20111129

Vi har mycket att göra på jobbet nu så här innan jul, vilket resulterar i långa arbetsdagar. För min del blir det övertid hela veckan, har ändå inget annat för mig liksom och dessutom behöver jag pengarna. Men med spotify i öronen går det hur bra som helst, och tretton timmar går ganska fort.

Kan också säga att ni kommer kunna läsa allt om min och Johannas resa genom Asien i vinter på vår reseblogg, mikaelajohanna.blogg.se. Så från det att planet lyfter mot Thailand på nyårsafton ska vi försöka uppdatera så ofta som möjligt, om allt vi gör och massor av bilder, så missa inte det! 32 dagar kvar nu.



I söndags var det ju första advent, och jag fick gjort lite julmys i mitt rum. Min julstjärna lyser nu fint i fönstret, som dessutom pryds av nya gardiner och en julblomma som jag fått av en arbetskamrat på jobbet. Nu saknas bara julkänslan! Lite snö på marken hade inte suttit helt fel heller.


20111125

Har varit på uselt humör idag, av en mängd olika anledningar, och har därför tillbringat min lediga tid åt det som jag gör allra bäst, nämligen att shoppa. Släppte av mamma på sjukhuset och åkte sedan till knalleland, strosade runt i butikerna och spenderade lite av den lön som idag kom in på kontot, och jag måste säga att det hjälpte. Ännu bättre blev det när Johanna kom förbi och vi tog en promenad runt kransmossen, för att sedan äta oss mätta på bästa fredagsmaten - tacos!

Imorgon är det jobb som gäller från 07-16, och efter det fiesta med tropiskt tema, bara för att vi längtar till sommaren så mycket. Dock är det ju inte långt kvar för min del innan jag får känna värmen och solen igen, 36 dagar kvar!


Vem tänder stjärnorna, som bara jag ser i dina ögon

Jag borde vara trött, men det är jag inte! Klockan ringer om sex timmar, och innan dess ska jag försöka få mig en god natts sömn. Ja lycka till!

Powerwalkade återigen hem från jobbet idag. När jag kom hem hade mamma några väninnor från jobbet på besök och hade därmed också bakat en kladdkaka, som jag bara inte kunde motstå. Jag föll för frestelsen, fick dåligt samvete och tvingade återigen på mig träningsskorna för ytterligare en promenad och lite styrka på det. Vilka konstiga idéer man har ibland..

Nej, nu måste jag verkligen försöka sova. Godnatt!


20111122

Idag tänker jag gnälla lite. Min dag började allt annat än bra då jag råkade trampa på min iPod (som av någon anledning låg på golvet) och förstörde därmed mina hörlurar. Dock ska jag väl vara glad för att det var hörlurarna som förstördes och inte ipoden, men ändå. En hel dag på jobbet med glappande hörlurar är ingen hit. Sen kan jag inte begripa mig på alla dessa kunder som returnerar kläder som är fulla med hår?! Ja just det, HÅR! Fick tillbaka ett par byxor idag som man kan tro att hunden haft som gossefilt. Hur svårt är det att rulla av byxorna innan man stoppar ner dem i returpåsen? Eller ännu enklare, se inte till att håra ner dom så otroligt mycket! Ja, man slutar då aldrig att förvånas..

Godnatt gott folk!

20111120

Jag har haft en lugn och skön helg, vilket också var väldigt behövligt. Jag, tillsammans med mamma och pappa åkte igår en sväng till Ikea. Dessvärre köpte jag inget mer än en dörrkrok som jag kan hänga alla mina väskor och halsdukar på, och även fast jag hade lust att köpa upp hela Ikea-varuhuset så får det vänta tills jag har någonstans att placera alla grejerna, en egen lägenhet med andra ord. Men det kommer också tids nog, det kommer.. Först ska jag ju ut i världen och se mig omkring, bara 41 dagar kvar nu! Tiden går fort.

Nu ska jag fila gaddarna och sedan inta sängen. Imorgon är det jobb som gäller från 07-18.

20111119

Denna lördagskväll intar jag soffläge, magen är mätt och belåten och så fort resten av familjen är klara ska vi titta på Så mycket bättre. Älskar att vi kan spola tillbaka program på tvn och börja titta när man själv känner för det. Fast bäst av allt är nog att man då också kan spola förbi alla reklampauser, perfekt.

Var förresten och tatuerade mig igår, några veckor senare än vad som från början var planerat, men nu sitter den som sagt äntligen på plats och det känns hur bra som helst. Den känns helrätt.


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Min mage spricker snart! Ja så mätt är jag. Är nyss hemkommen från kalas hos min kusin som fyller år idag. Så efter mycket god mat och gott fika behöver jag inte äta på, ja säg, hela helgen!! Haha. Imorgon är det fredag och jag ska äta lunch med mamma och Sara på stan (Ja jag är rädd för att jag kommer vara hungrig då, trots allt). Vi har ju lyxen att ta helg redan klockan 13.15 på fredagar, vilket jag älskar! Men först blir det en god natts sömn och några timmars jobb.


©mikaelauhlmann.blogg.se


RSS 2.0