Sista dagen i januari

Och så var det söndag igen. Veckorna går ju så fort så man hinner ju inte alls med. Kändes ju nyss som det va måndag?! Helgen har för övrigt vart bra, förutom att också den gick alldeles för fort. Idag hade vi kalas för mamma. Jag hade sagt att jag skulle baka en massa men eftersom helgen inte alls blev som jag tänkt mig så hann jag såklart inte med det. Det gjorde i och för sig inget för mamma har bakat typ hela veckan, så vi blev mätta och glada ändå.

Imorgon är det måndag igen vilket betyder skola. Börjar kl 08.00 och känner verkligen inte för att gå upp så tidigt när man kan se föreläsningarna hemma på datorn. Men jag har fortfarande en föreläsning kvar att titta på från förra veckan, vilket betyder att jag inte tittar på dom hemma. Så det är nog bäst för mig att gå ner till skolan imorn så man inte kommer allt för långt efter.

Nej nu får det nog bli sängen om jag ska orka upp imorgon bitti. Godnatt!!♥


Härliga vinterdag


Happy

Måste också tillägga att omtentan som jag gjorde i Marknadsföring gick riktigt bra, fick VG!! Jag blev överlycklig när jag såg det. Detta gör ju också nu att jag faktiskt måste fortsätta plugga vidare. Hade bestämt att kuggar jag på den en gång till så skulle jag hoppa av utbildningen. Men, så blir det ju inte nu i alla fall då. Så ja Elin, du får stå ut med mig ett tag till.


Dagen efter

Ja då sitter jag här, trött och ganska slö efter gårdagens klassfest och utgång, vilket blev mycket lyckat måste jag säga. Kvällen började hos Josse där vi lyssnade på lite gamla godingar från 90- talet. Sen gick vi vidare till Jennifer där resten av klassen var, och avslutade sedan kvällen på Harrys. Mycket lyckat som sagt.

Nu kom jag precis hem från stan. Tog en fika med tjejerna och pratade framtidsplaner. Att tågluffa i Europa är en sak som vi just nu har på vår att göra lista. Snart ska jag iväg igen. Mitt gamla basketlag har match så tänkte att jag skulle se på den faktiskt. Träffa laget och mina gamla tränare, ska bli roligt faktiskt. Resten av kvällen får nog bli ganska lugn. Jag hade planerat att gå ut även idag men just nu så känner jag verkligen inte för det. Får nog stanna hemma istället och ta tag i pluggandet. Låter som en bra lördagkväll va?!


Klassfest

Sitter just nu hos Josse. Vi har förfestat lite och skrattat åt många gamla minnen. Ikäll blir det klassfest med gamla klassen från gymnasiet. Ska bli riktigt roligt att träffa alla igen. Det var ett tag sen. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer att ha!


Överraskning

Jag nämnde igår att jag skulle planera en överraskning. Mamma fyller nämligen år idag så tänkte att jag skulle överraska henne med fika när hon kom hem från jobbet. Större delen av dagen gick då alltså åt till att baka, och inte vad som helst. Jag bakade fyra stycken små prinsesstårtor! Det var inte det lättaste ska jag säga. Det hade nog vart mycket lättare att göra en stor, men jag skulle tvunget ha fyra små. Så efter mycket svordomar och kletande med grädde och vaniljkräm så hade jag fyra stycken, nått sånär runda små tårtor. Överraskningen lyckades och mamma anade ingenting. Hon blev riktigt glad, vilket var tur eftersom jag, min pappa och bror senare skulle lämna henne hemma för att åka till Göteborg och se på hockey - Frölunda mot Skellefteå.

Köpte även tulpaner i röda och gula färger. Härligt med tulpaner, de ger färg och man blir glad. Kan ju också nämna att tårtorna blev riktigt goda, till den som inte trodde det. Mamma frågade till och med om jag kunde baka 20 stycken till kalaset på söndag. Men detta var nog första och sista gången jag bakade små prinsesstårtor. Nästa gång får det bli stora!




Snöoväder

Det omtalade snöovädret har nu även nått Varberg! Imorse när jag tittade ut genom fönstret hade det snöat på bra i natt, för att inte tala om hur det snöar nu! Gick hem från skolan, en promenad på ungefär 10-15 min och på den korta stunden var man helt insnöad och blöt. Blir det inte kallare snart är det bara en tidsfråga innan allt blir till slask. Kul.

Ikväll åker jag hem till Borås igen. Det ska bli skönt att komma hem och träffa alla där hemma. Men först blir det städning i lägenheten och packa väskan. Sen blir det träning, Aerobic Core, och efter det kan jag åka hem. Väl hemma ska jag planera en överraskning! Mer om det lite senare.


26 Januari 2010

Ja dagen började väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade ställt klockan på 08.00 för att komma upp i god tid och få någonting gjort, trodde jag ja! Halv 11 vaknade jag. Andra dagen i rad som jag stängt av klockan i sömnen. Innan jag ätit frukost och satt mig för att börja plugga hade klockan blivit halv 12, så fick inte direkt gjort lika mycket som jag hoppats på idag.

Klockan 4 mötte jag Sofia för att gå ner till gymmet och köra spinning. Börjar komma igång riktigt med träningen nu och det känns riktigt skönt, och roligt! Nu har man i alla fall något som kopplar bort en från skolan och allt plugg (som man nu måste sitta hela helgen med för att komma ikapp). Men det får bli ett senare problem. I helgen är schemat fullspeckat. Jag ska träffa alla mina underbara vänner hemma i Borås och har absolut ingen tid över för att plugga! Känns bra.


Sweet Summer

 


Längtar till sommaren - Solblekt hår och brunbrända ben!


Söndag

Ja då var det redan söndag igen. Tiden går så fort så man får riktig ångest! Helgen har vart lugn och det behövdes verkligen ska jag säga. I fredags tittade jag på när Fredrik spelade innebandymatch, tyvärr förlorade dom men matchen var bra ändå. I lördags tog jag en promenad med mamma och avslutade kvällen i soffan. Såg filmen The Proposal, ganska rolig faktiskt. Idag har jag gjort minsta möjliga på längsta möjliga tid. Det mest ansträngande var nog att fixa till och måla naglarna, och hur ansträngande är det egentligen på en skala?! Imorgon är det skola igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nu vill jag bara hem till Borås! Som tur är ska jag hem redan på onsdagkväll, längtar.


Lördagsmys

På begäran av Sofia har jag nu äntligen (?) skaffat mig en blogg. Till en början går nog tiden mest till att fixa i ordning den men sen ska jag nog också kunna skriva ett inlägg då och då.

Ikväll blir det lördagsmys hemma i soffan med film. Riktigt skönt att bara ta det lugnt efter många veckor av hårt pluggande. Vilken film det blir har jag inte bestämt. Vi har 60 fria hyrfilmer i 60 dagar på TVn så det är bara att välja, och det enda jag behöver är en fjärrkontroll! Riktigt skönt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0