Sommaren är kort


Då var sommarlovet över för den här gången. I morgon börjar skolan igen och jag ska vara i Varberg klockan 09.30. Godnatt!


Och så var det söndag, igen

Hade en jättebra kväll tillsammans med tjejerna igår. Först var det förfest hemma hos Lisa, för att sedan ta taxi ner till stan och Harrys. Tanken var att jag och Jessica skulle dansa loss ordentligt, vilket sedan inte alls blev så. Jag vet inte varför, men vi får ta det nästa gång istället. Efter krogen var jag tvungen att träffa Josse och säga hejdå till henne. Det är tråkigt, men just idag tar Josse flyttlasset och flyttar ner till Blekinge för att börja plugga. Det är jätte roligt och jag är glad för hennes skull, men jag kommer sakna henne. Blekinge kommer hädanefter bli mitt andra hem. Räkna med det Jos!


LÖRDAG

Nu hoppar jag in i duschen för att sedan göra mig i ordning och möta upp Jessica. Ikväll kör vi igen, Party Party!

Hoppas ni får en bra lördagskväll.

Varje gång du möter min blick

Igår var det kräftskiva hemma hos Jessica som gällde. Och trots det att jag inte är så förtjust i kräftor (fick hamburgare istället) så blev kvällen mycket lyckad.

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, vilket jag uppenbarligen också behövde. Nu skiner solen ute och jag blev otroligt godissugen. Tror det kan vara effekter från gårdagens alkoholintag. Efter utgång vill jag ha allt som är onyttigt. Desto onyttigare desto bättre ungefär. haha.


FREDAG

Efter att ha ägnat hela förmiddagen åt att storstäda mitt rum, och då menar jag STORstäda och allt vad det innebär - damma, dammsuga, rensa i gamla lådor, slänga gammal skit osv. så tycker jag att jag nu är värd en lugn stund i soffan, en film och en mormors godaste.


Av längtan till dig

Har inte haft alltför mycket att göra idag, så passade därför på att ta med mig min kamera ut i det fina vädret för att fota lite.



foto; jag

Gråa dagar

Denna onsdagen har varit lång, tråkig, slö, grå, regnig, kall... Regnet har öst ner precis hela dagen och det finns inga tecken på att det ska sluta. Kanske ska man ge upp de sista tankarna på sommaren och faktiskt acceptera att det börjar bli höst? Men nej, jag vill inte! Vi är fortfarande inne i augusti, och augusti = sommar. Sommarlovet är ju inte ens slut än. Nej, det är sommar minst en vecka till, oavsett vad alla säger och hur vädret är.

Nu tänkte jag lägga mig och titta på några avsnitt av One tree hill innan jag somnar. Bra avslut på denna regniga och gråa dag. Godnatt!


You can't break a broken heart


I hate this part

En dag som denna, när regnet bara öser ner och det blåser storm, ja då är det en perfekt dag för att bara ta det lugnt och inte göra någonting. Jag mötte upp Josse och vi gick till Coop för att handla det som behövdes till vår kycklingsallad, och sedan gick vi vidare hem till Josse. Till maten tittade vi på filmen The heartbreak kid, lite små rolig, om än något sjuk film. haha. sett den?

Josse, du anar inte hur mycket jag kommer sakna dig



I wanna celebrate and live my life


Idag känner jag mig duktig. Klockan 9 imorse mötte jag upp Viktoria vid badhuset. 1,5 timmar senare var vi klara, hade simmat 1000 meter, bubblat i bubbelpoolen och tjötat igenom oss allt som hänt sedan sist. Det där med träningen är något som jag verkligen ska ta tag i nu när hösten kommer och skolan börjar. Äntligen ska man börja få lite rutin i vardagen igen, det behövs.

Nu ska jag göra mig i ordning. Lite senare ska jag träffa Josse. Det blir en mysdag idag med film och min och josses hemmagjorda sallad. Härligt!


Turkiet 13- 20:e augusti 2010




Shopaholic



Nytt i garderoben

Beige kofta från Gina
Vit spetströja från Gina
Kjol från Only

HEMMA

Det är konstigt hur fort en vecka kan springa iväg. Ena stunden sitter man på att flygplan, förväntansfull och spänd inför den kommande veckan, och nästa sitter man på flygplanet hem igen. Hur som helst har vi haft en underbar vecka i Turkiet med mycket god mat och bra väder. Solen har schekt på en molnfri himmel varje dag och temperaturen har varit runt 43 grader. So jo, det har varit varmt, väldigt varmt, men trots det vill jag bara tillbaka till det vackra vädret, det varma vattnet och den underbara utsikten över havet. Marmaris har blivit som ett andra hem för mig och min familj då vi varit där varje år de senaste sju åren, och vi älskar det fortfarande. När vi steg av planet i natt möttes vi av regn som öste ner och en temperatur på 13 grader. Välkommen hem till Sverige!

Självklart tog vi massa bilder under veckan som jag kommer lägga ut allt eftersom.

Hej Hej

Här kommer en liten hälsning från Marmaris och Turkiet. Här skiner solen och det är varmt och skönt. Vi badar tills fingrarna ser ut som russin och äter alldeles för god mat så att magen spricker. Med andra ord, vi har det underbart!


SEMESTER



I morgon sticker jag och la familia till underbara Turkiet för en veckas semester. Vi hörs!

Saker man ser



Halsband i form av ett hjärta och änglavinge som örhänge; design by me.

Ärlighet Respekt Kärlek



När jag var på Hultsfred förra sommaren såg jag The Killers, vilka gjorde en grym konsert som hittills toppat listan över mina mest bästa sedda konserter. Men nu, ett år senare får de lämna över förstaplatsen åt bandet från Eskilstuna, KENT. Jag var på deras konsert på Trädgårdsföreningen i Göteborg igår kväll och tyckte att det var absolut det bästa jag sett, utan tvekan. Vissa band gör sig inte bra live, men Jocke Berg och resten av bandet var grymma, liksom val av låtar - både gammalt och nytt. Favoriterna var Utan dina andetag, Musik non stop, Idioter och 747, men även Skisser för sommaren, Kärleken väntar, Dom andra, Ingenting och många fler spelades. Som sagt, en bra blandning av gammalt och nytt. En kväll att minnas!

KOM HEM NU!


Vickis och Mickis

Torsdagskvällen bjöd på utgång tillsammans med Viktoria. Kvällen började hemma hos Viktoria, vi delade på en flaska vin och pratade om allt och ingenting. Senare gick vi ner till stan för att träffa några av Viktorias arbetskamrater på Bränneriet. Efter några cider och lite tequila gick vi sedan vidare till Harrys, för att sedan runt klockan två traska hem till Viktoria igen. Någon gång där fick vi nya smeknamn också, Vickis och Mickis. Otroligt passande!

Kvällen har spenderats tillsammans med min kusin. Vi har ätit flötmat i form av pizza, käkat godis, druckit massa cola, tittat på Alice i underlandet och lyssnat på KENT. I morgon är det nämligen dags, då åker vi till Göteborg för att se världens bästa Kent. Okej, jag var mer entusiastisk när jag var yngre, men jag tycker fortfarande att de är bra och det ska bli väldigt roligt att se dem. Min första Kent- konsert någonsin, jag tror det kommer bli väldigt bra.


Onsdag 4:e augusti



Har haft en skön ledig dag ute på balkongen, tror till och med att jag har bränt mig. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, pappa står ute och grillar. Ska bli gott!


Tisdag 3:e augusti




Kom precis hem från två bra dagar nere i Varberg. Olivia, hennes mamma och syster kom och hämta mig igår, vi åkte till Kungsbacka och spenderade några timmar på Freeport, innan jag och Olivia tog tåget mot Varberg. På kvällen blev det sedan förfest följt av måndagsklubben på Oscars.

Dagen har vi spenderat på stranden, trots molnen som låg på lur och skymde solen. Vi hade med oss chips som blev över från gårdagen, vilka en fiskmås blev otroligt sugen på. Han smög sig fram dit där vi låg och ryckte helt plötsligt åt sig chipspåsen och "sprang" därifrån. Efter det skulle han bita upp påsen för att få tag på chipsen, vilket inte gick så bra. Istället hällde han ut alla chips i sanden, och när Olivia gick fram för att plocka upp dem tog han påsen och flög iväg. Sedan sprang han runt på stranden med påsen i näbben. Haha. Dumma fågel!

I wanna be a part of something I don't know



Avklippta jeansshorts - Miss Sixty
Linne - Gina

I morgon börjar min lediga vecka som jag sett fram emot så mycket, och vad kan då inte bli bättre än att börja veckan med en tripp till Varberg?! Olivia kommer och hämtar mig i morgon runt 10, vi åker till freeport för lite shopping och fortsätter sedan till Varberg. Antagligen blir det utgång också, bra start på veckan.

Kvällsmat



Pappas arbetskamrat var här tidigare under kvällen och lämnade lite kantareller som han varit ute och plockat. Nu blir det därför kantarellmacka till kvällsmat. Gott!

Nya skor



Ännu ett par skor att ställa i skohyllan här hemma. Me like!

Istället för en Daim


Söndag 1:a augusti



Eftersom jag och klockan inte är bästa vänner direkt hann jag inte göra någon uppdatering igår. Därför kommer den idag.

Igår hade jag och mamma en mysig dag nere i stan. Vi gick runt i affärer, handlade massa onödigt och åt lördagslunch på Torget. Strax efter 5 åkte jag till Viktoria, för att sedan tillsammans med Jessica åka till Wallman som skulle ha inflyttningsfest. En mycket trevlig kväll med trevliga människor.

Idag vaknade jag halv 12. Om några timmar kommer mormor och morfar på lite fika eftersom de inte var hemma på min födelsedag. De har varit i Turkiet i två veckor och kom hem natten till igår. Så underbart, om två veckor ligger jag på stranden och schteker i solen. Jag längtar!

RSS 2.0