Idag har jag namnsdag



Sitter och tuggar i mig min namnsdagspresent från pappsen - en 230 grams marabou schweizernöt. Samtidigt försöker jag skriva på den individuella inlämningen som ska vara inne på fredag. Nu har jag bara det sista kvar. Det där lilla extra som ska avsluta hela arbetet. Det jobbiga är att jag inte vet vad det där lilla extra är, än. Känner på mig att det kan bli en låång natt. Tur jag har min choklad. Haha.


Det bästa med hösten




foto; jag

Måndagen den 27:e september

Då var det måndag och ny vecka, igen. Jag kan inte fatta hur fort det egentligen går. Nu är vi redan inne på sista veckan i september, helt sjukt! Precis som de senaste veckorna är denna veckan fullspäckad med skola, plugg och jobb. Mitt liv består inte av så mycket annat just nu. Haha.


Mumsig kladdkaka med marabou mjölkchoklad och marschmallows som jag bakade i helgen.

Fredagen den 24:e september



Jag har världens bästa pappa!
När han kom hem från jobbet tittade han på min kamera och vipps så fungerar den igen. Dock tycker jag objektivet känns lite trögare än förut, men det är väl bara något jag inbillar mig. Nu fungerar den iallafall och jag är mycket gladare!

Träffade Alex för lunch på Golden Elephant tidigare idag och spenderade sedan några timmar på stan. Fick bland annat köpt mig en ny kavaj och lite annat smått och gott. Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på kalas. Ha en bra fredagkväll allihopa!

Not the best day of my life



HELVETE!! Tappade just min kamera i golvet och objektivet har nu fastnat och är helt snett. Fan Fan Fan vad jag är arg på mig själv just nu!

Vi ska få nya grannar!

Än vet vi dock inte vem/vilka som ska flytta in eftersom det är visning på huset imorgon, men det verkar som att det finns många spekulanter. Såg precis en bil åka fram och tillbaka på gatan, och just framför huset sakta in för att krypköra förbi och samtidigt försöka se så mycket som möjligt. En del har till och med stannat och tittat på vårt hus. Haha. Bara för att vara extra tydlig, det är inte vårt hus som är till salu, det är vår grannes!

Onsdagen den 22:a september

Hemma från ytterligare en skoldag i Varberg. Seminariumet imorse gick bra, kanske för att vår grupp slapp redovisa. Haha. Jaja, vi åker på det nästa gång istället. När jag steg av tåget på Borås C möttes jag av hundra poliser. Elfsborg spelar ju mot IFK Göteborg ikväll, men hade jag inte vetat det hade jag nog blivit lite rädd. Vi diskuterade just poliser och deras mörkblå uniformer i skolan igår och kom fram till att man visar stor respekt för poliser. Men om deras uniformer istället varit rosa, hade man visat lika stor respekt för dem då?Haha. Förmodligen inte.

Nu är min bror snart klar med pannkakorna och jag ska duka. Är riktigt hungrig så det ska bli gott med mat.

Tisdagen den 21:a september

Det har varit en låång dag. Kom med tåget till Varberg tjugo i nio imorse, tittade halvt om halvt på föreläsningen i konsumentbeteende och pluggade sedan med gruppen fram till halv tre. Efter det åkte jag hem till Borås och direkt ut till Ellos för några timmars jobb. Nu sitter jag hemma helt död. Har precis blivit klar med power pointen till redovisningen imorgon, nu ska jag bara printa in i huvudet vad jag ska säga och sen kan jag sova. Imorgon går tåget till Varberg halv 7 på morgonen, vilken underbar tid. NOT!


Bild från Turkiet i somras. Lite värme hade inte skadat nu istället för denna kalla höst.

Måndagen den 20:e september

När vi var på Ikea i lördags köpte jag lite nya grejer till mitt rum, bland annat lite kuddar och en ny matta. Eftersom det inte är någon skola idag tänkte jag att jag skulle röja lite i mitt rum och lägga in den nya mattan. Nu ligger mattan på plats, dock får jag vänta med resten av rummet eftersom jag inte kan röra mig. Haha. När jag lyft sängen och min tvbänk för att få in mattan har jag lyft med ryggen och inte med benen, smart! Alltså har jag fått rejält ont i ryggen och ligger nu helt utslagen i soffan. Att sitta ner gör för ont, att gå gör ont och att böja sig ner är inte att tänka på, och jag som ska jobba i eftermiddag/kväll. Lycka till! Haha.


Nya skor från Scorett


Söndagen den 19:e september

Jag hade en fullspäckad lördag vilket gjorde att jag inte hann blogga något alls. Jobbade först från 07 till 12. Åkte direkt därifrån till Göteborg för att spendera några timmar på Ikea och i nordstan, där jag äntligen fick köpt nya skor. Klockan halv sju var vi hemma igen och jag skyndade mig för att göra mig i ordning inför klassfest och utgång. Det var roligt att träffa gamla klassen igen och kvällen slutade mycket lyckat på X&Y.

Nu ska jag göra mig i ordning. När mamma och pappa kommer hem ska vi sticka till vallokalen för att rösta, och jag som inte riktigt bestämt mig än för vilket parti jag ska rösta på. Dags att bestämma sig snart!


Nya iPod nano multi-touch

Såg just att Apple har kommit ut med en ny iPod nano. Den är hälften så stor som den tidigare generationen och med touch-skärm, dessutom kan man fästa den i kläderna med hjälp av klämman på baksidan. Har ju länge funderat på att köpa en ny nano eftersom min krånglar och bara spelar halva låtarna, och denna verkar ju perfekt! Dock tycker jag att den tidigare generationen är snyggare, men det är väl en vanesak.
 


Fredagen den 17:e september

När klockan ringde åtta imorse var jag klarvaken. Inte så konstigt med tanke på att jag somnade strax efter nio igår kväll. Haha. Idag är jag ledig, det är fredag och helg. Underbart! Efter en lång skolvecka och massa jobb är det precis vad jag behöver.

Idag har jag på mig:

Tröja från MQ
Spetströja från gina
Jeans med skindetalj från gina


Du är ånga

Åkte till jobbet igår direkt efter skolan och jobbade till 20. Därefter åkte jag hem och somnade i princip med en gång efter att jag fått i mig lite mat. Med andra ord fanns det ingen tid till att blogga.

Idag körde vi ytterligare en heldag i Varberg med massa pluggande. Nu ska jag bara fixa till det sista på vår inlämning och sedan är det klart, flera dagar innan inlämningsdatum! Otroligt skönt att inte behöva tänka på uppgiften under helgen, då har man ju annat att tänka på. Som klassfest till exempel.


Ta min hand vi ska åt samma håll



Bild från lördagskvällen då jag gick för att träffa Josse och hennes vänner.
Saknar dig redan jos!


Kärlek vid första ögonkastet

Har haft en bra dag i Varberg. Vi träffades i gruppen klockan nio för några timmars skrivande på arbetet innan vi gick upp till Face för att intervjua butikschefen. Intervjun gick riktigt bra och var givande på många sätt, roligt. Efteråt satte vi oss i gruppen för ytterligare några timmars skrivande innan jag tog tåget hem igen. Väl i Borås träffade jag mamma i stan för att titta på skor. Eftersom mina skor förstördes förra vintern av allt salt från gatorna så vill jag nu ha nya. Det svåra är bara att hitta några som jag gillar och som kan ersätta mina gamla. Idag hittade jag inte de "perfekta", får se om jag gör det imorgon. Däremot hittade jag en svea jacka som jag blev otroligt kär i. Det var kärlek vid första ögonkastet.


Älskar min svarta sveajacka jag köpte förra vintern. Inte helt omöjligt att den snart får sällskap av ytterligare en.


Elfsborgsdag på djurparken

Har haft en mysig dag på djurparken tillsammans med mamma och pappa. Det var ju elfsborgsdag där idag vilket innebar att det var riktigt mycket folk, trots det tråkiga vädret. Självklart tog jag med mig kameran så att jag kunde fota de gulliga djuren.


foto; jag

Gårdagens shopping

Svarta jeans med skindetalj - gina
Örhängen - gina
Svart tröja - MQ
Flätat armband - MQ
Vita vantar - MQ


17:49

Hittade lite grejer när vi var i knalleland tidigare idag, bland annat ett par byxor och ett armband som jag inviger nu ikväll. Nu ska jag strax möta upp Viktoria vid City för att handla lite mat. Ikväll blir det lugnt, vi ska laga mat och bara ha det mysigt.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Tar fram barnet i dig



Härliga bilder från Turkiet.

Lördag

Hade en bra fredagskväll tillsammans med Josse som är hemma och hälsar på under helgen. Det kändes som det var en evighet sedan vi sist sågs, trots att det bara gått tre veckor. Ändå betedde vi oss som att vi sågs senast häromdagen. Precis som det ska vara.

Nu ska jag göra i ording det sista och vänta på att mamma ska bli klar. Det blir en tripp till knalleland och förhoppningsvis lite shopping också. Hörs senare!


När man får oväntat besök

Hade en liten oväntad gäst när jag skulle sova igår kväll. När jag släckt lampan hörde jag något som flaxade omkring i mitt rum och tänkte, shit neej! En jobbig långben! Haha. Men när jag tände lampan för att titta vad det var som lät var det inte alls någon långben. Det var en vacker fjäril.


Ensam lång väg hem



foto; jag

Kantareller

Vi fick med oss lite kantareller hem idag. Nu ligger de på köksbordet, färdigrensade och klara att stekas. Ikväll blir det kantarellmacka till kvällsmat.


Måndagen den 6:e september

Hade en bra helg med mycket fest och bra människor. I fredags blev det utgång i Varberg och i lördags blev det party här hemma i Borås med Viktoria och resten av tjejerna. Mycket roligt! Igår var jag dock riktigt slö och låg i soffan större delen av dagen och tittade på tv.

Idag är det återigen måndag och en ny vecka. Om en stund kommer farmor och farfar hit. Då ska vi åka till skogen och se om vi hittar lite svamp. Dessutom hoppas jag på att mina böcker ska komma som jag beställt. Hur tråkigt det än är så måste jag börja plugga nu!


FREDAG



En fullspäckad dag, det förklarar min fredag. Var i skolan klockan 9 imorse för att se en föreläsning. Efteråt träffades vi i nya gruppen för att kolla läget och bestämma nästa gruppmöte. Jag har dessutom fixat WESTkort, hunnit träna, varit på systemet, provat skor som inte alls var bra, och varit och handlat mat till ikväll. Nu sitter jag och väntar på att farmor och farfar ska komma. Jag har köpt fikabröd så vi ska fika lite innan jag tar min packning och går till Sofia där jag ska sova i natt. Till kvällen väntar god mat, god dricka och bra människor. Det blir nog jättebra!

Varberg

Jag vet att jag inte bloggat på några dagar och förklaringen till detta är att min dator har varit i Varberg, och jag själv har befunnit mig i Borås. Alltså har det inte blivit så mycket dator alls de senaste dagarna, vilket jag självklart ska ta igen nu. haha.

Kvällen har spenderats med klassen och de nya bcp ettorna. Vi har varit vid stenbrottet, lekt lite olika lekar, grillat och bara haft det allmänt trevligt. Efter att solen gått ner blev det dock svinkallt och vid 9 bestämde jag och Sofia oss för att cykla hem. Nu sitter jag i min ensamhet här i lägenheten och väntar på att klockan ska gå. I morgon börjar skolan vid 9, vi har en föreläsning att titta på och är klara runt halv 11. Och det bästa av allt är att det är fredag och helg!


RSS 2.0