar kvar på jobbet och jag har redan lyssnat igenom min spellista 2 gånger. (Gick från 900 till 100 låtar då jag inte orkade koppla in min externa hårddisk). Efter jobbet blir det till att åka hem och lägga in fler låtar, och försöka klura ut vad det är med min nano. Någon som kanske tror sig veta?

iPod nano - återställning



För ett bra tag sedan började min kära nano krångla och avbröt låtarna efter några sekunder. Vissa låtar spelades inte alls, något som var väldigt irriterande. Jag har inte brytt mig om det försen nu eftersom jag har en ipod touch som jag använder mycket mer, men nu när jag jobbar är min lilla nano mycket smidigare. Så den senaste timmen har jag alltså ägnat åt att fixa min ipod. Gjorde en återställning på den så programvaran blev som ny, så nu hoppas jag att den ska fungera som den ska. Hittills har alla låtar spelats iallafall, jag hoppas att det fortsätter så.

Allt man behöver veta står på Apple.com, perfekt!

Glas från Kosta Boda



Födelsedagspresent från mina fastrar samt Mats - Glas från Kosta Boda. Älskar dem och vill bara ha mer mer mer!

Onsdag 28:e juli



Efter jobbet var det snabbt hem, göra sig i ordning och invänta gästerna. Idag var det nämligen dags för släkten att fira min födelsedag, mycket trevligt. Nu är det bara två dagar kvar av denna arbetsveckan och sedan väntar helgen och en veckas ledigt. Jag längtar!

Dagens goda gärning

Innan frukost idag var jag utlånad till en annan avdelning på jobbet eftersom det var ont om folk, och vad ser jag där? Jo en liten fågel som flugit in och inte hittat ut igen. Den satt på golvet framför att stort fönster och längtansfullt tittade ut mot friheten. Vi kunde helt enkelt inte bara låta den sitta där, utan jag tog på mig tjocka arbetshandskar och tog med mig den lilla fågeln till ett av de öppna fönstrena där jag försökte släppa iväg den. Men vad tror ni inte fågeln hade gjort då, jo borrat in sina klor i min ena handske och vägrade att släppa! Tror ni att jag fick panik eller?! Tänk att man kan vara rädd för en liten fågel i just det läget. Haha. Som tur var hjälpte Anna mig, tog den handsken som fågeln inte satt på och knuffade ut fågeln genom fönstret och stängde snabbt. Jag hoppas att den kom ihåg hur man flyger.


I don't shine if you don't shine



Födelsedagspresent från finaste Viktoria. Tack hjärtat ♥

Söndag 25:e juli



Har haft en bra helg med mycket fest och trevliga människor. I fredags blev det utgång i Varberg tillsammans med Sofia och Emma, och igår blev det 25 årsfest x2 med Viktoria och gänget. Nu känner jag dock att sömnen börjar komma ikapp mig. Tyvärr blir det ingen vila för det, har massor att göra! I veckan ska vi ha kalas och innan det ska det städas och bakas. Bäst att jag sätter igång.

Party like a rockstar



Första gången är ändå första gången, och nu är jag 500 kronor fattigare. 

I helgen ska det festas!

Hur vill du leva när tiden går för fort



Kom precis hem från stan där jag och bästa Tannaz tagit ett glas vin och pratat om allt som hänt sedan sist. Det var en hel del kan jag säga! I morgon är det jobb igen, och sedan är det bara en arbetsvecka kvar innan jag återigen är ledig, vilket ska bli helt underbart! Dessutom slutar jag klockan 12 i morgon. Då ska jag träffa Perra och göra min debut på Systemet. Det ska bli intressant, haha!

Onsdag 21:a juli - 20 år!



Idag är ingen vanlig dag för det är Mikaelas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!

Tisdag 20:e juli



Har haft en jätte trevlig kväll tillsammans med Josse på Grekiska Tavernan med god mat och mycket skratt. Vi firade att Josse fyllde år för några veckor sedan, och att jag fyller år imorgon. Tänk, sista kvällen som tonåring. Imorgon börjar det riktiga vuxenlivet och man måste börja ta ännu mer ansvar, säger dom iallafall. Men kalaset får vänta, min födelsedag kommer jag att fira i Ellos lagerlokaler, tjohoo! Godnatt.

Lars Winnerbäck Sommarturné 2010






Göteborg 17 juli.

The club can't handle me



Har haft en super fredag och lördag här i Varberg tillsammans med Josse. Igår blev det fullt ös inne på Oscars med tequila shots och dans. Idag åkte vi in till stan för att titta i lite affärer och shoppa lite, och vid 4 åkte vi vidare till Göteborg för att titta på Lars Winnerbäck. Kort sagt, sista helgen som tonåring blev mycket bra!

Friday I'm in love

Efter att ha jobbat en vecka har jag kommit fram till:

- Jag behöver lägga mig i tid på kvällarna för att orka med dagarna (alltså inte efter klockan 00:00 varje kväll)
- Jag behöver ha bättre skor än converse att gå runt i på dagarna
- Mix Megapol blandar inte alls musiken (Salem Al Fakir spelas 300 gånger per dag, minst)

Nu ska jag packa väskan och vänta på Josse som slutar jobba klockan 19:00. Sen åker vi till Varberg för att festa loss med alla andra tusen boråsare som låtsas vara bilintresserade (Wheels and Wings). Dessutom fyller Sofia 20 år idag vilket så klart måste firas.

I morgon bär det av vidare till Göteborg för att lyssna på världens bästa Lasse och sjunga med i hans underbara texter. Vilken helg!


Underbara sommar




Lite bilder från när jag var i Varberg häromkvällen för att träffa familjen och få i mig lite mat. Vi packade filtar, papperstallrikar och bestick och åkte in till Varberg för att köpa china mat. Sedan gick vi tilll fästningen och åt där. Mycket mysigt, och vilket fantastiskt bra väder! Jag bara älskar sommaren.


Onsdag 14:e juli

När man är ensam hemma kan det lätt bli lite ensamt och långtråkigt. Jag har aldrig känt så här tidigare somrar, men just denna veckan har jag haft riktigt tråkigt när jag kommit hem från jobbet. Så idag bestämde jag mig därför för att lämna svettiga och varma Borås för att åka ner till familjen i Varberg. Dels för att få lite sällskap, dels för att få lite mat med mig hem igen, haha. Måste ju tyvärr åka hem ikväll igen eftersom jag börjar jobba 06.55 imorgon. Men tills dess ska jag bara njuta av det underbara vädret, och känna doften av koskit! Tydligen har de gödslat åkern precis här intill och det stinker!! Men men, näsan vänjer sig väl snart.

Tisdag 13:e juli



Ännu en arbetsdag avklarad. Skönt! Dock gick det inte riktigt som planerat imorse. Istället för att gå upp när klockan ringde stängde jag av den och somnade om, vilket resulterade i sen ankomst till jobbet. Bra! Efter jobbet ringde farmor och frågade om jag kunde köra henne till affären. Farfar har nämligen fått diskbrock och kan därför inte köra bil. Jag åkte hem till farmor och farfar, fick pannkaka med hemmagjord jordgubbssylt, och åkte sedan till affären. Jag ska be mamma att också laga egen jordgubbssylt. MMM, vad god den var!

Nu blir det nedvarvning med en film innan jag går och lägger mig. Har fått låna Harry Potter och de vises sten av Ida. Det var riktigt längesedan jag såg Harry Potter och blev sugen när Ida sa att hon hade Harry Potter- maraton för inte så längesedan. Jag vill också ha Harry Potter- maraton!


Måndag 12:e juli

1 av 15 arbetsdagar avklarade. Bara 14 arbetsdagar kvar och jag är återigen ledig, förhoppningsvis. Var på bio efter jobbet idag, tredje filmen i the Twilight saga, Eclipse. Bra film och helt klart värd att se!

Nu ska jag göra i ordning en matlåda tills imorgon och sedan lägga mig. Hade jätte svårt för att sova i natt vilket gjorde att jag var riktigt trött i morse. Hörde inte ens min klocka ringa försen jag drömde att någon sa till mig att den ringde och att jag skulle gå upp. Då hade jag sovit mig igenom 30 minuter extra utan att höra ett ljud! Nej, i morgon ska jag vara piggare på jobbet. Godnatt!


Från nelly.com



Beställde denna väskan på Nelly tidigare idag. Kunde bara inte stå emot. Vad är det med oss tjejer och väskor egentligen? Haha. Beställde även en klänning som jag hoppas passar bra.


Söndag 11:e juli



Kom precis hem från Varberg. Ville egentligen inte åka därifrån men börjar jobba i morgon så var illa tvungen. Helgen har annars varit helt okej, förutom att jag dragit på mig halsont och ont i öronen. Typiskt, exakt vid denna tiden förra året var det precis likadant. Aja, jag hoppas att det går över snart. Nu har jag ju tre veckors arbetande på Ellos framför mig, det vill jag ju bara inte missa!

Klockan 00:17

Kvällen har spenderats hemma hos Josse. Vi gjorde en jättegod kycklingsallad, åt godis och tittade på tv. Bra avslut på den här dagen, och på en låång arbetsdag. Har jobbat 13 timmar två dagar i sträck nu, vilket känns i både ben och fötter. Jag är helt slut! I morgon blir det jobb igen, dock inte lika länge, skönt.


Gårdagens outfit



Klänning från Gina.

Söndag 4:e juli



Jag vet att jag har bloggat uselt de senaste dagarna, men har helt enkelt inte haft någon ork, eller något att blogga om.

Igår firade vi Mia som fyllde 20 år för inte så länge sedan. Det blev först förfest hemma hos Mia med trevligt folk och sedan drog vi vidare till Harrys. Tack för en mycket bra kväll tjejer! Idag är jag dock väldigt sliten och orkar i princip inte göra någonting, sov till halv 1 och vaknade endast för att det var typ 100 grader i mitt rum! Men jag behöver ändå gå ner till Coop för att handla lite mat. Mamma och pappa är kvar i Varberg vilket betyder att kylskåpet är tomt. Jag får nog göra mig i ordning och vandra dit snart, innan jag blir jätte hungrig.

RSS 2.0