20110910

Grått och regnigt, det förklarar denna lördagen ganska bra, så också mitt humör. Därför tänkte jag strax byta om till träningskläder och ge mig ut på en löprunda i skogen, få rensa tankarna lite och bara vara. Ikväll blir det 25 årsfest med fina vänner, tror det kan bli bra.

Hejsvejs!


Skisser för sommaren

 

Lite bilder från en härlig sommarkväll i juli.

20110908

Var nere på polisstationen igår och fixade nytt pass. Om det är något kort man verkligen INTE ser bra ut på så är det ju passfotot, haha! Men nu är det fixat, en sak att checka av på listan om vad som måste göras inför resan.

Idag var det halvdag på jobbet, sedan friskvårdsaktivitet med chigong på Ryavallen. Är riktigt peppad att starta med träningen nu, vilket är väldigt roligt! Att bikinin dessutom ska på igen om mindre än tre månader är en riktig morot till att sätta igång och börja träna, på riktigt. Därför tog jag mig en sju kilometer lång löprunda med varierande terräng nu ikväll. Bra där!

20110906

Hej vänner!

Efter tre månaders uppehåll har jag nu bestämt mig för att det är dags att börja blogga lite smått igen. Inte för att jag har särskilt mycket att skriva om, men kan ändå känna att det är skönt att skriva av sig lite ibland. Så, vad har hänt sedan sist? Efter examen i våras bestämde jag mig för att ta ett break från skolan och jobbar just nu som visstidsanställd på Ellos. Hur länge jag får jobba beror lite på hur produktionen ser ut, om det finns mycket att göra eller inte. Men jag hoppas på jobb hösten ut. Om exakt 116 dagar tar jag nämligen min väska och sticker till Asien i 3,5 månader och behöver därför vartenda öre jag kan skrapa ihop. Alltså blir det till att leva väldigt snålt nu i höst, men det får det vara värt. Jag längtar!


RSS 2.0