Måndag 28:e februari

Idag har jag varit hemma och hållt mamma sällskap. Som det ser ut nu är hon sjukskriven i åtta veckor framöver. Förutom att ha umgåtts med mamma har jag dessutom städat och dammat mitt rum, försökt koncentrera mig på en föreläsning och gullat med världens sötaste lilla hund. Mammas väninna var nämligen här tidigare med sin lilla vovve, uur sööt!

Jag bakade goda scones till kvällsmat. Hade i kesella och kvarg istället för mjölk och de blev riktigt saftiga och goda, så det är något jag kan rekommendera er till att testa!


16. Favoritlivsmedel



Jag älskar mjölk! Kan leva på mjölk om det vore så, till frukost, mellanmål, lunch och middag, till och med till fikat kan jag dricka mjölk. Love it!

Visste ni att 5 dl mjölk om dagen motsvarar samma mängd kalcium som om vi hade ätit 22 ägg eller 1 kg broccoli? Varje dag, det ni!


15. Då tränar jag allra helst

Tränar gör jag allra helst då solen skiner på en klarblå himmel och luften är frisk att andas. Jag är ingen morgonmänniska och är därför inte så pigg på att träna på morgonen, utan väntar helst några timmar tills jag vaknat ordentligt.

Under sena sommareftermiddagar då solen fortfarande skiner men temperaturen börjat sjunka en aning, då älskar jag att ta på mig joggingskorna och köra en löprunda i skogen. När jag tränade på gymmet gick jag helst och tränade de tiderna då det var minst folk, nämligen under förmiddagen och runt lunch. Jag gillar inte att ha mycket folk runt omkring mig när jag tränar utan är helst ensam med min ipod.

Söndag 27:e februari

Har trots allt haft en ganska bra söndag, vilket jag kan tacka mina underbara vänner väldigt mycker för. Måste säga att jag är så tacksam för att ha så fina vänner, ni gör allting lite enklare. Resten av kvällen kommer jag att spendera i soffan tillsammans med min bror, om bara några minuter börjar nämligen Wallander. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!


SMILE



Vad gillar ni min nya kamera? haha


Inspiration

Sitter och kikar runt lite på Tattoologist och kan inte annat än att bli inspirerad. Har ju som ni kanske vet redan en tatuering men är grymt sugen på att göra en till, och en till.. Haha. Har man en gång gjort en så vill man bara ha fler och fler! Men sen är det ju jäkligt snyggt också.


Tattoologist


Det här var inte vad jag väntat mig


14. Favoritmellis

Jag brukar inte vara jätteduktig på att äta mellanmål, men när jag väl hinner och orkar så äter jag helst:

· Kesella/kvarg med hallon
· Smoothie gjord på hallon och banan
· Fruktsallad med apelsin, banan och kiwi

Lördag 26:e februari

Hoppas ni njuter av helgen och att det är lördag. Hittills idag har jag hunnit träffa Hanna och Jossan över en fika och tagit en lång och härlig promenad med Viktoria. Känns skönt att kunna prata av sig lite med så fina vänner. Nu är jag hemma och har slagit mig ner i soffan, tänkte sitta här ett tag till och bara ta det lugnt.


Låt mig höra kärlekens tunga



September - Kärlekens tunga


FREDAG

Den underbara fredagskänslan som annars brukar fylla mig under fredagskvällarna finns inte där idag. Den är istället utbytt mot tankar och funderingar som cirkulerar runt, runt i mitt huvud. Men får försöka att tänka på annat så gott det går, acceptera läget helt enkelt. Men det är svårt, vissa saker går inte att acceptera hur man än vrider och vänder på det.

Ikväll blir det mys med familjen, god mat och lite godis efter det. Kanske att jag slänger ihop en fruktsallad också om jag orkar. Annars får det vänta till imorgon. Hoppas ni får en bra fredagkväll!


13. Mitt bästa kosttips



Jag tror inte på att utesluta eller förbjuda sig själv någon form av mat, utan jag tror på att man kan äta allt med måtta. Ät gärna godsaker, men inte varje dag.

Ta min hand, vi ska åt samma håll

Det har varit en lång dag, längsta dagen på länge. Att handskas med tankar och funderingar en sådan här dag är inte lätt, och jag är oerhört tacksam för mina underbara vänner som alltid ställer upp och finns där. Det betyder så otroligt mycket ska ni veta. Att ni bara finns där, det räcker ♥

Dagen har spenderats åt en massa plugg. Har gjort de sista ändringarna på inlämningsarbetet och skickat in det, mejlat in en ny beskrivning av vårt examensarbete och dessutom filat lite på ett CV och ett personligt brev. Har hunnit med en lunch tillsammans med mamma och pappa också.


12. Favoritidrott

Har tidigare nämnt att jag spelat basket under flera års tid, och kan inget annat än att säga att det är min favoritidrott, utan tvekan. Jag älskar allt med den sporten, spelet, farten, att den är konditionsgivande och samtidigt rolig. Började att spela för ett tag sedan igen men har tyvärr fått lägga ner det, jag hinner helt enkelt inte. Tråkigt, men samtidigt är jag glad för vad spelet har gett mig i alla år. Det är dags att gå vidare nu och hitta något annat att leva för.

You can count on me




Det är frågan som jag ställt mig flera gånger nu de senaste dagarna. Varför? Varför lever vi människor i krig när fred istället kan förgylla vår planet. Varför finns hat och sorg, när vi istället kan fyllas av glädje och lycka. Varför? Det finns så många frågor som börjar med just varför, om ändå alla frågor hade ett svar. Varför drabbas vi människor av sjukdomar?

Ännu en gång får vi gå igenom samma sak. Samma sak som vi gick igenom förra gången, oro, sorg, känslan av vad som kommer att hända härnäst, ovissheten. Jag ställer frågan ännu en gång, varför? Kan ju hoppas på att om jag ställer frågan tillräckligt många gånger så kommer jag till slut att få ett svar. Men det vet jag ju att så inte är fallet.

Världen är så orättvis. Det finns så många oskyldiga människor som drabbas av det ena eller andra, hemska saker. Samtidigt är det så stort fokus på hur vi människor ser ut. Vi bantar, gör plastikoperationer och ingrepp för att leva upp till "idealet", när vi egentligen borde lägga fokus på att må bra och ta hand om människorna i vår närhet. 

Onsdag 23:e februari

Det har varit en lång dag idag. Vaknade tidigt imorses, tog tåget till Varberg och spenderade sedan några timmar tillsammans med Sofia och Marcus för att skriva klart inlämningsarbetet som ska in senast fredag. Strax innan fyra gick jag och Sofia bort till skolan för att klockan fyra gå på en föreläsning om hur man skriver CV och beter sig på en arbetsintervju. Den mest inspirerande och givande föreläsningen jag varit på på riktigt länge, kanske någonsin. Riktigt bra! Nu är det bara att sätta sig ner och jobba på ett CV och utforma ett personligt brev, men det får jag överlämna åt morgondagen. Nu, sängen. Godnatt!


11. Favoritkonditionsträning

Favoritkonditionsträningen är helt klart spinning! Tycker att det är så himla roligt och peppande. Älskar att köra ett stenhårt spinningpass och känna hur vader och lår bränner, hur det efteråt riktigt känns när man går i trapporna hemma. Det är en härlig känsla det! Nu var det dock ett tag sedan jag körde ett spinningpass eftersom jag sagt upp mitt gymkort i Varberg och inte skaffat mig något nytt här hemma. Men det kommer så småningom, och konditionsträning som löpning och simning är också riktigt roligt.


10. Då mår jag som bäst

Jag mår som bäst när jag umgås med människor jag tycker om, människor som ger mig energi, glädje och lugn. När jag är i omgivningar jag trivs inom och när jag får göra sådant som jag tycker om att göra.

Ur träningssynpunkt så mår jag som bäst då jag får göra mig av med alla negativa känslor och bara vara. En joggingrunda eller en lång promenad är för mig rena hälsostunden, och för en stund kan jag koppla bort allt runt omkring mig. Det är bara jag, min ipod och naturen runt omkring. En härlig känsla.

Det finns inga ord

Jag är hemma efter en dag på Västkusten. Imorses var det skola tidigt, opponering och en kort presentation av vad vi hittills har skrivit i examensarbetet stod på schemat. Efter seminariet gick jag och Sofia hem till henne igen, åt lite lunch och slappade sedan i soffan några timmar innan jag tog tåget hem igen.

Kvällen har spenderats hemma hos mormor på kalas, mysigt! Ta hand om människorna i din närhet och ta vara på varje sekund ni får tillsammans. Lev i nuet. Man vet aldrig när det kan förändras.

9. Mina inspirationskällor

Jag har inga favoritidrottare eller kändisar som jag hämtar inspiration ifrån. Däremot kan människor i min närhet inspirera mig till träning och andra roliga saker. Jag har så många nära vänner och människor omkring mig som sprider glädje och positiv energi, vilket är omöjligt att inte bli smittad av och ta efter. Olika hälso- och träningstidningar är dessutom en stor inspirationskälla för mat och bra träning, och som jag tycker om att läsa.


Måndag 21:a februari



God morgon!
Ny vecka, nya möjligheter. Och en jäkla massa plugg! Tentan närmar sig allt mer och för att inte behöva sitta dagarna innan och trycka in allt i huvudet så måste jag börja nu. Eftersom jag dessutom har åtta föreläsningar kvar att titta på så låter väl det som en ganska bra idé. Lite senare i eftermiddag åker jag tilll Varberg för att spendera kvällen med Sofia. Vi börjar skolan tidigt imorgon bitti så såg det som en bra lösning istället för att behöva gå upp klockan fem på morgonen. Det är aldrig någon höjdare direkt.

If you ever forget how much you really mean to me, every day I will remind you


8. Favoritmat

Oj, favoritmat? Jag gillar nästan all mat! Äter det som lagas och bjuds och är inte överdrivet kräsen. Men favorit är nog ändå kycklingfilé i alla dess former, det kan jag aldrig få nog av. Men även tacos är en stor favorit, och kina/thaimat.


Skinnjacka


Klickade just hem en skinnjacka från MQ.


Söndag 20:e februari

Lördagskvällen spenderades med fina vänner hemma hos Elin, lite förfest innan tjejerna skulle ut på krogen. Jag däremot åkte hem när de andra tog taxin ner till stan.

Idag skiner solen igen på en klarblå himmel, underbart! Har träningsvärk i rumpan efter gårdagens långa promenad, haha. Det blev nästan 1,5 mil! Men träningsvärken tränar man bort, och lite senare ska jag träffa Viktoria för ytterligare en lång promenad ute i det fina vädret. Ha en fin söndag!


7. Favoritövning

Jag får nog säga olika slags magövningar, som plankan och situps. Anledning? Man behöver inte springa ner till gymmet för att träna (passar mig perfekt som är så lat) samtidigt som de är enkla och effektiva.

Snygga ringar


Dear summer, I need you now more than anything



Lördag, oh underbara lördag! Som jag längtat hela veckan efter dig.. Att vädret är strålande gör dessutom dagen ännu bättre, härligt! Ska strax ta på mig och gå en lång promenad, det är kallt ute så bäst att ta på sig bra med kläder. Nu längtar jag som tusan efter sommaren, värme, brunbrända ben och solblekt hår. Att sitta på en uteservering med fina vänner och ta ett glas vin, eller en riktig grillkväll på klipporna vid havet. Låt tiden gå fort så att vi får uppleva denna härliga känsla snart!

These shoes are made for walking

När vi jobbade i veckan gick jag och Ida förbi personalbutiken för att kika lite. När vi gick därifrån hade vi händerna fulla med, SKOR! haha. Jag fick med mig ett par rosa och ett par beiga pumps hem som jag tänkte kan vara fina till sommaren. Skit samma om jag redan tröttnat på dem tills dess, eller om jag aldrig kommer att använda dem. De kostade 50 kronor/paret!
  


6. Mål med träningen

Mitt mål med träningen är att få en mer hälsosam livsstil, må bra och att bli mer tillfreds med mig själv, samtidigt som jag förebygger eventuella skador och sjukdomar i framtiden.

Det har varit dåligt med träning de senaste veckorna på grund av mycket skolarbete, jobb och sjukdom, men nu börjar motivationen och inspirationen komma tillbaka. Jag har satt upp delmål med min träning som jag ska se till att uppnå allt eftersom. Det är fyra delmål fram till målet. Heja heja!

Varje gång du möter min blick så vet jag vem jag är



Den här torsdagen har gått hyffsat fort ändå trots att den har varit väldigt lång. Efter jobbet åkte jag direkt hem och har sedan dess bara tagit det lugnt, tittat lite på tv och gjort en mannagrynspudding som vi åt upp till kvällsmat. Pluggandet får jag helt enkelt ta tag i till helgen. Imorgon är det bästa dagen på hela veckan, nämligen fredag. Jag jobbar till 13.15 men sedan är det helg för min del, skönt! Efter en lång arbetsvecka uppskattas helgen ännu mer.

Resten av kvällen blir också den lugn. Tänkte strax ta min vetekudde, lägga mig i sängen och läsa en stund innan jag släcker lampan inför natten. Vill inte vara allt för trött när klockan ringer halv sex imorgon bitti. Godnatt!

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst


5. Favoritmuskel

Sedan jag såg den här 30- dagarslistan har jag funderat på just denna rubrik, vilken är min favoritmuskel? Grejen är att jag fortfarande inte har kommit fram till något bra svar på den här frågan. Jag har helt enkelt inga muskler, haha. Okej, det var väl att ta i, men någon favoritmuskel? Nej, jag tror inte det. Benmuskler är något som jag har gott om, men jag hade gärna tagit lite muskler från benen och satt på armarna istället. Om det ändå vore så enkelt.. Hur som helst ska det bli ändring, från och med nu. Eller imorgon kanske.. Jag återkommer helt enkelt om detta.

I'm talking to the moon, trying to get to you



4. I min träningsväska

Innehållet i min träningsväska är nog som i vilken annan träningsväska som helst. Där kan man hitta ett par träningsskor, en liten handduk, min fina rosa vattenflaska och något litet att äta efter träningen. Och min ipod såklart! 


Onsdag 16:e februari



Det fick bli en kort dag på jobbet idag. Det var så lite att göra att jag egentligen inte skulle fått jobba alls, men så hoppade jag in på min gamla avdelning och jobbade några timmar där istället. Vid tolv beslutade jag mig dock för att åka hem och plugga eftersom jag har en hel del som måste göras. Nu sitter jag här, magen är mätt och belåten efter en god lunch som mamma lagat, och jag är redo för några timmars plugg. Hoppas jag iallafall, jag måste vara det. 

3. Ett fint idrottsminne

Det är svårt att välja ut ett specifikt idrottsminne då jag har väldigt många fina minnen från tiden när jag spelade basket. Alla cuper, turneringar och distriktsträningar, segrar, förluster och fina vänner kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat.

Men en höjdpunkt för vårt lag måste jag ändå säga var när vi tillsammans med några spelare från Marbo spelade SM i Stockholm. Vi hade under tidigare helger spelat matcher i både Nässjö och Eskilstuna, vunnit gruppen och gjort oss förtjänta av en plats i Stockholm där semifinalen och slutligen finalen skulle hållas.

Resan upp till huvudstaden skedde med en stor buss. De flesta av oss hade dessutom med sin familj vilket gjorde att bussen var så gott som fullproppad med förväntansfulla spelare och nervösa föräldrar. Den helgen bodde vi alla på hotell, åt god hotellfrukost och när vi inte spelade match umgicks vi med varandra. Detta var inte första gången vi tillsammans med laget bodde på hotell, och jag tror att det är viktigt att göra sådana saker också för att stärkas som lag. Vi hade en väldigt bra sammanhållning i vårt lag, alla var vänner och tränarna var fantastiska vilket så klart också spelar en stor roll. 

Slutligen kom vi till semifinal, hamnade på en tredjeplats och kammade därmed hem bronsmedaljen. Vi var jätteglada! Bilden nedan visar truppen Borås/ Marbo när vi var i Eskilstuna.


Måndag 14:e februari



Idag har jag jobbat, hela dagen lång. Med andra ord är jag ganska trött nu och ska därför strax gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. Då är det nämligen dags för jobb igen. Jag jobbar hela veckan ut, och varvat med det måste jag plugga. Kul!

Hoppas ni haft en mysig Alla hjärtans dag!


2. I mina öron när jag tränar

När jag tränar vill jag höra fartfylld musik som motiverar och påverkar till ett bra träningspass. Jag brukar säga, ju mer bas och snabba och sköna rytmer desto bättre. Musiken höjer jag till max och jag följer med till tonerna. Att inte ha någon musik i öronen under ett träningspass är för mig inte att tänka på, oavsett om det är en lång promenad eller ett styrketräningspass på gymmet. Musiken är som en motivationsfaktor för mig och jag blir rejält taggad när det kommer en bra och skön låt som man kan följa med till.


1. Min idrottsbakgrund

Basket har i många år varit en väldigt stor del av mitt liv och jag verkligen älskar den sporten. Den är fartfylld, snabb, rolig och samtidigt konditionsgivande. När jag var runt tio, elva år var jag på min första basketträning. Alla mina kompisar spelade då och självklart ville jag också vara med och spela. Det dröjde inte länge innan jag också var fast i spelet och jag spelade i flera, flera år.

Övriga bollsporter utöver basketen har aldrig riktigt varit min grej. Jag testade att gå på några fotbollsträningar men insåg ganska snabbt att jag och mina fötter spelar i en helt annan division och gav därför upp det där. Jag trivdes bra med basketen.

Annars gillar jag att träna hemma på egen hand, så som att gå snabba promenader, joggingrundor och att simma. Att träna på gym har jag också testat på, men tycker att styrketräning är bland det tråkigaste som finns. Att gå på pass däremot gillar jag starkt.


Du är som Jag



Solen skiner även idag på en klarblå himmel och snön glittrar i solen, underbart väder med andra ord. Lite senare ska jag ta mig en promenad ner till stan för att träffa tjejerna över en fika, men först blir det några timmars plugg.


30 dagar - Träning, kost och hälsa

De olika 30-dagarslistorna finns just nu på var och varannan blogg man kikar in på. Jag hittade den här listan om träning, kost och hälsa genom blogg.se's startsida, och tyckte att den lät rolig. Tänkte därför haka på och köra en punkt varje dag. Förhoppningsvis hjälper det mig också att hitta tillbaka till det jag en gång levde för, träning. Listan hittar ni här -->lifeasemmaknowit.blogg.se

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag 
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att...


Vårfint från MQ



Jag tycker att det är härligt att butikerna börjar fyllas allt mer med vårens kläder. Här är ett urval från MQs vårkollektion, som jag gärna hade sett fanns i min garderob.

Lördag 12:e februari



Vilket underbart väder vi har denna lördag, en klarblå himmel och strålande sol. Härligt! Jag ska strax åka ner till stan för att träffa Josse och några till för att äta lunch, vilket ska bli väldigt trevligt. Har dessutom inte träffat Josse på flera veckor så det ska bli extra roligt att få träffa henne igen.


Today I don't feel like doing anything

Fredagar är för mig och min familj tacodagen, så ikväll blir det alltså det svenskaste av det svenska, Tacos! Ni har väl sett ICA reklamen? Haha! Maten står nu redo att serveras och det enda som saknas är min kära familj som är påväg hem från min brors innebandymatch. Låt dem komma snart, jag är hungrig! Annars blir kvällen lugn, tänkte slå på säsong sju av One Tree Hill som jag köpte tidigare idag och kolla igenom några avsnitt.

Hoppas ni får en bra fredagkväll!


If you ever find yourself lost in the dark and you can't see I'll be the light to guide you

Imorses var det tenta i Examensarbetet som stod på schemat, hur den gick är dock fortfarande för tidigt att svara på eftersom jag i princip bara pluggat en dag. Men men, det ger sig. Förutom att skriva tenta har jag och Sofia dessutom hunnit med en liten spontanutflykt till Ullared. Jag var så sugen på att åka dit och eftersom jag också hade bilen med mig idag så fick det bli några timmar inne på Gekås. Som vanligt köpte jag på mig en massa onödigt som jag säkert skulle klara mig utan, men jag fick också köpt en hel del enligt mig bra saker. Bland annat One Tree Hill säsong 7 och Bruno Mars nya platta, som jag för övrigt spelade på max volym i bilen hela vägen hem.


You can count on me like 1, 2, 3 I'll be there



Bruno Mars - Count on me


Vi står där vi stod

Nu ger jag upp pluggandet för idag och hoppas på ett mirakel inför morgondagen, som att vi kanske får med ett facit längst bak på tentan, eller att den bara består av en enda fråga eller något annat positivt. Jaja, det ger sig imorgon. Förutom att plugga har jag idag även hunnit med att handla tillsammans med mamma, lagat god mat och tittat på en himla massa tv.

Imorgon är det fredag, och trots att jag tror att det kommer bli en bra helg så tänker jag inte säga det. Sist jag sa det (för en vecka sedan) fick jag magsjuka och låg sjuk hela helgen. Det önskar jag mig inte en helg till, och säger istället att Josse kommer hem och hälsar på. Det säger liksom allt.


Torsdag 10:e februari

Hej på er!
Vårkänslan som fyllde mig under gårdagen har helt suddats ut och ersatts av ett vitt, tjockt täcke med snö. Att hoppas på att våren är på väg är nog alltså fortfarande lite tidigt. Men idag gör det inte mig så mycket att himlen är grå och vädret trist eftersom jag måste begrava mig i plugg. Imorgon är det tenta igen och eftersom jag varit sjuk har jag heller inte kunnat plugga, någonting. Alltså ska jag ta igen flera dagars missade pluggtimmar på en enda dag, idag. Vi får se hur det går.


Från vinter till vår

För första gången sedan i lördags har jag idag fått andas frisk luft och känna solens strålar värma. Det var nästan så att man till och med kunde känna en doft av vår, underbart! Nu känner jag dock att sömnen börjar komma ikapp mig, trots flera timmars sömn, och därför tänkte jag strax lägga mig i sängen och bläddra i min ELLE jag köpt nyligen. Fick dessutom ELLE Interiör på posten idag, så den tänkte jag kika i lite också och låta inspirationen flöda.


A true love story never ends


Måndag 7:e februari

Ledsen för en dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte haft orken till att ens starta datorn. Sedan i lördags har jag legat i någon slags vinterkräksjuka vilket har gjort mig helt utslagen. Nu börjar jag dock bli lite piggare och kan iallafall sitta upp i soffan utan problem. Det går åt rätt håll, vilket jag tackar för eftersom jag har en tenta som jag måste plugga till. 

Nu ska jag fortsätta att titta på Nyhetsmorgon och sedan sätta igång med pluggandet. Ha en fin måndag!

Fredag, du är välkommen

Åkte till Varberg ruskigt tidigt imorses, rättare sagt vid halv sju, för att intervjua butikschefen på Dressmann. Intervjun gick bra och när vi var klara skyndade jag och Marcus oss att skriva rent vad som sagts så att jag kunde ta tåget hem igen klockan tio. Skönt att vara hemma i god tid så att man kan få någonting gjort, för nog har jag grejer att göra idag. Har hunnit med att göra ungefär hälften av sakerna på min Att göra lista, så nu ska jag försöka hinna med resten innan jag ska börja göra mig i ordning inför kvällen. 


När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer Kom ihåg mig då



Dagen har flutit på bra. Åkte till Varberg tidigt imorses, träffade Marcus och gick sedan till MQ för att intervjua butikschefen. Intervjun gick bra och är nu också sammanställd och klar, bra! Ikväll har farmor och farfar varit här på lite fika, färska frallor och mumsig kladdkaka. Vi firade mamma som fyllde år i fredags förra veckan. Imorgon är det fredag igen och som vanligt så undrar jag vart veckorna tar vägen. Men det är trots allt fredag, bästa dagen på hela veckan och början på en efterlängtad helg, och jag har en känsla av att det kommer bli en bra sådan.

Vårnytt



Beställde lite grejer från Nelly förra veckan som jag hämtade ut idag. En mysig tröja i mörkblått och vitt från Only, och en klänning/tunika från Jeane Blush. Nu vill jag ha vår!

The scars of your love they leave me breathless

Började att göra om designen här på bloggen, lite smådetaljer som jag innan störde mig på men som nu ska rättas till. Än är den inte riktigt klar, men det tänker jag fixa allt eftersom. Får se om jag blir nöjd den här gången..

Imorgon blir det ännu en dag nere på kusten. Jag och Marcus ska intervjua butikschefen på MQ och sedan sitta i skolan några timmar för att plugga. Alltså blir det till att gå upp tidigt imorgon, bäst jag går och lägger mig nu. Godnatt!

You'll find the way

Till våren är jag färdigutbildad i Varberg, men jag känner mig fortfarande inte klar i skolan. Kan väl säga så här att yrket som butikschef inte är mitt drömjobb. Men jag vet fortfarande inte vad mitt drömjobb är, så därför sitter jag just nu och letar efter utbildningar som lockar mig. Jag har kokat mig en stor kopp kaffe och går igenom utbildningar på studeras hemsida, tänkte gå igenom alla från A till Ö. Än så länge är jag fortfarande på A, och listan är lång. Men det här får ta tid, jag vill att det ska kännas helt rätt.

Onsdag 2:a februari



Jag sitter med en föreläsning i examensarbetet och känner hur jag verkligen inte vill det här just nu. Motivationen är som bortblåst och jag kommer hela tiden på hundra andra saker att göra. Att det är tenta igen nästa vecka gör inte saken bättre direkt. Lite senare ska jag iallafall träffa Jossan för en promenad, det tror jag kommer att få mig på bättre humör. Jag behöver lite positiv energi och prat om allt och ingenting.

There's a fire starting in my heart

Första februari. Att dagarna bara springer iväg gör faktiskt mig inte någonting just nu. Ju fortare tiden går desto fortare kommer våren och sommaren. Jag längtar!

Dagen har spenderats nere på kusten tillsammans med Sofia och Marcus. Nu har vi äntligen kommit igång med skrivandet på vårt arbete, och det gick faktiskt ganska bra tills det att vi fick skrivkramp och inte längre visste vad vi skulle skriva. Tänkte fortsätta med pluggandet en stund till medan jag fortfarande har motivationen uppe, men sen får det vara bra för idag. Det är trots allt en dag imorgon också.


RSS 2.0