2010-05-31

Dagen börjar gå mot sitt slut och jag funderar starkt på att inta sängen. Klockan är inte mycket, men jag är grymt trött. Klockan ringde halv 6 i morse och kvart i 7 satt jag i bilen på väg ner till stationen för att ta tåget till Varberg. Positivt är iallafall att jag nu avklarat en av två tentor. Bara en tenta kvar nu och sen väntar sommarlov! Låter fullkomligt underbart i mina öron!


Små stjärnor lyser också i mörkret



Dagens: Vit tunika från gina, ljusa jeans från G-star.

Var på kalas tidigare hos min kusin som fyllde år i veckan. Som vanligt bjöds det på gott fika och mycket skratt. "Vi är som strutsar!" får nog bli dagens kommentar. Vet inte riktigt hur Oscar tänkte där, men det hade något att göra med kommunikation mellan blondiner. Haha.

I morgon är det tenta i juridik och jag sitter här i mina funderingar och undrar hur jag ska plugga, om det går att plugga på det? Lagarna får vi ha med oss, caset får vi där. Aja, det ger sig i morgon.


Morsdag


2010-05-30

Tyckte ni rätt låt vann Eurovision song contest igår? Det tyckte iallafall jag. Hörde dessutom att Sverige kom på 11e plats i semifinalen i torsdags, bara 5 poäng från en plats i finalen. Men tror ändå inte att vi hade lyckats något vidare. Till skillnad från tidigare år var det faktiskt flera låtar än väntat som är helt okej. Över huvudtaget var bidragen i gårdagens final väldigt stilrena och inte några pajaser som sprang runt på scenen (förutom Spaniens fan som sprang upp under låtens framförande) Haha. Nej Lena gjorde ett bra jobb för Tyskland och grattis säger jag.

2010-05-29

Klockan ringde tidigt i morse, det var dags för mig att spendera ytterligare några timmar på Ellos. Tiden sprang iväg och klockan 12:10 fick jag gå hem igen.

Väl hemma fick jag för mig att jag ville baka något gott. Haha, vad annars när jag egentligen måste plugga?! Sagt och gjort, nu står det en drömtårta nere i matkällaren som bara väntar på att få ätas upp. Ska bli mums!

It was a good time

En föreläsning kvar i marknadsföring och sedan är alla sedda, så otroligt skönt! Dock blir det inte så mycket mer plugg för min del idag. När mamma kommer hem om en liten stund ska vi åka ner till stan för att prata med min frisör och se om man kan göra någonting åt mitt hår. Färgen är nämligen hemsk, trots att jag färgade det för bara några veckor sedan, och nu under sommaren kommer det ju inte bli bättre direkt.

Efter det ska jag träffa Hanna på en fika, innan vi går till Grand för att titta på teknis bal. Tänk att det var ett år sedan man själv gick där. Ett år?! Det går så sjukt fort.


2010-05-28

Det blev ingen final för Sveriges del i Eurovision. Synd, tyckte verkligen inte att Annas låt var sämst! Många av de låtarna som gick vidare till finalen var ju helt klart mycket sämre. Men men, bojkotta Eurovision på lördag?

Dagen ser ut att bjuda på fint väder. Förhoppningsvis håller det i sig också framåt kvällen. Ikväll har teknis sin bal, och den vill man ju självklart inte missa. Men först, några timmars plugg.

Heja heja!

Hemkommen från några timmar på Ellos, har precis ätit varma mackor och sitter nu i soffan i väntan på att heja fram Anna i Eurovision Song Contest. Inte för att låten är min favorit, men tycker iallafall att hon är värd en plats i finalen.

Pluggandet lägger jag åt sidan i kväll. Satt i flera timmar innan jag började jobba, och känner nu att jag behöver en liten paus. Tänkte se klart de sista avsnitten av One tree hill säsong 3 innan jag somnar också. Det har blivit som en rutin varje kväll innan jag ska somna. Några avsnitt av oth och jag somnar som ett barn. Haha


ALL STAR




Koncentrationen är på topp. Bilderna är tagna av självaste mig igår när vi låg ute och pluggade. Of course var det roligare att ta lite bilder än att fokusera på ett case, så mina kära converse fick stå modell för en stund.

2010-05-27

God morgon! Dålig uppdatering, jag vet. Har varit i Varberg och pluggat med Sofia och kände att pluggandet får gå i första hand. Juridiken sitter iallafall lite bättre nu och förhoppningsvis ska det gå vägen även på tentan också.

Dagen ser ut som följande: Plugg, plugg, plugg. Jobb. Det börjar dra ihop sig nu och jag lägger hellre energin på de sista tentorna nu, än under sommaren. Smart val? Yes! 

7 dagar kvar!

2010-05-25

Har precis klickat hem en kjol från Nelly. Förhoppningsvis kommer den innan vi åker till Kreta, och förhoppningsvis så passar den. Tycker en del av storlekarna där är jätte konstiga!

Nu ska jag packa och röja lite. Klockan 15 tar jag tåget till Varberg för att bo hos Sofia över natten. Vi ska plugga juridik och förhoppningsvis hitta studiemotivationen till de sista två tentorna. Trevligt ska det bli iallafall.

Borås bröllopsgåva - knallröd festklänning

Borås bröllopsgåva till brudparet den 19 juni blir en knallröd festklänning med grodor på, designad av William Sweetloves. Jag vet inte vad ni tycker, men första gången jag såg klänningen på långt håll trodde jag det var ett indiantält. Haha



(Kan tillägga att jag såg den på väldigt långt håll)

Måndag

Det var utlovat åska och regn idag enligt alla meterologer, men nu är klockan snart 20 och jag väntar fortfarande på det där åskovädret som skulle komma. Men jag klagar inte, det är underbart att solen är framme och värmer lite. Så får det gärna fortsätta. Åskan är inte rolig ändå, speciellt inte när den var dum förra veckan och slog ut vår box till tvn. Har fortfarande inte förlåtit den för det. Haha.

Nu ska jag ta en promenix med mamsen innan solen går ner. Om hon blir klar någon gång vill säga, får gå ner och skynda på henne lite.


Resa bokad!



Då var resan bokad! Den 4 juni sticker jag och Hanna till Kreta för en veckas välförtjänt semester.

Du var min armé

Då var det redan söndag igen. Veckorna går så snabbt att man inte ens hinner blinka! Om 10 dagar är sista tentan avklarad och sommarlovet tar sin början. Hur bra är inte det?! Fram tills dess måste jag tyvärr sitta begravd i plugg, inte lika roligt.

För att göra en kort sammanfattning har helgen varit bra. Nu tänkte jag dock göra den ännu bättre med några avsnitt av One tree hill som också får avsluta min söndag.

Ta mig till havet


Pics; by me

What a wonderful day

Dagen har bjudit på strålande sol och en temperatur uppemot nästan 24 grader, underbart! Efter spinningen imorse gick jag en stund i stan i väntan på att bli hämtad. Köpte ett par bikinibyxor och hittade även massa fina sommarkläder som jag blev sugen på att köpa. När jag kom hem igen la jag mig i solen, och där låg jag ett ganska bra tag. Det känns nu. Näsan är röd och benen bränner! Vi har också hunnit med en härlig promenad nere vid havet där jag även passade på att fotografera lite grann. Så jaa dagen har inte kunnat bli så mycket bättre.

Nu är nyheterna slut och jag ska fortsätta titta på 27 dresses som går på tv4.


2010-05-22



God morgon! Idag skiner solen över Varberg och temperaturen går upp till 19 grader. Hoppas det håller i sig resten av dagen. Nu sticker jag till gymmet för att få lite träning och sen blir det några ärenden på stan. Hörs sen!

Fredag

Jag är helt slut, huvudet är tungt och hälen värker. Jag var så otoligt klantig på jobbet idag och körde på min egna häl med en tung järnvagn. Inte så smart, och gaahh vad ont det gjorde! Men men, nu vet jag det till nästa gång, gå efter vagnen och dra den inte efter dig. Haha

Nu ligger jag i sängen i stugan och ska strax sova. I morgon har jag bokat in ett spinningpass på morgonen, så det blir ännu en dag när klockan ringer tidigt, dock inte fullt lika tidigt som idag, skönt. Förhoppningsvis kan jag ha skor på mig i morgon också. Hälen har svullnat så har fått låna min brors foppatofflor, det skulle bli lite svårt att köra spinning i dem.

Hoppas ni haft en bra fredag!

Åsknedslag?

Hemma från jobbet, skönt! Har sånt skoskav efter mina joggingskor så det har varit hemskt att ens ha på mig strumpor. Dessutom ringde dom och frågade om jag kunde jobba i morgon också. Mina fötter kommer avlida, men vad gör man inte för pengar? Haha.

Resten av kvällen tror jag kommer spenderas framför One tree hill. Vilken tur att jag drog ur min tv innan jag åkte till jobbet eftersom åskan nog har slagit ner någonstans. Tvn i mina föräldrars sovrum är död, och likaså vår box till tvn i vardagsrummet. Kul, inga kanaler mer än standardkanalerna. Det blev helt plötsligt mycket tråkigare att se på tv!

14 dagar kvar!

Klockan 14:11



Lite sol har jag trots allt fått på mig idag, iallafall. När jag var klar med en föreläsning i marknadsföring såg jag att solen var framme och passade på att lägga mig ute några minuter. Nu är himlen dock full med mörka moln och jag kan höra åskan mullra lite längre bort. Men nu måste jag ändå gå in så det gör inget. Jag börjar jobba om ungefär 2 timmar och innan det ska jag fixa mig och kanske åka ner till stan för ett kort ärende. Vi får se vad som hinns med.


2010-05-20

Jag börjar få en känsla av att solen jävlas med mig. Igår var det molnigt hela förmiddagen, fram tills det att jag sminkade mig. Då kom solen fram. Jag tvättade bort sminket, och självklart gick solen i moln igen. Idag har det varit sol hela förmiddagen. Jag var ute på en långpromenad och hela tiden sken solen. Nu är jag hemma och tänkte lägga mig på balkongen för att få lite färg. Men självklart hinner jag knappt lägga mig ute innan solen går i moln. Nu ser jag bara massa moln på himlen, typiskt!

Festivalkänsla

Jag och Hanna tittade in Hultsfreds nya bandsläpp tidigare idag, och började diskutera vilka band vi ville ha med för att få den ultimata drömfestivalen. Eftersom vi antagligen ska dit i sommar igen kunde vi drömma oss bort lite.

Banden VI vill ska vara på en och samma festival:
Kent
Lars Winnerbäck
Håkan Hellström
The Sounds
The Cardigans
The Killers
The Hives
Kings of leon
Regina Spektor
Franz Ferdinand
Glasvegas
Melissa Horn
Veronica Maggio
Miss Li
Mando Diao
Cyndi Lauper
Patti Smith
Hoffmaestro
The Script

Några av banden finns inte ens längre, andra gör inte någon sommarturne, och många av dem har vi redan sett tidigare. Men dessa är de vi hade önskat se på en och samma festival. Drömma kan vi ju alltid!

I won't let the sun go down



Har haft en jätte trevlig dag ute i solen tillsammans med Hanna. Vi träffades i stan runt lunch, köpte mat och satte oss i stadsparken för att äta. Jätte mysigt! Efter det blev det en runda på stan och sen åkte vi hem till mig för att kolla resor. Vi är så grymt sugna på att åka utomlands och jag tror faktiskt att det blir så, direkt efter att skolan slutar. Ska bli så otroligt skönt! En glass fick det också bli i det fina vädret, vi gick ner till Coop för att köpa oss varsin. I detta vädret är glass bara ett måste!

Nu var det egentligen tänkt att jag och mamma skulle ta en promenad, men strax innan vi skulle gå hörde jag åskan och vägrade, som tur var, för nu öser regnet ner!

15 dagar kvar!


Badkruka

Okej att det har varit jätte varmt och skönt ute idag, men att bada?! Kom precis hem efter att ha varit på Kype med Hanna, Emma och Maria. De skulle bada! Badkruka som jag är (när jag vet att det är kallt i vattnet) stannade uppe på land och fotograferade istället. Det kan inte ha varit jätte skönt eftersom de kom upp ur vattnet lika fort som de gick i. Haha.




2010-05-19

Jag blev jätte glad när jag vaknade i morse och gick ut ur mitt rum. Solen mötte mig och temperaturen visade 16 grader! Men nu, en halvtimme senare har solen täckts av gråa moln. Temperaturen visar 17 grader, men det är inte lika roligt utan sol. Varför är man inte i Varberg en sådan här dag?

Nu ska jag städa på mitt rum. Jag vet att jag sagt det så många gånger, men jag har faktiskt inte gjort det än. Varför? För det är så otroligt tråkigt. Sen ska jag träffa Hanna för att hitta på något roligt. Om jag hinner, får det bli plugg senare i eftermiddag/kväll. Idag vill jag vara ute, trots molnen!

Det kallas tvivel, det där som stör

Klockan är 10 i 10 och det är fortfarande ljust ute! Precis så det ska vara. Dock tycker jag att det känns lite konstigt. Snart behöver jag sova, men eftersom det fortfarande är ljust ute känns det inte som att klockan skulle vara så mycket, och jag är därmed alltså inte det minsta trött, även fast jag borde.

I morgon blir det ännu en dag vid kusten. Redovisning i juridik står på schemat och sen ska jag och Sofia sätta oss för att plugga case. Vi får se hur det går imorgon, förra gången gick det ju så bra! Haha.



17 dagar kvar!

Monday

Sitter med en dryg föreläsning i marknadsföring och försöker hitta motivationen till att plugga. Det går sådär. Dagen har spenderats i Varberg. Först en lektion i hur man skriver CV och personligt brev, samt hur man ska bete sig på en arbetsintervju, och sedan var jag med Sofia och några till när de skulle plugga ekonomistyrning. Det slutade med att jag fick förhöra Sofia på alla formler. Haha. Men nu är jag alltså hemma igen, skönt! Vädret är dock ganska tråkigt och grått. Hade dom inte lovat värme och sol nu?

Söndagkväll

Har precis ätit tacos följt av rabarberpaj med vaniljsås, så nu känns det som att magen ska spricka när som helst. Men gott var det iallafall. Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av One tree hill innan jag somnar. Borde egentligen plugga, men har jag inte gjort det på hela helgen känns det onödigt att börja på söndagkvällen, så det får bli nya och hårda tag från och med imorgon. Och One tree hill är ju så mycket bättre och roligare än juridiska lagar och hur man ska göra reklam på bästa sätt för att locka kunderna, ja det är sånt vi håller på med. Låter skoj va?! Haha.

Hoppas att ni haft en bra helg!



Bild på vår stuga i Varberg, tagen med min nya kamera!

Happy feet



Min kusin visade mig lite skor som hon funderar på att köpa. Dessa tyckte jag var ursnygga och funderar på att köpa ett par jag också. Finns på skopunkten för 399 kronor.

I'd rather be with you

Efter en lugn och härlig helg i stugan är jag utvilad och redo för den kommande veckan. Tyvärr har pluggandet blivit lidande. Hade packat ner alla mina skolsaker eftersom tanken var att jag skulle pluggat i helgen, men så blev det då inte. Mina böcker ligger kvar där jag packade ner dem i fredags, i datorväskan. Alltså blir det till att plugga dubbelt så hårt i veckan istället. Nu är det två veckor kvar till tentorna, två veckors hårt pluggande och sen väntar en lång och välförtjänt ledighet. Underbart!

18 dagar kvar!

Rabarberdröm



Våra rabarber i Varberg hade växt och var hur stora som helst, och därför tog vi med oss några hem. Så nu har jag gjort en rabarberpaj som står i ugnen. I väntan på att den ska bli klar doppade jag färska rabarber i socker. Onyttigt, men väldigt gott!

I don't want just anyone to hold


2010-05-15



Då har jag äntligen köpt mig en systemkamera! Efter att länge gått runt och velat ha en så bestämde jag mig igår för att faktiskt åka och köpa en. Så på vägen ner till Varberg igår kväll tog vi vägen förbi och köpte en kamera, och än så länge är jag riktigt nöjd med den. 

Idag ringde klockan 08.00, men jag gick inte upp försen kvart i 9 då frukosten stod på bordet. Klockan 10 var jag på gymmet för ett svettigt spinningpass, och efter det blev det en runda på stan. Hela dagen har det varit mulet och regnat till och från. Men nu har det klarnat och solen har till och med vågat sig fram. Det är jätteskönt ute! En näst intill klarblå himmel och sol, underbart! Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg. Dessutom står pappa ute och gör i ordning grillen, ännu mer sommarkänsla! Hoppas verkligen att det håller i sig.

YEAH



Fredag

Befinner mig just nu i stugan i Varberg. Trots att dom varnat för regn i helgen beslutade vi oss för att åka ner, vilket jag tycker är väldigt skönt. Så kvällen har spenderats med familjen framför den öppna spisen. Vi har ätit grillat, tittat på lite tv och spelat kort. Som vanligt var mamma helt värdelös, haha.

I morgon har jag bokat in ett spinningpass klockan 10, så då blir det till att gå upp tidigt. Halv 9 siktar vi på att äta frukost. Dessutom skulle jag tro att det blir en runda i stan, jag hoppas det iallafall.

Hoppas att ni också haft en bra fredagkväll!


If we ever meet again



Städningen gick sådär. Försökte med att plugga istället, men också det gick sådär. Pratade med Josse vilket slutade i en promenad och en låång pratstund. Mycket bättre!

I morgon är det jobb som gäller från 7-4. Behöver dock vara där redan kvart i då dom ska visa hur de nya stämpelklockorna fungerar. Underbart, alldeles för tidigt!

Städning

Idag är det städning som gäller! Jag ska rensa, damma, damsuga, ja allt i mitt rum. Intressant? Nej. Kul? Definitivt inte. Behövs det? OJA!

Bränner en skiva med massa goa låtar som jag hoppas ska peppa mig till att städa. Nu poppa den precis ut ur datorn, så nu kör jag igång. Hörs senare!

Citat.

Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv
– var vi fokuserar vår uppmärksamhet.

Greg Anderson.


Hemmakväll

Kvällen blir lugn för min del. Tydligen är det väldigt många som ska ut och fira morgondagens ledighet, men jag är alltså inte en av dem. Har absolut ingen lust eller ork till att gå utanför dörren ens, speciellt inte i detta vädret. Har redan varit ute i regnet och blåsten idag, det räcker. Så min kväll kommer att spenderas framför tvn. Först är det Greys anatomy, värt att stanna hemma bara för det, och sen tror jag att det blir några avsnitt av One tree hill. Men först blir det hemmagjord pizza. Den står i ugnen nu och det luktar jättegott i hela huset. Det kurrar magen!


2010-05-12

Kom precis hem från Varberg. Åkte dit tidigt imorse för att träna och sedan lösa case med Sofia. Dock hittade vi inte riktigt motivationen till att plugga, så vi får hoppas det går bättre nästa vecka.

Nu ska jag faktiskt städa på mitt rum, sa ju att det behövdes redan igår, men då orkade jag aldrig. Nu känner jag däremot att det behöver tas ett rejält röj här då jag måste gå sick sack i rummet för att komma fram. Kan ju vara bra att kunna ta sig fram utan att ramla eller trampa på något. Jag vet själv hur arg jag blir på mig själv när jag trampar sönder något som ligger i vägen på golvet. Haha. 



Passande bild denna regniga dag. Bilden är tagen under Hultsfredsfestivalen'09. Vi grillar korv ute i regnet.

Du som reser mig

Kom precis hem från stan. Jag och Josse har nu hämtat ut våra Winnerbäck biljetter, så den 17e juli är vi i Göteborg för att se världens bästa Lasse! Nu tänkte jag se klart den sista föreläsningen i juridik innan jag lägger ner pluggandet för idag. Behöver tydligen städa på mitt rum också. Undra varför, jag menar det går ju att gå in, om man tar vääldigt stora steg.

Tisdagen den 11e maj

Det blev en lite för lång sovmorgon idag. Hade ställt klockan på 08.00 men somnade om, som vanligt. Men nu är jag uppe och har tittat på två föreläsningar i juridik. Ska snart se en tredje för idag, men börjar känna mig otroligt rastlös. Vill bara ut i det härliga vädret och lägga mig på balkongen med näsan upp mot solen, men det får väl vänta. I eftermiddag ska jag få gå ut iallafall. Jag och Josse ska hämta Winnerbäckbiljetterna som vi reserverat. Åhh vad jag vill ha sommar NU!


Ett sällsynt exemplar



Lars Winnerbäck sommarturné 2010, OJA!

Samtal om födelsedagspresent

Jag: Vad ska vi ge till pappa när han fyller år, det är bara snart en månad kvar.
Fredrik: Har du funderat på vad du ska ge till mig när jag fyller år? Det är mindre än en månad kvar.
Jag: Nej men vad önskar du dig då? Jag vet inte vad jag ska köpa
Fredrik: Det har du inte vetat de senaste 15, nej 16 åren. Nej 17 fyller jag ju faktiskt!

Bra att han har koll på hur gammal han är. Haha

Lördagsmys

Lördagkvällen blir lugn för min del då mitt halsonda absolut inte får bli värre. Har ju några veckors effektivt pluggande framför mig nu inför de sista tentorna, så sjuk hinner jag inte vara. Nu har jag precis ätit en god middag bestående av oxfilé, potatisgratäng och sallad. Mums! Resten av kvällen ska jag spendera i soffan tillsammans med en påse naturgodis och Avatar.


What a beautiful day



Läste i tidningen idag att Sjuhärads första studenter för året nu har gått ut, och det väckte minnen. Vilken dag! Trots vädret var det den roligaste dagen jag varit med om.


2010-05-08

Vaknade imorse med halsont, inte alls okej. Dessutom öser regnet ner ute, usch. Tänker på mamma som går Línnemarschen, 2.1 mil, perfekt väder för det.. eller inte. Tittar ut genom fönstret igen och ser gigantiska vattendroppar, som inte är vattendroppar, det är snöblandat regn. I maj! Underbart.

2010-05-07

Fredag, underbara fredag! Dock har jag en hel rad med föreläsningar att titta på så tyvärr kan jag inte njuta av fredagen, ännu. Ikväll blir det mys med kusin! Men som sagt, tills dess blir det plugg. Då ska vi se, jag har 6 föreläsningar kvar i marknadsföring och 6 kvar i juridiken. 12 föreläsningar kvar sammanlagt. Jaha ja, jippi! Och målet var söndag? Haha, lycka till Mikaela!

Hälsning till Josse - Jag klarade inte en dag till! Haha. Du vet nog vad jag menar. Usch. Det får bli en ny start nästa vecka istället!


That is what friends are for


Torsdag

Har egentligen ingenting att skriva om idag. Det enda jag gjort är att plugga och gå på promenader ute i solen, ingenting märkvärdigt med andra ord. Nu tänkte jag lägga mig och titta på One tree hill, skönt att inte behöva tänka något mer idag.

Imorgon är det fredag, skönt! Jag behöver helg.


Lovely


Jag bara älskar Adidas tröjor!

Onsdagen den 5e maj

Senast igår bestämde jag med mig själv - inget mer godis fram till sommaren! Tyvärr är min självdiciplin verkligen den sämsta som finns så har redan hunnit trycka i mig en halv påse. Skönt att det är slut nu iallafall. Haha.

Om en stund ska jag ringa mormor, ska nämligen promenera dit och äta lunch lite senare. På fredag åker mormor och morfar till deras lägenhet i Turkiet och är borta i tre veckor. Fusk?! Men innan jag ringer henne ska jag börja titta på första föreläsningen i marknadsföring. Har som mål att se klart alla föreläsningar innan veckan är slut. Vi får väl se hur det går. Som sagt, min självdiciplin..



I huset med de turkosgröna balkongerna har dom sin lägenhet. Strax nedanför ligger havet. Vad jag saknar!


The first cut is the deepest

Har precis gjort klart power pointen till redovisningen nästa vecka. Ska lägga upp den till resten av gruppen och sen får det faktiskt vara färdigpluggat för idag. Det är ju en dag i morgon också! Nu tänkte jag istället lägga mig och börja kolla på tredje säsongen av One tree Hill som jag köpte idag. Som jag har längtat, känns ju som det var en hel evighet sedan jag tittade klart på säsong två.

Shopping i Ullared

Kom med tåget till Varberg strax innan klockan 9 på morgonen, gick till skolan och träffade gruppen för att skriva grupparbete. Några timmar senare var vi klara och jag träffade Sofia för att luncha. Efter lunchen följde jag med henne till Mekonomen för att köpa nya torkarblad och därefter skulle jag egentligen gått till gymet för att träna. Men, Sofia skulle till Ullared och Gekås! Träningen lockade inte så mycket längre och jag bestämde mig därför för att följa med. Träningen fick alltså vänta.

Och som alltid när man är på Gekås, man ska inte köpa något alls, eller iallafall inte mycket. Ändå så tar det emot varenda gång när man räcker över bankkortet till kassören i kassan. Fast idag tycker jag att jag var duktig, handlade för endast (?) 500 kronor! Tittar jag på det jag köpt börjar jag dock undra vad det var som kostade, tycker liksom inte att jag köpt något. Jo, tredje säsongen av One Tree Hill, men resten? Sminkborttagning, strumpor, värmeskydd för håret och lite mer. Ja det plockar på..


In my head



Mitt humör som varit på topp hela dagen vände ganska snabbt. Nu ska jag städa klart på mitt rum, packa väskan och sen gå och lägga mig. I morgon bitti åker jag till Varberg för en dag med plugg tillsammans med gruppen. Sista inlämningsarbetet innan sommaren. Skönt!


2010-05-03

Då var det måndag igen, och exakt en månad kvar till sista tentan. Det är alltså bara en månad kvar till sommaren är här. Helt sjukt! Kanske är dags att sätta igång med pluggandet på riktigt nu också så att man slipper ha det med sig över sommaren. Jag vet mycket väl att jag inte kommer att ägna en endaste tanke åt skolan så fort sommaren börjar. Så ja, att börja plugga är kanske inte en så dum idé iallafall.

På schemat idag:
Stan
Långpromenad med Viktoria
Städa
Plugga

Baby



Lyssnade på Digilistan på p3 på vägen ner till Varberg och fick höra att Justin Bieber är på väg in i målbrottet. Tydligen är han lite orolig för hur hans röst kommer att låta efteråt, och letar därför efter ett nytt sound som ska passa hans eventuellt nya stämma. Vi får hoppas att han hittar något som passar honom, vore ju synd om han fick lägga ner musikkarriären redan. Tror att han kan bli riktigt bra!

Varberg

Vaknade runt klockan 9 och förstod att solen sken ute, dock inte för att den sken in genom mitt fönster då jag har en svart rullgardin, men för att mamma kom in i mitt rum och frågade om vi skulle åka till stugan. Det var tänkt att vi egentligen skulle åkt till stugan igår, men eftersom vädret var så ostadigt så åkte vi aldrig. Men idag var det perfekt väder för att åka ner till Varberg och städa ur vintern ur stugan, så nu är den redo för sommar. Jag också!




Kärlek vid första ögonkastet



Såg dessa lådor på Bokia idag och det var kärlek vid första ögonkastet. Motiven och färgerna gjorde mig helt förälskad, så jag var ju bara tvungen att köpa. Tittade på något liknande i julas som jag också ville ha, men det blev aldrig av att jag köpte det, så nu kände jag att det var dags. Så jag köpte två lådor, varav den ena är lite större än den andra, och även ett fotoalbum i samma stil. Jätte fint! Dessutom köpte jag en bok, Änglar av Marian Keyes. Läst den? Otroligt bra bok och en av dem få jag läst som jag faktiskt skrattat högt till undertiden jag läst. Alltså helt klart värd att läsas igen, och igen. Hittade även en bikini på Cubus som jag inte kunde låta bli och som också fick följa med hem. Så nu ligger alla mina inköp i en hög på mitt golv. Jag måste röja lite i min tv bänk om jag ska få plats med lådorna. Eller vart ska jag ha dom? Haha. Ännu ett av alla mina impulsköp! Kanske ska ägna morgondagen åt att röja ordentligt i mitt rum. Har massor med onödigt som borde slängas men som jag någon gång tänkt att det kanske är bra att ha - någon dag! Men den dagen kommer ju aldrig, det vet man ju redan när man tänker tanken. Haha.

Första Maj Tvåtusentio

Det bästa med att gå ut och partaja på fredagar är att helgen känns mycket längre. Det känns som att det vore söndag idag men det är bara lördag, härligt! Gårdagen blev för övrigt mycket lyckad. Mötte upp Sofia nere i stan, vi gick runt i affärer, åt thaimat och åkte sedan till knalleland för att titta i ännu fler affärer. Tyvärr var vädret inte på vår sida, det öste ner i stort sett hela dagen och därför bestämde vi oss för att inte titta på kortegen, utan dra direkt till förfesten hemma hos Viktoria och Rickard. Mycket trevligt med goa människor och mycket skratt. Kvällen avslutades på Harrys dansgolv där vi skakade loss ordentligt, jag och Olivia hann även med lite kareoke. Ni skulle hört oss! Haha.

Dagen har spenderats i Knalleland (idag igen) och jag har ätit Mc Donalds (idag igen) och känner att två dagar i rad med donken är lite för mycket. Natta mat efter krogen och lunch idag, Usch! Fick komplettera det med en promenad, skönt att komma ut lite. Nu har till och med solen kommit fram! Se där ja!



När jag såg Lokas nya smaker i LOKA likes Africa blev jag direkt nyfiken på Melon & Baobab. Jag menar vad fasen är baobab för något?! Någon som vet? Dessutom älskar jag smak av melon. Det första min bror säger när han smakar: "Mm vad gott, det smakar ... jordgubb" ^^


RSS 2.0