Hissar och dissar


Föreläsningarna
i de nya kurserna är nog de mest dryga jag varit med om. Lärarna gör det inte bättre direkt. Nu är det snart sommar, vi blir inte mer studiemotiverade med en lektion i veckan, snarare tvärtom, vi skjuter upp allting istället.

Allt hundbajs som nu tittar fram utmed vägkanterna efter snön som smält. Bara för att hunden bajsar i snön betyder inte det att bajset försvinner när snön gör det. Det är äckligt och luktar illa. Plocka upp efter din hund!

Regnet ska tydligen ta över solen framåt helgen. Vi som haft så bra väder i en vecka nu, kan det inte få fortsätta så här? Regn? Nej fy det blir bara blött. Sol vill vi ha!

Solen måste vara det bästa som hänt under hela veckan! Varma dagar och ljusa kvällar. Det känns verkligen nu som att vi går mot rätt årstid, sommaren! Kan inte beskrivas som annat än underbart!

Alla promenader ute i solen är också ett stort plus. Själv eller tillsammans med vänner. Man får träning samtidigt som man får frisk luft och rosiga kinder. Också väldigt bra om man behöver prata av sig!

Spotify måste jag helt klart säga var guds gåva till alla musikintresserade. Istället för att ladda ner varenda skiva som man kanske egentligen bara hade lyssnat på en gång är det ju busenkelt att bara söka efter låtarna. Nu till sommaren till exempel kanske man vill lyssna på lite sommarmusik för att få upp stämningen lite grann. Hur bra som helst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0